• header

AMSTERDAM LOOK

KenzaZouiten_amsterdam_outfit_st-2 KenzaZouiten_amsterdam_outfit_st3-1 KenzaZouiten_amsterdam_outfit_c-1 KenzaZouiten_amsterdam_outfit-3KenzaZouiten_amsterdam_outfit-2KenzaZouiten_amsterdam_outfit-1 KenzaZouiten_amsterdam_outfit_st2-1 KenzaZouiten_amsterdam_outfit-4

Pants & shoes from Zara // sweater from Ginatricot // untrendy cap (haha) from Asos // jacket from Pellobello // Chanel boy bag

Många av er frågade om gårdagens look, här har ni den! Var bara tvungen att fota av den framför ett av alla de söta husen som finns i stan i Amsterdam. :-)) Förresten, fan vad kul det är att ni börjat kommentera mycket igen! Jag har den senaste veckan gått in och svarat på era frågor lite då och då och det är så kul att känna att jag får kontakt med er igen. Jag vet, det är jag som har varit sämst på att svara på bloggen pga tidsbrist, men nu ska jag fortsätta lägga en stund varje dag på det!

Måste också säga tack till de två söta personerna som stod utanför vårt hotell i flera timmar och frös ihjäl. Att folk gör sånt för lilla mig (i andra länder dessutom) är helt overkligt. Men jag blir så glad av att träffa er!! <3

Nu måste jag fortsätta jobba. Sista dagen innan semestern!

// Many of you asked about yesterday’s look, here it is! I just had to shoot it infront of one of all the pretty houses they have in Amsterdam city. :-)) Btw, it’s so much fun that you’re commenting a lot again! The last week I’ve been answering your questions every now and then and it’s so much fun to feel that I have contact with you again. I know, I’m the one who’s been bad at answering on my blog because the lack of time, but I will continue to put a couple of minutes on it every day!

I also have to say thank you to the girl and guy who stood outside our hotel for hours and almost froze to death. That people to that for little me (and in other countries also) is totally unreal. But I get so happy to meet you!! <3

I have to continue work now. Last day before vacay!

65 Comments

marina

Älskar hatten! :D Barndomsminnen! Tyckte Dom hattarna var sa coola då. Tycker fortfarande dem är snygga :D

Reply
Emelie J

Älskar att du kan få till en assnygg med den där hatten ;* förresten hur har du fått till så snygg bryn? Har du fixat de själv eller har du gått till något proffs för att få de noppade osv? <3

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Tack! :* Nej jag noppar dem själv. Så fina är de inte, jag är bara bra på att måla dem snyggt! ;P

Reply
Vera

Hej Kenza! Jag är 20 år gammal och har under 2015 lärt känna min första kärlek, men på nyårsafton valde han att göra slut. Jag är helt förkrossad, känns som att jag aldrig kommer kunna komma över han eller att jag aldrig kommer bli kär igen :/ har du några tips eller bara ett råd hur man botar hjärtekross? :(

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Men åh. Stackars. <3 <3 Nej jag vet tyvärr inte för jag har aldrig gått ur ett förhållande på det sättet. Däremot har jag blivit sårad på andra sätt som fått mitt hjärta att gå i tusen bitar och det enda jag kan säga är att det blir bättre med tiden. Tillåt dig själv att vara ledsen & arg, men försök sysselsätta dig också. Såklart du kommer bli kär igen, du kommer hitta någon som älskar dig mest av allt och när du hittat honom så kommer allt bara kännas så självklart. <3

Reply
Maxime

I just found out you were in Amsterdam! I’m glad you liked it :)
Your pictures look so nice, love the outfit!
Love, Maxime (from the Netherlands)

Reply
Pep

Love the outfit!!
I’ve been thinking about buying that Pellobello jacket for winter,
do you think it’s a warm winter jacket? :)

Reply
Kenza Z

Kenzas answer: It depends on how cold it is haha! Today it’s -9 here (soooo cold) and I’m wearing it with two sweaters and one top under. It works! :-)

