• header

SICK

KenzaZouiten_lunch-5 KenzaZouiten_lunch-3 KenzaZouiten_lunch-2 KenzaZouiten_lunch-7 KenzaZouiten_lunch-6 KenzaZouiten_lunch-1

Haha I’m the pro at faking it, I felt soooo bad in these photos :-(

Jo men gissa vem som åkt på solsting? Jag såklart, som alltid. Låg kanske 1,5 timme i solen (det var så varmt att jag typ svettades UR ÖGONEN) när jag började bli yr och må dåligt. Sedan låg jag i skuggan på vår terrass med tjocktröja på för att jag frös så mycket. Trodde det skulle gå över fort men klockan är halv nio här och jag ligger fortfarande nedbäddad i sängen med feber, huvudvärk och värk i hela kroppen. Det blir att stanna inne hela kvällen, få en ordentlig nattsömn och hoppas på att jag är pigg igen imorgon.

Aleks har fått vara ensam hela dagen men jag bet ihop och åt lunch med honom iallafall. Då fick vi sällskap av den här fina katten! :-) Efter lite kött la han sig bredvid oss nöjd och belåten.

// Well guess who got a heatstroke today? Me, like always. I was in the sun for maybe 1.5 h (it was so hot that I was almost sweating from MY EYES) when I started to get dizzy and feel sick. Then I was in the shadow on our terrace with sweatshirt on because I was freezing so much. I thought it would pass quick but it’s 20.30 here and I’m still in bed with fever, headache and my whole body is hurting. We will stay in all night, get a good night sleep and hopefully I’m good tomorrow.

Aleks has been alone all day but I pulled myself together and had lunch with him. And we got company! This beautiful little cat. :-) He ate some meat and the he laid down next to us, all satisfied.

41 Comments

Ibla

Krya på dig!!! Kan inte du berätta vart ni är på Mauritius och vilket hotell osv. Jag och min man planerar en resa dit om 3 veckor och vill gärna ha tips. Skulle uppskattas såååå mycket. Btw det ser fantastiskt ut.

Reply
Karla

ooohh shit that sounds terrible. make sure to DRINK enough and also wear a hat babe. do you have one with you?? otherwise you may can buy one somewhere there.. your body was used to the cold and if you then get into the heat, the body can sometimes not get used to it so quick and cool itself down and then such things happen. so make sure to not go into the sun tooo long and wear a hat. thats the best advice i can give you <3 hope you feel better tomorrow. hugs

Reply
Sanna

Kenza det är så sjukt att se bilderna och att ni är där! jag och min man var där på smekmånad för exakt 1 år sedan! Och den där katten är världens keligaste, han var alltid vid oss när vi åt lunch om dagarna (kan vara för att jag smugglade mat till honom :P). Får så mycket fina minnen av bilderna. Hoppas dock ni får fint väder hela vistelsen, när vi va där var det en cyklon så hela första veckan regnade och blåste bort, men vad förväg det på en smekmånad iof :P Njut till tusen! Maten på hotellet är supergod och personalen megagulliga!

Reply
Saga

Vad tråkigt att du blivit sjuk. Men det är väldigt viktigt att man tar det försiktigt i solen! :)

Reply
martina

Hello Kenza!
These pictures are just amazing!! just like you :)
could you say what camera did u use? it is perfect for holidays.
Waiting for your answer,
Love

Reply
Matilda

Uschdå , glöm nästa gång inte använda solhatt/keps eller nåt för att skydda huvudet i solen! Om du inte hade det kanske du hade :)

Reply
Ria

Så synd att du är sjuk under resan..:-/ Hoppas du mår bättre snart och får en underbar resa!! Kram

Reply
Louise

Voj nej! Krya Kenza, hoppas du mår bättre imorgon så att eran resa inte är helt bortkastad för din del <3333 kramar

Reply
Hedvig

Noooo otur! :( drick mycket vatten och svalka dig i fortsättningen! så slipper du solsting& överhettning! Krya och stor kram på dig fina människa! <3

Reply
Rafaela

Hope you will feel better sweetie! I can’t wait to see and read more about your trip!
I love your pictures so much! What lenses do you have?

Best regards

Rafaela

Reply
Diana

usch vad tråkigt, låter hemskt. Vet inte hur det är exakt till den graden, har bara haft lite mild solfrossa då man skakar och fryser men inte direkt feber och så. Hoppas det snart går över, glöm inte att dricka mycket vatten eller vätskeersättning om du kan. “Krya” på dig. :)

Reply
Merilyn

You are indeed a very good faker- I thought the cat was sick!
I really recommend you to put a wet cloth over your head while sunbathing, and moist it with cold water all the time. I also have migraine and therefore very sensitive head and it normally helps a lot and I get to stay at sun for couple of hours without any killing consequences.
Have a wonderful holiday! You deserve it :)

Reply
Sofia

Kenza din stackare! Hoppas du mår bättre snart! Jag fick det i somras när jag var i Spanien! Kan tipsa dig om att dricka jätte mycket vatten! Det hjälpte för mig! Krya på dig fina du! Hoppad ni får en fin semester! Stor kram

Reply
Sara

Stackare! Fast du ser ut att ha det himla lyxigt där borta ändå! Bättre än att vara sjuk här hemma i Sverige.
Detta är inspelat i Sverige, ifall du längtar hem (vilket jag inte tror – det hade inte jag gjort om jag var du i alla fall!), som är filmat i Sverige av ett coverband (älskar spelet skyrim där original-låten finns, fast denna version är BÄTTRE än deras till och med! Hittade den nyss!) ENJOY och kryakrya!

En härlig låt inspelad i Sverige, ifall du mot förmodan längtar hem: https://www.youtube.com/watch?v=2h7aFn0mQDw

Reply
AnnSofie

Även om det känns tufft så kyl ned kroppen. Ta en sval dusch, lägg något kallt på pannan/kroppen och drick mycket vatten gärna med salt i – som du har förlorat under dagen.

Reply
Matilda

Nää fan vad lätt du blir dålig :( Stackars. Kram på dig och krya på dig snabbt! <3 Du har ju längtat så efter denna resan. Puss

Reply
Sofia

Måste vara den där då jag haft solsting två gånger. Når febern 40 grader – uppsök sjukhus. Drick mineral vatten(viktigt att det är just mineral då det faktiskt innehåller mineraler) samt leta reda på något resorb( vätskeersättning) och drick med jämna mellanrum. Håll dig även sval tills febern har gått ned.

Reply
CAMILLAESI

Den katten är fan snyggare än vad jag någonsin kommer vara, haha. Så himla söt är den :-)
Hoppas att du frisknar till snart så du kan njuta av din semester :-)

Kram!

Reply
Sandy

Hope you quickly get better Kenza!! You still look bomb af in your photos tho ;)
xo

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*