• header

DENIM ON DENIM ON DENIM

KenzaZouiten_denim_st-1 KenzaZouiten_denim-2 KenzaZouiten_denim_c-1 KenzaZouiten_denim-1 KenzaZouiten_denim_st-2 KenzaZouiten_denim-4 KenzaZouiten_denim-3

Brands and adlinks: jacket here // jeans from Ginatricot // shoes here // hat here // Acne sweater // Chanel boy bag

Keeepan fick åka på igår igen! Har nämligen inte tvättat håret så ser ut som en slickad katt under. :-) Många av er frågade om mössan (och en av er var så arg på min fula och otrendiga keps.. hur orkar man haha, då har man fan för mycket fritid!) och ni har länken ovan! Älskar den, jackan med. Den är fodrad så frös verkligen inte alls, men det är lite varmare här i Paris än hemma.

Förresten ni har väl följt mig på snap under helgen? Zouitenk heter jag där och jäklar vad jag har snapat haha. Som ni såg så var Aleks väldigt rädd uppe i pariserhjulet… Klippen där han satt och svor och skrek skickade jag dock bara till våra vänner. Helt sjukt vad han är höjdrädd! Jag försöker förklara för honom att det är sådär jag känner varje gång jag kliver på ett flygplan men han tror mig inte. :P

// The cap was on yesterday as well! I haven’t washed my hair so I look like a wet cat under it. :-) Many of you asked about the cap and you have the link above! I love it, the jacket too. It’s lined so I wasn’t cold at all, but it’s a bit warmer here in Paris than at home.

Btw, have you followed me on snapchat this weekend? Zouitenk is my username and damn I’ve been posting like hell haha. As you saw Aleks was very scared up in the ferris wheel… I only sent the videos of him cursing and screaming to our friends though. It’s crazy how scared of heights he is! I try to explain to him that this is how I feel everytime I get on an airplane but he don’t believe me. :P

1

36 Comments

Jasmine

OH MY GAWD. I think I have found love: LOOK AT THOSE AMAZING BOOTSSSSSS!!! They are a dream!!! Okay, sorry about the excitement but… just look at them! Okay, stop it, hahaha. I loved your outfit as well, beyond the amazingly perfect boots, your Chanel boy bag goes eally well with them, and denim on denim is always a right choice! I hope you’ve had an amazing time there! xx

Kenzas answer: Haha I feel with you! Love the boots! <3

Reply
Nora

Vadå ful hatt? Den är as fet och jag älskar hur du rockar den med hela denim outfiten. Utanför boxen och så rätt, roligt att se något annat än basic fancy outfits dessutom. Det där är mode ON POINT!

Reply
Lina

Hello Kenza! you have beautiful hair! which products you use?

p.s. your natural hair color suits you the most. I also raise my natural color:)

Reply
Laura-Liis

that snap of Alex was priceless. I watched it twice, cus it was so funny :D
Nice outfit also, especially these shoes.
Hugs from Estonia.

Reply
Karla

haha i felt SO bad for him. cuz i am scared of heights as well…it is soo bad that i just get wet hands when i SEE a pic of someone beeing high up. it is seriously the worst ever if you are afraid of heights…ppl who doesnt have that cant even imagine what we going through hahha..
i am not scared of flying though it is just when i am still connected to the earth..
but it was SO fun to see you using snapchat more. if is way easier so to understand what you did and follow your days <3

Reply
ladg

I saw every snap haha :D I was sure that Alex faked this emotions, wasn’t he??? :D

Kenzas answer: Hahaha nooo he was completely serious! He was so scared, cursing and screaming and I couldn’t stop laughing haha.. :P

Reply
Agnes

Supersnyggt alltihopa! Har du sett den tecknade filmen Anastasia? Haha, du påminner mig om henne i denna keps! :)

Reply
Hanna

Hallåå kenza du ser ju super classy ut i kepsen. Kände som att det var lite french style!!

Reply
Fanny

Herregud så vacker du är =)

Kika gärna in hos mig, 21 årig mamma till August, bloggar om allt mellan himmel och jord.

Reply
Anna

Men alltså oh my gawd! Fantastiskt vacker (som alltid), och den outfiten!!
Jag pluggar på ett universitet här nere och bor bokstavligt talat 3 minuter från den här bron, Pont Alexandre! Hade jag haft tid och möjlighet hade jag såå gärna visat mina kvarter (5-10 minuter från eiffeltornet), men jag har sluttentor i allt just nu.. Kan i alla fall varmt rekommendera restaurang Tribéca på Rue Cler i 7e arrondissementet! Otroligt mysigt, vänlig och duktig personal och fantastisk mat! Laxen med wokade grönsaker tillsammans med deras sauvingon blanc, mumma!

Reply
linnea

Vi startar en manifestation för alla hattbärare. Bär din hatt med stolthet!

Reply
Emma

Åååh, får så mycket känsla av PS. I love you – filmen när jag ser din outfit! Måste nog se den bums bara för det :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*