• header

TURKISH AIRLINES

KenzaZouiten_turkish-9 KenzaZouiten_turkish-7 KenzaZouiten_turkish-8 KenzaZouiten_turkish-6 KenzaZouiten_turkish-4 KenzaZouiten_turkish-5 KenzaZouiten_turkish-1 KenzaZouiten_turkish-2 KenzaZouiten_turkish-3

On our way to Mauritius with a quick stop in Istanbul.

Nu är vi påvääääääg! Sitter i Turkish Airlines gigantiska CIP-lounge i Istanbul just nu (som ni ser på de sista bilderna) och väntar på nästa flyg ner till Mauritius. Jag vet inte om ni minns det, men när jag vann Hederspriset på Finest Awards förra året så var vinsten ett par flygbiljetter med Turkish Airlines. Vi valde att använda dem nu när vi skulle resa så långt och fyfaaaan vad fett med business class! Jag har ju aldrig flugit det innan… Jag som är flygrädd har aldrig i hela mitt liv varit så lugn på ett plan (det kändes liksom inte ens som att vi satt på ett plan!) och jag längtar till långflyget. Ska gosa ner mig i stolen (snarare en säng) och titta på massa filmer!

Nu ska jag ta lite mer mat. Måste ju passa på när det är gratis. ;-) Puss fina, vi hörs på Mauritius!

// And we are on our wayyyy! Right now I’m at Turkish Airline’s huge CIP lounge in Istanbul (you can see the lounge in the last photos) and waiting for our next flight down to Mauritius. I don’t know if you remember, but when I won the award of Honour at Finest Awards last year, the prize was 2 flight tickets with Turkish Airlines. We chose to use them now on this long trip and oh my goooood it’s so awesome with business class! I have never been in anything but economy class… You know I’m scared of flying but I’ve never in my whole life been so calm on a plane (it didn’t even feel like we were on a plane!) and I’m looking forward to the long flight. I will cuddle down in my seat (more like a bed) and watch lots of movies!

Now I’m gonna grab some more food. Well I just have to since it’s for free. ;-) See you on Mauritius!

39 Comments

Karla

haha everything looks so luxury, noble and so “business” with ppl in suits and stuff and you hahahaaaaaaaa like you are just jumped down the last steps of the stair “baaaaam” hahhahaaa oh kenza <3

Reply
Rebecca

Hej skönhet!! Jackan du har på dig här, vart kommer den ifrån? Jag hoppas du har/hade det underbart i Mauritius! Kramar <3 Din blog kommer för evigt var min favorit!

Reply
Sevgin

Whaaaat? You are here in Istanbul, ha? I was so excited while reading, but then I got that it was a transit flight.. Oh no!
I wish that you visit Istanbul and I can meet you in person some dayyy. <3 <3 <3

Sevgin
| http://sevgingo.com |

Reply
Rebecka

Flög hem från New York förra veckan och hade turen att bli uppgraderad till premium för att det hade blivit något fel med våra platsbokningar. Har aldrig lyckats somna under en flygresa förr, men då gick det! Synd att det inte är något jag kommer få göra oftare! :P Håller verkligen med dig, flygresan blir grymt mycket bättre!

Reply
Elena

That’s one Thing I definitely want to do for one time in my life! Flying with the business class, cause if the plane might crash I’ll die at least in a comfy seat, hahaa. Nooo just kidding! But the photos are amazing!!! The Airline just jooks awesome!!
Puss :) Elena
______________________________________________
http://annelenafashion.com/

Reply
Kimberly

Hi Kenzas,
I love you cozy travel wear..whereare those black leggings you are wearig from…I want/need them!!

Reply
Veronica

Kenza you are amazing! You are the most down to earth girl in your business! Enjoy Mauritius and if if you can, please feed a little the stray dogs you will find on the beach (I went one week ago and there were puppies everywhere…) lot of love! Veronica

Reply
Emelie J

Åh, VAD LYXIGT! (*emojin med hjärt ögon*) Bara av att kolla på maten får min mun att vattnas ;)

Reply
Pau

First Class är ännu bättre och hjälpe mig också att komma över flygrädsla. Istanbuls lounge är såååå jävla fin

Reply
Esther

Oh so jealous, I can only imagine how much comfort you’re in right now. Doesn’t hurt too that usually alcoholic beverages in business class are usually complimentary.

Reply
ISA

så jävla lyxigt, men helt rätt att utnyttja det på en långresa! kommer ni fram pigga o fräscha (nåja) ;)

Reply
ida

Vad mysigt ju :D. kan lätt tänka mig att det är såå mycket bättre än ekonomi :D!! hoppas ni får det bra där nere!!

Reply
Vlasta Cabanová

Kenza which other destination were u considering to use the tickets? (If it would be upon me id choose something even more expensive like new zealand haha)

Reply
Ninni

Skulle vilja tipsa om turkisk frukost om ni nångång åker dit :) Det finns restauranger som serverar det. Man får en massa olika tallrikar med oliver, ost, honung, sylt osv så plockar man åt sig det man vill ha. Jag tror du skulle uppskatta det då du verkar vara en frukostälskare :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*