• header

NIGHT OUT

KenzaZouiten_p KenzaZouiten_p2

2 photos from the other night! Tonight will be a calm night though…

Vi tog en hel del bilder när vi var ute i lördags men vi var så svettiga och grisiga på alla så ni får bara två, haha. :-) Först käkade vi middag och drack drinkar till livemusik med Dani, Babak, hans syster och hennes kille. Sedan åkte vi till en klubb och dansade! Kvällen slutar med att vi GÅR genom Mc Donald’s drive throguh, det var bara den som var öppen så vi gick låtsas att vi hade en bil haha.. Sjukt rolig kväll!

Nu ska vi ut och käka med gänget igen. Det kommer bli trevligt! Mår mycket bättre nu men blev dålig igen efter lunch. Misstänker att jag har influensan och inte alls solsting, eller både och.. Vettefan! Men vilade inne hela eftermiddagen så nu känner jag mig bättre. Snälla håll tummarna för att jag blir frisk snart så att jag kan njuta av semestern! ♥

// We took a lot of photos when we were out on Saturday but we were so sweaty on everyone so you can only see two, haha. :-) First we had dinner and drinks to live music with Dani, Babak, his sister and her boyfriend. Then we went to a night club and danced! The night ended with us WALKING through Mc Donalds drive thru, that was the only thing opened so we pretended we had a car haha.. Such a fun night!

Now we’re heading out for dinner again with our friends. It will be nice! I feel a lot better now but I was bad again after lunch. I think I have the flu and not heat stroke, or maybe both.. I don’t know! But I was inside and slept all afternoon so now I feel better. Please keep your fingers crossed that the virus is gone soon so that I can enjoy our vacation! ♥

26 Comments

Elena

The absolutely worst Thing on vacations is being robbed or being sick.. at least you didn’t get robbed, haha. But I really hope you’ll feel better soon and recover fast!
Puss :)
Elena
________________________________________
http://annelenafashion.com/

Reply
Naghmeh

sounds like a fun night!! also sorry you’re sick on vacation, that happened to me and I was on my honeymoon haha so even worse but it was gone in 2 days :) so hopefully it will be better by the end of the day!
xo
The Fashionista Bubble

Reply
Mandy

Dear Kenza, take 1 Ibuprofen or Paracetamol every 6 hours (also at night). This is what helped me last week and got rid of the flu in 1 day. I hope this will help you and hope you get well soon. Enjoy your holiday! XXX Mandy

Reply
ida

om det där är ditt svettiga och grisis så är jag väldigt avundsjuk :D hhaha. alltid vacker och perfekt som vanligt :D!

hoppas du blir bättre! så typiskt att bli sjuk under resan :/

Reply
Ebba

Åh vad härligt! Håller tummarna att du blir bättre snarast!

En annan fråga, du har inte någon tanke på att sälja din pärlkläning från HM Balmain? Ska eventuellt på bal nu i vår och har kärat ner mig totalt i klänningen… Även om det inte är någon klassisk balklänning så skulle den vara en dröm att bära.
Hittar den ingenstans i rätt storlek:'(

Reply
Minoa

I think that you might have the influenca A or B because of the osin in your whole body. I had it last March and I have never had such pain in my body -it literally hurt everywhere and I also had fever. Luckily I went straight to the doctor and he have me a receipe for Tamiflu which helped me a lot. Take care !

Reply
Maria

Haha! Min bild av Mauritius förstördes när jag läste att det finns en mcdonalds där :/ Men lite småkul var det.

Reply
Maria

Kenza har du sett dokumentären Making a murderer? Om inte MÅSTE du se den! Det bästa jag sett och även de sjukaste.. Tror du och Aleks kommer att gilla den starkt!

Reply
Emma

Så typiskt! Krya på dig. Det är väl bara för att du är ledig & kan slappna av, då blir man alltid sjuk. Boosta med massa färsk frukt. Kram

Reply
Annika

Hej Kenza! Vet du de kan ju vara att du blev sjuk eftersom stressen äntligen lättade så då blev du sjuk, så har det hänt ti mej! Att när man äntligen inte behöver fundera på något så reagerar kroppen såå att man blir sjuk :/

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*