• header

HAT AND BOOTS

KenzaZouiten_outfit_st-2KenzaZouiten_outfit-1KenzaZouiten_outfit-4 KenzaZouiten_outfit-2 KenzaZouiten_outfit_st-1KenzaZouiten_outfit-3

Brands and adlinks: pants from Ginatricot // sweater from Twist & Tango // hat HERE // Céline bag // faux fur vest from Zara // jacket from Boda skins // shoes from Jennie-Ellen

Har inte hunnit sätta mig ner vid datorn idag förrän nu. Full rulle på jobbet! Vet inte om jag redan har sagt det men vi är nu 14 pers på kontoret och vi får knappt plats nu, två av oss sitter liksom i köket haha. Himla kul att vi bara växer och växer men det är verkligen kaos här, grejer öööverallt. Men i januari flyttar vi till större lokal!

Jag har inte hunnit fota något igår eller idag men jag har iallafall lite bilder kvar på lager från Paris. Hoppas ni inte tröttnat än hehe. Men ikväll ska jag sätta ihop en rolig lista iallafall så ni får lite variation!

// I haven’t had time to sit down with my laptop until now. A lot to do at work! I don’t know if I’ve already said this but we are now 14 people working at the office and there’s barely room for us all now, two of us are sitting in the kitchen haha. It’s so much fun that we are growing but it’s chaos here, it’s stuff eeeeverywhere. But we’re moving to a bigger office in January!

I haven’t had the time to shoot something yesterday or today but at least I’ve got some photos left from Paris. I hope you’re not tired yet hehe. But I will put together a fun list tonight so that you’ll get some variation!

1

28 Comments

Anna

man blir lite nyfiken på hur det ser ut i er nuvarande lokal haha, men kul att det går så bra för er! ?

Reply
Johanna

Hej!
Jag tänkte på inlägget där du skrev att du inte visste vad du skulle skriva för inlägg längre. Men jag kom på nu att kan du inte visa oss bilder från IvyRevels kontor. Skulle väldigt gärna vilja se hur det går till när ni utvecklar ditt klädmärke :D

Tack för en superb blogg förresten!
Hälsningar Johanna

Reply
Elena

I’ll be never tired of your photos! Love them! And I love your shoes! But they wouldn’t suit me at all.. I have already biiiiig foots and shoes with tip would make look my feet even bigger! But they look great on you! :)
Puss :) Elena
___________________________________________________
http://annelenafashion.com/

Reply
Karla

NOT tired at all of your gorgeous photos, i love those mixed posts where you post what you did during the day and if it is in such a beautiful place like paris where we see christmas markets and beautiful shopping malls its just perfect :)) and outfit posts are always very welcome hehe. dont you worry gorgeous!!! love the vest. need to check zara out if it is still in stock. amazing look.
buuuut if you are fancy we always like a fun list. so just because your posts werent boring and on top i still wouldnt mind to see a fun list <3 <3 <3 :P

Reply
Nicki

Hej Kenza! Det hade varit jätte roligt att få se hur ditt kontor ser ut och vilka du jobbar med :)

Reply
Cissi

Om du har tid att svara, hur gör du när du har hatt? Har funderat på att skaffa en, men funderar liksom över logistiken. Tar du av den innomhus? Stoppar i väskan då, eller vad gör du av den? Har kvar den på innomhus? Blåser den av huvudet? Ehh, har massa frågor om den här ganska oviktiga saken hehe.

Reply
Ria

Åh vilken perfekt outfit!! Sjukt snyggt!
Vad kul att höra att det går bra för ditt företag! Kram

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*