• header

NIKKIE FW16

KenzaZouiten_nikkieshow-8 KenzaZouiten_nikkieshow-10 KenzaZouiten_nikkieshow-11 KenzaZouiten_nikkieshow-9 KenzaZouiten_nikkieshow_c-1 KenzaZouiten_nikkieshow-7 KenzaZouiten_nikkieshow-5 KenzaZouiten_nikkieshow-4 KenzaZouiten_nikkieshow-6 KenzaZouiten_nikkieshow_st-1 KenzaZouiten_nikkieshow-3 KenzaZouiten_nikkieshow-1DSCF1205

Nikkie FW16 fashion show in Amsterdam! I’m wearing a dress from that collection.

Jag hade aldrig hört talas om märket Nikkie innan jag fick en inbjudan till hennes FW16-visning i Amsterdam, men det lät som ett roligt äventyr så jag hakade på! Och jag är glad över att jag gjorde det, för det var en superhärlig kväll. Först bjöds det på trerätters middag på denna vackra herrgård, och sedan knallade vi över till det stora tältet där det var visning och fest. Aldrig någonsin har jag suttit på en visning och velat ha iallafall 3/4 av alla kläder! Sjukt fina grejer! Tack till Nikkie och gänget som tog så bra hand om oss under vistelsen i Amsterdam. :-)

// I had never heard about the fashion brand Nikkie before I got an invitation to her FW16 show in Amsterdam, but it sounded like a fun adventure so I said yes! And I’m glad I did, because it was a lovely evening. First we had dinner at this beautiful mansion, and then we went over to the big tent for the show and party. I have never ever been on a show wanting at least 3/4 of all the clothes! I loved it! Thank you Nikkie and the team for taking good care of us during our stay in Amsterdam. :-)

45 Comments

Lovisa

Jag älskar dig så mkt Kenza, bästa klädsmaken❤️❤️ (Vet inte om jag råkade skicka två gånger nästan samma sak hahah)

Reply
Josie

Ahh I am so glad you loved Amsterdam and the show of Nikki :). Would’ve loved to meet you and I hope you come back to Amsterdam to explore a little more. Dress looks gorgeous on you btw :) <3

Reply
Karolina

Hej! :)

En fråga som inte har så mycket med just det här inlägget att göra kanske..eller snarare en tanke. – men skulle du tycka det var kul att göra ett inlägg med dina absoluta favorit outfits från de senaste åren? :) Och kanske skriva varför, typ i stil med att “det var en perfekt sommardag och jag kände mig ON TOP” Eller “även fast det inte är något jag skulle ha på mig nu så älskade jag den här outfiten för 3 år sen”.

Bara en tanke! :) Ha det bra och fortsätt så som du gör!

Reply
Filippa

Åhh, vill bara att du ska åka!! LÄNGTAR efter alla fina semester bilder:-) Hoppas att du får en härlig resa och att flyget dit går bra! Kram

Reply
ida

Hur vacker kan man vara då! Riktigt avis på dig och ditt liv just nu när ens eget känns långt ifrån bra xD haha.

Reply
Matilda

Hej! :) För det första, vad snygg du var undrr kvällen, och jag har heller aldrig hört om det klädmärket. Såg ut att vara coola grejer! :) Sen undrar jag en sak, vart ni har fått tag på skåpen till eran “bokhyllevägg”, skulle behöva skåp som är ca 40 cm djup till vår smala hall (hopplöst att hitta förvaring som både är snygg och smidig till världens smalaste hall!). Känns som om vi varit runt i de flesta möbelbutiker i Norrköping och surfat runt. Vore tacksam för svar :) Kram!

Reply
Tanja

the other girl wears the same dress like you :D. But i like it, never hear of that collection..

Reply
Malin

Vet du om det tunna silverarmbandet med ett kors som du designade för guldfynd för några år sedan fortfarande går att köpa nånstans? Det var mitt favoritarmband och jag har använt det varje dag sedan jag köpte det, nu har jag dock tappat det vilket känns jättetråkigt:/

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Tyvärr inte… :-(( Kollade om jag hade ett men det är borta! Mamma har ett men vågar inte sno det haha. Kram!

Reply
Nikki

I don’t know if it’s just me, but I can’t read her other posts on previous pages. I missed a few this week and wanted to catch up, but when I click page 2 it just stays on the first page. :(

Reply
Jessica

Går inte att läsa bloggen via telefonen (iPhone 6, safari). Det går bara att läsa sida 1 men man kommer inte till någon av de andra sidorna trots flertalet klick på både pilen och dem andra sidnumrera. Hjälp! Fixa det, tack! :)

Reply
Aurora

Dearest Kenza, u look stunning as always!! Now i have a question: I love your pictures on the blog so im very curious on what programm u use for esiting? Ur a huge inspiration to me and my blog so i would be so happy if u told me! Hugs xx

Reply
Sarah

Ser att det är en annan person till om påpekat detta, men det går inte att komma till sida 2 :(((
(Surfar på safari från en iPhone)

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Jag vet, så irriterande.. De har jobbat på det sen igår så förhoppningsvis löser det sig snart!

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Tjoo! Oj minns inte vad som var i julklapp och vad som var födelsedagspresent (så jobbigt när han fyller år på juldagen haha) men han fick skor, kläder, Marshall-hörlurar…eh vad mer.. Juste!! Golden circle-biljetter till Justin Bieber haha! Han älskar Bieber. ;-)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*