• header

#LIST

KenzaZouiten_bw_ramihanna-1

Photos by Rami Hanna

Vad behöver du mest just nu? Sol, bad & värme. En paus helt enkelt! Annars så CHOKLAD. Jag och Shiva har precis käkat middag och jag blir alltid så chokladsugen då men har inget hemma!!! :-(

Vad tror folk om dig? Jag tror att folk tror att jag är väääääldigt öppen och så som jag är i bloggen, vilket jag också är men innan jag har lärt känna en person kan jag vara lite blyg och tillbakadragen. Men när jag väl känner att jag kan lita på en person, då finns det inga hämningar haha.

Snarkar du? Näe.. Däremot gör Aleks det, så jag måste alltid se till att somna innan honom (vilket jag oftast gör som tur är) för annars kan jag inte somna.

Brukar du skratta för dig själv? Nej för jag har inget skratt haha. Jag kan “skratta” så att jag gråter men skrattar tyst (med vidöppen mun), skakar mest och det kommer typ inget ljud haha. Så tråkigt.

Kramar eller kyssar? Kramar. Det bästa jag vet är att borra in min näsa i Aleks nacke. Han luktar alltid så gott.

Vad lyssnar du på just nu? Justin Biebers nya platta SÅKLART! Om och om igen. Laddar upp inför konserten i september.. ;-)

Vad har du gjort i dag? Jag åkte hemifrån strax innan nio, hämtade upp min bror vid kontoret och hjälpte honom hämta lite paket på posten, sedan jobbade jag med vårt produktionsteam en stund innan jag gick till gymmet. Efter ett styrkepass mötte jag upp Mika för en lunch, tog en liten promenad med Mani, sedan jobbade jag några timmar med höstkollektionen (2016) och kollade lite SS16 prover. Skrev ett blogginlägg. Drog från kontoret strax innan sex och åkte hem och så kom Shiva!

Vad gör du just nu? Jag och Shiva har precis käkat middag och jag sitter och försöker få ihop den här listan medan hon pratar haha. Aleks har åkt till Amsterdam på jobb så Shiva och jag ska ha sleepoverrrr!

Hur svarar du i mobilen? “Hallå?” Om jag svarar i mobilen dvs. Jag hatar att prata i telefon så svarar aldrig på okända nummer. Varje dag ringer okända/privata nummer mig (journalister, företag, PR-folk osv) men jag svarar aldrig. Ni vet att ni hittar mig på mailen folks!

Antal timmar sömn inatt? 7,5

Vilka yrken har du haft? Jag har varit entreprenör/egen företagare sedan jag var 16 (bloggare, modell, programledare och designer) men har även “jobbat” som barnvakt och butiksbiträde (minns ni när jag jobbade i min fars klädbutik?) innan det. Nu driver jag förutom Kenza Zouiten AB även mitt klädmärke IvyRevel där jag jobbar främst med design & produktion men även marknad.

Favoritdryck på morgonen? Juice och kaffe! Kaffet ska vara svart. :-)

Vilken film såg du senast? Hmm kan det varit nya Maze Runner?

När brukar du oftast gå och lägga dig? Jag och Aleks älskar att kolla serier på kvällarna så jag somnar inte förrän typ halv ett? Och går upp vid åtta.

Tror du på kärlek vid första ögonkastet? JA det gör jag verkligen!! Den 3e februari 2009, dagen efter att jag hade träffat Aleks, så skrev jag på bloggen att jag hade träffat min framtida man. :-)))) Jag bara visste att jag skulle ha honom, att det skulle bli vi. Vet att jag har tjatat om det här innan, men tänk så rätt det blev. <3

What do you need the most right now? Sunshine, ocean, heat. A little break! Other than that I need CHOCOLATE. Shiva and I just had dinner and I’m always craving for chocolate afterwards but we don’t have any. :-(

What do people think of you? I think that people think that I’m veeeery open etc like I am in my blog, which I am as well but before I get to know a person I can be pretty shy and withdrawn. But when I feel that I can trust a person there’s no inhibitions at all haha.

Do you snore? No.. But Aleks does, so I always have to make sure that I fall asleep before him (which I often do thank God) cause otherwise I can’t fall asleep.

Do you laugh for yourself? No because I’ve got no laughter haha. I can laugh so much that I cry but I laugh quietly (with wide open mouth), I mostly shake but there’s almost no noise haha. So boring. 

Hugs or kisses? Hugs. The best thing I know is to press my face into Aleks neck. He always smells so good.

