• header

BIKINIS

bikinis-1

New bikinis at IvyRevel!

Jag och Aleks sitter och kollar lite hotell på Mauritius. Vi åker alltså om 3 veckor och har ingenstans att bo, haha. Alltid ute i sista sekunden…. Har iallafall två skitsnygga nya bikinis att ta med! Vi släppte dessa för ett litet tag sedan. Älskar verkligen passformen på våra bikinis. De vadderade överdelarna ger ett snyggt lyft och den rynkade sömmen mitt på rumpan ger en fin form. Tips om ni ska iväg till värmen nu i vintern! :*

Nu ska vi spela tv-spel och äta chips. Perfekt fredagskväll!

// Aleks and I are looking at some hotel on Mauritius. So we’re leaving in three weeks and have no place to stay, haha. We always do stuff in the last minute…. At least I’ve got two new pretty bikinis to bring with me! We released these a little while ago. I really love the fit of our bikinis. The padded cups gives a nice lift, and the wrinkled seam on the butt gives a nice shape. So check them out if you’re going away to the sun this winter! :*

We’re gonna play some video games now and eat chips. Perfect Friday night!

21 Comments

Emma

Hej Kenza! Kommer ni att få in påfyllning av era IvyRevel-klänningar så man hinner beställa och få hem den innan nyår? Tacksam för svar! Kram <3

Reply
V

Happy Friday!

We stayed at Le Touessrok when we vacationed in Mauritius and it was amazing! The staff were wonderful, the rooms are amazing, the beach is gorgeous and the food…oh the food! Even if you end up staying elsewhere you should check out their Indian restaurant, it was amazing. Photos from our stay: http://bit.ly/1MEXm9X

Happy Holidays x

Reply
Hedvig

Sjukt fina bikinis!! Vilken storlek på överdelen ska man ta ifall om man har D kupa?? :D jättetacksam för svar!

Reply
Carolina

Kan tipsa om Zilwa Attitude! Var där för två veckor sedan och det var riktigt nice! Hade en mer mauritsiskt stil så var inte ett av alla de där gigantiska golfhotellen. Olika roliga vattensporter och snorklingturer ingick varje dag:)

Reply
Pinja

Skulle gärna flyga till värme och bara ligga i solen med dessa bikini, men verkligheten ser lite annorlunda ut haha :D

Reply
Cornelia

Jag och min sambo åker till Mauritius i februari och ska bo på zilwa attitude som vi blivit rekommenderade. Attitude har många fina hotell på ön beroende på vad ni söker.

Kram!

Reply
Cornelia

Jag och min sambo åker till Mauritius i februari och blev rekommenderade att bo på zilwa attitude. Attitude har många hotell på ön beroende på vad ni söker.
Kram

Reply
amanda

Åh mysigt med resa, själv är jag i Koh Tao och har scannat igenom hela himla ön efter en bikini utan att hitta någon. Dina var superfina:):)

Reply
Anna

Finns såå mycket fina hotell i där, hoppas ni hittar något som passar er och att det inte är för fullt :D

Reply
Andy

Det är ingen brist på hotell på Mauritius. Problemet är bara att många av hotellen är första klass och lyxhotell som har ett väldigt högt prisläge. Inget ovanligt med hotellrum (alltså inte sviter) som kostar tusen usd per natt! Men många av hotellen håller mycket hög klass och är kända över hela världen t ex Le Touessrok och Le Saint Geran. Fast en vecka på dessa hotell går lätt på 100 000 kr!
Mauritius satsade från början på turister med gott om pengar och man var emot massturism varför man inte heller byggde hotell i turistklass eller större semesteranläggningar för barnfamiljer som vi är vana vid att se på de stora turistmålen i världen.
På senare år har dock ett antal hotell öppnat med mer rimlig prisnivå. Även flygresor till Mauritius har blivit billigare sedan bl a TUI, Thomson, Corsair och Condor börjat flyga dit från Europa. Tidigare var det i huvudsak Air Mauritius som gällde och de resorna var dyra.

Reply
NK

Ni måste bo i Grand Baie, eller i alla fall i norra delen av ön, annars kommer ni nog inte uppskatta ön. Resten av ön är helt öde med enbart stränder och hotellkomplex. Vi bodde på både norra, östra och västra delen (var där i nästan en månad) och tyckte absolut bäst om norra delen (där finns de finaste stränderna och mest att göra). I Flic en flac fanns ett litet köpcentrum och några få restauranger och i Belle Mare fanns ingenting överhuvudtaget. En kväll tog vi en promenad till “staden” för att äta middag, men det fanns varken en kotte ute eller någon restaurang. Bara några tips! Mauritius är helt fantastiskt! Ni måste också åka ut till de närliggande öarna Ilot Gabriel och Ile aux cerfs (finaste vattnet jag sett, alldeles genomskinligt och nästan färglöst).

Reply
Georgia

Vi bodde på Le meridian IL Maurice! Kanon hotell fantastiskt, helt magiskt. Prova det ??

Reply
Andy

Även om både Le Saint Géran och Le Touessrok ligger på Mauritius östkust så är det på västra sidan man har de fina solnedgångarna och de bästa stränderna. Det är också där som de flesta turisterna hamnar och det kan ibland bli väl mycket folk för den som enbart vill ha en lugn och avkopplande semester.
Många väljer hotell i eller i närheten av Trou aux Biches, Pointe aux Piments eller Flic en Flac. Där finns mycket att välja på.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*