• header

AMSTERDAM LOOK

KenzaZouiten_amsterdam_outfit_st-2 KenzaZouiten_amsterdam_outfit_st3-1 KenzaZouiten_amsterdam_outfit_c-1 KenzaZouiten_amsterdam_outfit-3KenzaZouiten_amsterdam_outfit-2KenzaZouiten_amsterdam_outfit-1 KenzaZouiten_amsterdam_outfit_st2-1 KenzaZouiten_amsterdam_outfit-4

Pants & shoes from Zara // sweater from Ginatricot // untrendy cap (haha) from Asos // jacket from Pellobello // Chanel boy bag

Många av er frågade om gårdagens look, här har ni den! Var bara tvungen att fota av den framför ett av alla de söta husen som finns i stan i Amsterdam. :-)) Förresten, fan vad kul det är att ni börjat kommentera mycket igen! Jag har den senaste veckan gått in och svarat på era frågor lite då och då och det är så kul att känna att jag får kontakt med er igen. Jag vet, det är jag som har varit sämst på att svara på bloggen pga tidsbrist, men nu ska jag fortsätta lägga en stund varje dag på det!

Måste också säga tack till de två söta personerna som stod utanför vårt hotell i flera timmar och frös ihjäl. Att folk gör sånt för lilla mig (i andra länder dessutom) är helt overkligt. Men jag blir så glad av att träffa er!! <3

Nu måste jag fortsätta jobba. Sista dagen innan semestern!

// Many of you asked about yesterday’s look, here it is! I just had to shoot it infront of one of all the pretty houses they have in Amsterdam city. :-)) Btw, it’s so much fun that you’re commenting a lot again! The last week I’ve been answering your questions every now and then and it’s so much fun to feel that I have contact with you again. I know, I’m the one who’s been bad at answering on my blog because the lack of time, but I will continue to put a couple of minutes on it every day!

I also have to say thank you to the girl and guy who stood outside our hotel for hours and almost froze to death. That people to that for little me (and in other countries also) is totally unreal. But I get so happy to meet you!! <3

I have to continue work now. Last day before vacay!

65 Comments

Eleonor

Älskar hatten! Var har du köpt den? ? Skulle passa perfekt till min paristripp nästa helg. Kram

Reply
J

älskar jackan!! Denna jacka kan ju vara helt “rätt” och helt “fel” om du förstår hur jag tänker.. är det värt att köpa en till våren 2016? Eller kommer den bli för “ute” längre fram? ☺️✌?️
Kram J

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

159.253.27.32