What are you listening to right now? Justin Bieber’s new album OFC! Over and over again. I’m getting ready for the concert in September.. ;-)

What did you do today? I left home before nine, picked up my brother at the office and helped him get some packages from the post office, then I worked with our production team for a while before I went to the gym. After a workout I met up with Mika for a lunch, took a little walk with Mani, and then I workd a couple of hours with our fall collection (2016) and checked some SS16 samples. Made a blog posts. Went from the office around six, went home, and then Shiva came!

What are you doing right now? Shiva and I just had dinner and I’m sitting here trying to put this list together while she’s talking haha. Aleks went to Amsterdam for work so Shiva and I are having a slepoverrrr!

How do you answer the phone? “Hallå?” Well IF I answer my phone. I hate talking on the phone so I never answer unknown numbers. Everyday I get calls from unknown/hidden numbers (journalists, companies, PR people) but I never answer. You know you can find me on my email folks!

Hours of sleep last night? 7,5

Name the jobs you’ve had? I have been an entrepreneur / self-employed since I was 16 (blogger, model, TV host and designer) but I also worked” as a baby sitter and shop assistant (do you remember when I worked in my father’s clothing store?) before that. Now I own two companies, Kenza Zouiten AB and also my clothing brand IvyRevel where I work mainly with design & production, but also marketing.

Favorite drink in the morning? Juice and coffee! Only black coffee. :-)

Which movie was the last one you saw? Hmm I think it was the new Maze runner?

When do you usually go to bed? Aleks and I love watching series in the evenings so I don’t fall asleep until 00.30? And get up at eight.

Do you believe in love at first sight? YES I definitely do!! On the 3rd of februari 2009, the day after I met Aleks, I wrote on my blog that I had met my future husband. :-))) I just knew that I wanted him, that it was supposed to be us two. I know I’ve said all this before, but look how right I was. <3

36 Comments

bila

Fun post! I just wanted to say a couple of things;

– Ever since you made the post about eating more vegetarian food, I’ve been waaaiting for a post on Alex’ lentil stew with pineapple. Pretty please post a recipe!
– You and Aleks look like a dream couple, both in looks and personality. Seriously. May you stay together forever!
– Your legs are slaying my life!!! Haha
<3 <3 <3

Reply
Karla

FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUN. that was a REALLY great list. you didnt promise too much. i love those posts. so fun to know all those things, for example what you did during the day, that is so interesting. but why do you not have chocolate at home ?! didnt you just got some home delivered just before you went to paris? you showed it on snapchat, in black box(es) i think…well well now you have to suffer :P

Kenzas answer: Haha I did! But they didn’t taste so good… :P

Reply
Dixi Wonderland

Älskar listor! Jag laddar som fan inför Bieber så jag hoppas av hela mitt hjärta att jag lyckas få biljetter! Vårat internet har krachat helt och de kommer ta 3 dagar innan dom fixar det. Nu får vi låna mobilt så jag hoppas att jag kan vara med och fightas mot dom som har nätverkskabel :/

Reply
Bella

Alltid kul med lite mer personliga texter av dig tycker jag!

Du, jag hade jääättegärna fått höra mer om hur du och Aleks träffades. Vet du skrivit om det, men om jag inte missat det så har det mest varit i stora drag, det skulle vara kul att få lite mer detaljerat. Kanske från bådas perspektiv?
Anledningen är att jag typ alltid velat veta det, just för att jag kommer ihåg när jag läste inlägget i februari (nära alla hjärtans dag) att du träffat din framtida man och regerade verkligen på det. Varit nyfiken enda sedan dess; hur var ni klädda, vem tog kontakt med vem, vad pratade ni om o.s.v. ?
Bara om du vill såklart!!

xoxo

Reply
Hilda

Har alltid undrat om du bestämmer dina egna arbetstider när du jobbar på kontoret tex hur länge du ska ha lunch osv? :)

Kenzas svar: Hej! Nja för det mesta så jobbar vi ju ihop (jag och mitt produktionsteam) så mina tider är inte så flexibla. Vissa dagar lägger jag dock fokus på att fota till bloggen och så och då bestämmer jag tiderna såklart. :-)

Reply
Hilda Jonasson

I agree with your cravings of chocolate, is there anything better!?

Visit my blog for some inspiration, design and fashion! My thoughts and opinions.

