• header

MORNING LIGHT

KenzaZouiten_morninglight_st-1 KenzaZouiten_morninglight-1

Love the light in these photos! The lace dress is from IvyRevel.

Alltså vet inte huuuuur många gånger jag gäspat idag? Satan vad trött jag är. Tror jag är inne på min fjärde kopp kaffe redan…. Mörkret och regnet utanför gör det inte lättare heller, klockan är knappt tre och det är helt mörkt ute. Nog för att jag hatar snö (jag vet, född i fel land haha. som tur är brukar vi inte ha så mycket snö i Stockholm) men jag hade föredragit det framför regn… Speciellt vid jul, men det är det bara att glömma i år. :-(

På tal om jul, HUR sjukt att det är julafton nästa vecka? Jag har panik, har varken fixat julklappar, gran eller ens tagit upp julbelysningen från källaren (som ligger längst in såklart, under allt skräp). Det får bli i helgen!! Har ni hunnit fixa alla klappar redan?

// Seriously I don’t know how many times I’ve yawned today? Damn I’m so tired.. I think I’m on my 4th cup of coffee already… The darkness and the rain outside doesn’t make it easier, it’s not even 3 pm and it’s completely dark outside. I do hate snow (I know, I’m born in the wrong country haha. luckily we usually don’t have much snow in Stockholm) but I would prefer that instead of rain… Especially around Christmas, but that won’t happen this year. :-(

Speaking of Christmas, isn’t it crazy that it’s Christmas next week? I’m panicked, I haven’t bought gifts or a tree yet, and I haven’t even got the indoor Christmas lights from the basement yet (which ofc is all the way in the back under all the trash). I’ll have to do it this weekend!! Have you bought all the presents already?

29 Comments

Anna

Har en enda julklapp kvar men skjuter upp att köpa den hela tiden för jag orkar mig inte ut på stan i vädret haha! Men i helgen ska den köpas ?

Reply
Antonia

These photos are gorgeous! I do have all presents and a tree up already. So proud of myself haha :-)
I was in Gothenburg last winter and I was shocked how dark it was in the afternoon, a little depressing, But there were so many sweet and cozy cafes to conquer the darkness. The snow was so magical, like in a Astrid Lindgren Movie :D Sweden is truly magical!

Reply
Evelina

Inga pengar över för att köpa några klappar i år.. Inte ens vår son kommer kunna få någon klapp. ?. Men det blir bättre nästa jul! ?

Reply
Maja

Tips!
Köp en gran av Skogis Granar så jägmästarstudenterna år 3 kan åka på Europaresa och studera skogsbruk! Idag torsdag går dessutom 10% av försäljningen till musikhjälpen. Vi står på medis, karlaplan, erik dahlbergsgatan, zinken, sickla och täby! Läs mer om oss på skogisgranar.se
kram Maja

Reply
Elisabeth h

Wow! Tror aldri jeg har sett et vakrere bilde av deg enn det første her!!

Reply
Hedvig

Jag började med julklappar redan i oktober vilket jag är så sjukt glad över , brukar alltid varit ute i sista sekunden med år ba “neej nu ska jag vara snabb och slippa stressa sönder :D”

Heja dig kenza !! :))

Reply
Dixi Wonderland

Jag fixade alla våra julklappar innan 1 December ;) Har köpt till ca 20 personer men är alltid ute i god tid ;D
Btw dessa bilderna är magiska!

Reply
Cajsa

För det första: vad vacker du är! För det andra, tröttnar du aldrig på dig själv? Varje dag olika foton från olika fotosessioner och endast på dig själv. Oftast är det väl du själv som anordnar dina egna sessions, känns det inte lite wierd? Hur många besökare tror du att du hade haft om du slutade lägga upp bilder på dig själv? Skriver endast för att jag är nyfiken, inte i syfte att vara otrevlig. Jag läser endast din blogg för att jag tycker du ser bra ut. Något annat får du väl egentligen inte uttryck för i bloggen. Du skriver inga djupare inlägg, verkar rätt blåst när du väl lägger energi och skriver om värderingar osv (syftar på ditt veganinlägg haha) samt tror jag inte din karriär som kläddesigner blir särskilt långvarig. Hur ser du på dig själv och vad du har åstadkommit hitills? :)

Reply
Pinja

Ljuset är verkligen magiskt i dessa bilder! Och jag har köpat alla klapparna och nu måste jag bara paketera dem! Och jag har inte många alls så no panic för mig haha!

Reply
sabina

Har en klapp kvar att fixa, men julbelysningen var redan framme innan den 1 december haha!

Reply
Lina Öhman

Åh du är så vacker så jag spricker. Ren perfektion alltså, vet inte vart jag ska ta vägen! Men jag tror nog att jag tycker du blir ännu vackrare för att du har en sån fin personlighet och för att du helt enkelt verkar asskön! Pöss på dä

Reply
Keyana

Kenza, you better hurry and get your gifts! LOL

I finished all my shopping a few days ago, but woke up early this morning and couldn’t go back to sleep, so I decided to order my mom an extra surprise gift! It should arrive Christmas eve, so yay!

You should go shopping this weekend if you can! :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*