• header

MONDAY DREAMIN’

KenzaZouiten_ocean-1

Can’t take my mind of this… 4 days to go!

Goooooood morning good mooooorning nice to see you all again good morning good morning to yooooou! HAHA vi sjöng den här låten varje morgon i typ lågstadiet? Sjunger (skriker) den fortfarande för Aleks när jag ska vara extra irriterande på morgonen (helst samtidigt som jag drar upp persiennerna och drar av honom täcket). Och så kittlar jag honom under fötterna, han är så sjukt kittlig där så det slutar alltid med att vi ligger på varandra och skrattar haha.

Hur mår ni idag? NU mår jag bra! Har fått lite kaffe och håller sakta men säkert på att komma igång. Var på kontoret strax innan nio och sedan dess har jag betat av både min jobbmail och min bloggmail efter all ledighet. Ok typ, har lite kvar! Nu ska vi ha måndagsmöte och sedan fortsätter dagen. Puss hjärtan, ha en fin dag!

// Goooooood morning good mooooorning nice to see you all again good morning good morning to yooooou! HAHA we sang that song every morning in like primary school? I still sing it (yell it) sometimes to Aleks when I want to be extra annoying in the morning (and pull the blinds up and pull off the blanket at the same time). And then I tickle him under his feet, he’s really ticklish there so it always ends with us lying on each other laughing haha.

How are you today? NOW I’m fine! I’ve had some coffee and I’m slowly starting to come alive. I was here at the office before nine and since that I’ve been going through both my job e-mail and my blog e-mail after the holday’s. I’m almost done! Now we’re gonna have our Monday meeting and then the day continues. Have a nice day babes!

31 Comments

Elena

Hahaha that sounds so like me!!!! My boyfriend isn’t ticklish, but at least I scream him a good morning song! I am really convinced that this is the best way to wake up.. my boyfriend doesn’t agree, hahahaha.
Wish you’ll have an awesome day!
Puss :) Elena
____________________________________________________
http://annelenafashion.com/

Reply
Emma

Hej! Jag råkade gå tillbaka til dina bilder i Milan och läsarträffen där. SUPER! Vackert! Det fick mig att fundera över att har du ofta läsarträffar i andra länder? Och har du någon utanför Stockholm i nära framtid?

Reply
Kata

loving your blog so much! Thanks for making my mondaymood a million times better <3 have a great day

Reply
Jasmine

I swear I can feel your good vibes all the way to here! Have a nice Monday, doll! <3

Reply
Camilla

Ååh vart har du hittat dessa fina härliga bilder? Just sådana jag letar efter!

Förövrigt jäkligt grym blogg!
Kramar

Reply
aandreaa

OMG I am so jealous about your Mauritius vacay! I wish I could go somewhere to heat up a bit haha but instead of that I am experiencing very foggy, drizzly and cold London :-/ Have a nice week Kenza!

Reply
Sara S

Hej Kenza! Det är inte ofta jag kommenterar, men jag kollade igenom lite på din Outfit Kategori från 2012 och uppåt… and i love everything! Jag undrar om du har någon favorit år från Outfit Kategorin som du älskar mest? :D Jag gillar flera outfit från olika år!

Reply
Karla

hahahahaha everytime i get new even more reasons to love you…..haaach i would give so much to spend one day with you, you are fantastic and exactly that kind of funny/crazy that i looove about ppl. i hope you will never fully grow up and keep this…you make me laugh so much, i can only imagine how often ppl around you have to laugh because of you. :D <3

Reply
Saga

Jag mår bara bra, något förkyld såsom många andra i dessa tider. Väldigt glad och tacksam över att jag ytterligare en veckas ledighet framför mig innan mina studier drar igång! :)

Reply
Isabella

Din blogg har blivit så himla bra på sistone! Ser varken fram emot dina inlägg nu när de är mer personliga och varierande istället för bara perfekta outfit-bilder och endast mode-snack.

Reply
Linn W

Åh jag vill se så mkt bilder som du orkar lägga upp! Så inspirerande och drömmigt! Trevlig resa.

Reply
Malin Ågren

Haha, läste sista meningen… Att det slutar alltid medatt vi ligger med varandra? Tänkte att så här privat brukar inte Kenza va?

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*