Reply
Hanna

Kan du inte berätta om din och aleks kärleks historia hur allt började, vart ni träffades, hur det ledde till att ni blev ett par och hur lång tid det tog? Skulle va mysigt att läsa. Ni verkar vara sånt fint par och verkar matcha så bra ihop. Ni kommer garanterat leva tsm livet ut!;) vill också passa på att tacka dig kenza, du sprider massor av glädje. Det är alltid lika kul att gå in på din blogg och läsa och se dina proffsiga bilder. Du är stor inspiration även som person och inom kläder och mode! Du får aldrig sluta blogga haha! Ha det bra bästa du. Kram <3

Reply
Aser Anakotta

Wow! Nice interview,what can i say! Perfect match! On different Side. I am so happy for You and also your lovely family how suport You with God love and straight. You though thats all get in life and then a miracle walk in your life and God make You and your boyfriend complete. Laugh every day and make the Best! Goodluck and see you on Facebook and instagram and TV God blessing! Without kind regards Aser Anakotta from Holland, Groningen City. Proud on You! Ps i have two daughter Nina 21 and Yoni19 years they are half blood too! Dutch polonesia and swedische grandfather! Nice mix! Bye super model Kenza!

Reply
Anita

Hahaha, I had to laugh (quietly ofc) when I read the question about your laughter… :-D I’m also this weird kinda person, haha!
When I went to school I was ashamed of having no real laughter, but I got used to it, even though I still think it’s pretty boring – just like you said!

Wish you girls a lovely sleepover! Best thing you can do when your man isn’t home :-P

Puss puss from Hamburg
Anita
http://www.anischu.com

Reply
Eliza

Love this post! Also want chocolate now haha. For your English translations, though, you wrote, “overpriced” and I think you meant to say “mainly” or “usually”–I’m American and read your blog, and I always notice the use of the word “overpriced” haha. In this case, it looked like you were saying your brand IvyRevel was overpriced (in America, that means “too expensive” or “too much money for the worth” hahaha), so I had to point it out: “overpriced my clothing brand IvyRevel.” Not sure if overpriced has a different connotation in other English-speaking countries, but in the U.S. it’s a negative thing to do with money, so figured I’d let you know since I’m sure you don’t want readers thinking your clothes are overpriced :)

Kenzas answer: Hmm what?! :P I can’t see that I’ve written overpriced somewhere? And I can’t even remember that I’ve ever used the word overpriced? :P

Reply
Trinny

Måste bara säga att det är så coolt att du är så självständig. Du o Gynning, Tungården etc köper era egna grejer, väskor, resor etc. Ni är inte beroende av andra. Som vissa andra bloggare typ Linn Herbertsson. Eller ja, tror jag iallafall. Hon gick ju från rags to riches på nolltid. Kan ha fel. Men hur som, att jobba så hårt och försörja sig själv är riktigt coolt. Inget är så skönt att kunna unna sig massa dyra väskor etc ur egen ficka :). Du är en förebild för unga tjejer därute. Du jobbar hårt och är otroligt självständig!

Reply
Loli

Aww you and Aleks seem so cute together! I just had to go and search the post from 2009 where you said you met your future husband :D so cute!
P.S. greetings from Helsinki, love your blog :)

Reply
Christine

Thank you so much for sharing all this, Kenza!

I always have to think of meeting you at the Pacha Destino Party in Ibiza last year.
I told you that my friends and I are celebrating my bachelorette party and you said that you are waiting for Alex to propose as well :)
I can’t wait for hearing that you guys are engaged and have the most beautiful wedding!

Lots of love,
Christine | http://www.vogueuplikethis.com

Reply
Fanny

Ett tips Kenza som jag har gjort i ett tag när säljare ringer och väldigt konstiga nummer är att blocka nummret, jag har ca 15 på min lista och har inte blivit uppring av jobbiga/konstiga nummer på flera månader! Kanske något för dig? :-) Kram!

Reply
Penny

Men varför kan man inte se bilder i gamla inlägg? Kollade tillbaka till 2009 men det går inte…

Kenzas svar: Det verkar vara något fel. Ska be dem kolla upp det! :-)

Reply
Line

Du och Aleks ger mig hopp om kärlek alltså. När jag känner att jag aldrig kommer att hitta någon som verkligen älskar mig på riktigt så påminner jag mig själv om er, ett levande bevis på att äkta, djup kärlek inte bara är något man drömmer om men aldrig får uppleva, utan att det är en dröm som kan bli sann om man har turen att hitta sin person

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*