• header

WE’RE HERE!

KenzaZouiten_d_c-1

Processed with VSCOcam with f2 preset

Ready for dinner! Get my top here (adlink), shorts from Levi’s.

Äntligen är vi här!! Vi kom fram till hotellet vid tre på eftermiddagen lokal tid (Mauritius är 3 timmar före svensk tid) och då la vi oss på stranden och somnade i varsin solstol. Så jäkla härligt. :-)

Jag har låtit kameran vila för jag behövde återhämta mig lite efter den långa flygningen (även om jag sov typ 6 timmar på flyget. Åhhh vill alltid flyga business haha!) men här har ni lite mobilbilder! Nu ska vi ut och käka med mina vänner Dani och Babak som också är här. Puss hörs imorgon!

// We’re finally here!! We arrived to the hotel at three in the afternoon (Mauritius is 3 hours ahead of Sweden) and then we went straight to the beach and fell asleep in the sunbeds. So freaking nice. :-)

I let my camera rest today cause I felt that I needed to recover after the long flight (even though I slept like 6 hours on the flight. Ohhh I want to fly business class all the time now haha!) but here you have some iPhone photos! Now we’re heading out for dinner with my friends Dani and Babak who’s here as well. See ya tomorrow!

22 Comments

Bowsome

Hello,

Happy New year ! Ooh you re in Mauritius Island, I just came back from Mauritius Island, I love this island, it is really beautifull (and the fact that it is summer there when it is winter here is great ! )

Amélie
http://www.bowsome.com

Reply
Jennie

Hej! Måste bara fråga en sak, sprayar du dig själv med spraytan eller smörjer dig med BUS? Eftersom du var “blek” på flygplansbilderna men sen är superbrun när ni kommit fram? Nyfiken då jag själv alltid är blek och gör spraytan på salong men core skönt att kunna styra över det mer själv när man är på resande fot m.m.

SÅ tacksam för svar! ?

Reply
Sara

Njut av semestern! Du jobbar så hårt och kämpar med uppdateringar, unna dig en rejäl viloresa :D

Reply
Erica

Åh, gud vad snygg outfit! Vill ha sommar nu :(. Men vad skönt att flygningen gick bra, lyxigt med business class! ;)

Reply
Rachel

Kenza jag är så avundsjuk vill också resa bort nu och inte sen!! Kan du berätta om vilka hotell ni har varit på och vad ni tyckte? Ska boka en resa dig nämligen :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*