Reply
Merna Mariella

Kenza, I LOVE YOU SO MUCH! (I really do, haha)
I watch your Blog since 5 years now and you inspired me to blog and do youtube videos. I have to thank you because I think, I would not to this step if it wasn’t you!!!! ♡ I’m from Germany & I hope to see you sooooooon! Would be the happiest girl at the world if this would happen :D

xxx
Merna from
http://www.merna-mariella.de/

Reply
Kenza Z

Kenzas answer: Oh thank you!! I’m really glad to hear this. <3 Good luck with your blog and youtube! :*

Reply
Marisa

Love the outfit <3 could you please organize an meet and greet next time your in Amsterdam? You have a lot of readeres here in the Netherlands who would love to meet you!! Been following you for 5 years now and would love to meet you!! Big hug x

Reply
Kenza Z

Kenzas answer: Thank you! Yes I will!! I didn’t know I had this many followers there, but people have been crazy on Instagram etc haha. :-) So next time, definitely!! <3

Reply
ladg

You look really good, I prefer your another trousers and boots but it depends of taste. haha yes for sure you have billions of visits here but not too many comments. Basically I am jealous of your life, but on the other hand I am happy that YOU have all these things because you seem to be really wonderful person and I know that you have all this because of your hard work, but you have such an incredible and unusual appearance and you should be grateful for this. I believe that because of that you have many more things than everyone else :) and I love this how you look like :) kisses Kenza, like you very much and have a greaaaaaaaaaat time with Aleks on your holiday! <3

Reply
Dixi Wonderland

Jag älskar att läsa dina svar på kommentarer. Brukar alltid gå tillbaka i flera dagars inlägg för att se vad du svarat så snälla fortsätt med det nu för det är så roligt (lite som en frågestund) en ska som jag noterat är att dina svar hamnar inte direkt under kommentaren som tidigare utan dina svar hamnar mer som egna kommentarer. Kanske något som någon i ditt team kan titta närmare på? :)

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Va?! När jag kollar så är min kommentar en egen kommentar men den ligger precis under den kommentaren jag svarat på? Är det inte så? Kanske ser ut så för att jag är inloggad…. Ska kolla på det!

Reply
Elin

Kenza! Vilken storlek har du i Pellobello-jackan? Är den normal i storleken tycker du?

Reply
tova

Jag är väldigt dålig på att kommentera, mest för att jag tycker det är jobbigt att gå in på inlägger sen trycka sig ur det :p även ibland på mobilen då undviker jag gärna det, sen också känner jag att se du ens vad man kommentera? Och ibland känns det dumt att man skriver “Skitsnygg” i varje inlägg typ om du fattar :p Du borde ha en gillaknapp!!

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Jag förstår precis vad du menar! Man kanske kan underlätta kommenteringen på något sätt.. Hm.. Ska fundera på det! En gilla-knapp är en bra idé men jag är rädd att ni kanske slutar kommentera helt då? Kram!

Reply
Moona

Hei jag måste bara fråga har du lösögon fransar eller är det dina egna? Ljuvliga! :)

Reply
Gitta

Not so untrendy cap I think :) hehe ! Really starting to like this headpiece, but order one myself !! Hope you had a great time in Amsterdam and enjoy your next trip :*

Best from a really snowy Berlin
x Gitta

http://www.gittawitzel.com

Reply
Jossan

Sjukt bra blogg & skit snygg outfit.
Love it!!!! <3
Tips på hur man kan få längre hår?

Kika gärna in min blogg, kraaaam <3

Reply
Emma

Hej! kan du SNÄLLA länka den där hatten? har letat överallt, på nelly och asos! börjar snart gråta :(

Reply
Eleonor

Älskar hatten! Var har du köpt den? ? Skulle passa perfekt till min paristripp nästa helg. Kram

Reply
J

älskar jackan!! Denna jacka kan ju vara helt “rätt” och helt “fel” om du förstår hur jag tänker.. är det värt att köpa en till våren 2016? Eller kommer den bli för “ute” längre fram? ☺️✌?️
Kram J

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*