• header

GOOD MORNING

KenzaZouiten_breakfast-3 KenzaZouiten_breakfast-4 KenzaZouiten_breakfast-1 KenzaZouiten_breakfast_c-1 KenzaZouiten_breakfast-2KenzaZouiten_breakfast-5

Started the day with a nice breakfast! The cat joined us again… :-)

God morgon! Idag är jag mycket piggare, men känner fortfarande av lite värk i kroppen så febern är nog inte helt borta. VÄGRAR dock ligga inne idag igen, så tänkte ta en snabb liten tupplur nu igen efter frukost och sedan lägga mig på stranden i skuggan. Har med mig massa böcker så det är bara att ligga och läsa. :-)

Senare idag (om jag orkar) ska vi hyra cyklar och cykla in till Grand Baie! Vi har bara varit där kvällstid än så länge (det verkar dock rätt dött, och det här är den livliga sidan på Mauritius haha) så det ska bli kul att se. Måste köpa mig en hatt också så jag kan skydda huvudet! Så fort jag känner mig helt hundra igen så ska vi bocka av lite utflykter. Imorgon flyttar vi till ett hotell på östra sidan av ön och där ska det finnas en fin liten ö som vi ska ta båten till!

// Good morning! I feel a lot better today, but I still feel some pain in my body so I don’t think the fever is completely gone. I REFUSE to stay in side today again, so I’m gonna take a little nap now and then join Aleks on the beach. In the shadow ofc. I have lots of books with me so I’ll be fine. :-)

We’re gonna rent bikes later today (if I have the energy) and go in to Grand Baie! We’ve only been there in the night time (it seems pretty dead though, and this is the “lively” part of Mauritius haha) so it will be fun to see. I have to buy a hat as well so that I can protect my head! As soon as I feel completely good again we’re gonna do some activities. And tomorrow we’re moving to a hotel on the east side of the island, and outside that coast they have a beautiful little island so we’re gonna take a boat there!

41 Comments

Elena

Awesome that you feel better today! :) Hope you’ll recover soon so you’ll can enjoy your vacations! :)
You look great and the breakfast looks sooooo tasty! <3
Puss :) Elena
______________________________________________________
http://annelenafashion.com/

Reply
Erica

Gud vad härligt att komma bort till ett varmt ställe. Och bilderna är ju goals. :)

Reply
Sophie

Hej! Det ser helt underbart ut, hoppas du blir bättre fort och kan njuta fullt ut! .

Jag har en fundering kring ditt märke ivy revel, och valet av modeller.. Jag har uppfattat dig som en feminist som är emot hetsiga ideal och pressen vi med kvinnligt kön ständigt utsätts för, för att vara smala, snärta och typiskt vackra. Jag är verkligen förvånad varför du då inte väljer att ta in modeller med alla storlekar och former? Vilket coolt statement det vore, eller ja, egentligen skulle jah tycka det vore helt normalt och borde inte vara anmärkningsvärt men ja, samhället ser ju ut som det gör. När man ser en kurvig modell reagerar man, även om det generellt är så de flesta ser ut. Vill avsluta med att säga att jag tycker du är grym oavsett men vore fett om du tog till dig av detta och försöker ändra detta i framtiden, tror det skulle bidra med väldigt väldigt mycket positivt för unga osäkra tjejer, som följer dig.
Kram!

Reply
Karolina

Krya på dig! Det behöver inte vara feber bara för att man har lite värk i kroppen :)
Skulle bli jätteglad om du ville ge lite boktips för verkar som att du läser väldigt mycket :)

Reply
Lina

Wow! Stora kaffekoppar?! Tycker aldrig det finns på hotell… Men va gott ni ska ha det! Hoppas resten av resan blir bättre än hur den började :)

Reply
Diana

Alltså bilderna ser helt otroligt härliga ut, riktigt mysigt. Värme och sol, blir så avis men glad för din skull helt klart. Att du får uppleva så härliga resor.
Skönt att du mår bättre nu! Ta hand om dig.

Reply
Anita

I feel so sorry for you that you feel that bad on a holiday.
But it’s good to see that you don’t let that get you down.
Enjoy it!
And I swear I can’t wait until you reveal the big secret you’ve been talking about! TELLLL US :-D
Puss puss
Anita
http://www.anischu.com

Reply
Betül

Hey Kenza, i hope you feel better today. Can you tell us in which hotel you are? We are going to spend our Honeymoon on Mauritius and now we are looking for some good Hotels. If you could tell us your experience i would be so thankfull! Have a nice holiday :)

Reply
Ida

Ile aux cerf (ön) är överskattad. Men stränderna på östra sidan är fina! Ett tips ät att åka zipline! Så himla skoj :)

Reply
Meryl Denis

I follow all your snap and you litteraly make me dream every monring when I woke up.
Thank you for sharing all this amazing pictures !
With love, from Paris ♡
Meryl

Reply
Raffaela

You really bought yourself these birkenstocks haha! :D But they actually looked real good on you (on the photos from the yacht week). I guess you can wear everything and it’ll always look good! You lucky goat

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*