• header

BUFFET

KenzaZouiten_buffet-5 KenzaZouiten_buffet-4 KenzaZouiten_buffet_c-1 KenzaZouiten_buffet-3 KenzaZouiten_buffet-2 KenzaZouiten_buffet-1

Dinner at the Constance Belle Mare Plage, Mauritius

God morgon! Vi ska precis knalla iväg och käka frukost här på hotellet. Har väldigt höga förväntningar på den eftersom att deras middagsbuffé igår var MAGISK. Jag har inte så jättestor aptit nu när jag är sjuk men fick i mig lite pasta, pizza & glass. Mums. :-) Aleks körde samma. Plus grillad fisk. Plus indisk mat. Haha de har verkligen allt här! Ikväll ska jag nog ta lite indiskt…

Lite senare kommer Dani och Babak över och ska hänga här med oss! De åker hem imorgon så det blir vår sista dag ihop. Vi ska hänga lite här vid vår egna pool/trädgård, käka lunch och hänga på stranden.

// Good morning! We’re just about to go and eat breakfast here at the hotel. I have really big expectations since their dinner buffet last night was MAGICAL. My appetite is not that big now since I’m sick but I ate some pasta, pizza & ice cream. Yummie. :-) Aleks ate the same. Plus grilled fish. Plus indian food. Haha they really have it all here! Tonight I might go for some indian food..

Dani and Babak are coming over later to hang out with us! They’re going back to Sweden tomorrow so it’s our last day together. We’re gonna hang out here at our own pool/garden, eat lunch and hang out on the beach.

17 Comments

Anna Dahlgren

Du är så himla vacker, precis som du är. Helt fantastiskt! Ha en underbar resa.

Reply
Elena

The photos are just AWESOME!!! And the kitchen/ buffet looks sooo nice I would have standed the whole evening in front of them, watching them cooking and eating everywith what looks good and tasty, hahaha.
Puss :)
Elena
____________________________________________________________
http://annelenafashion.com/

Reply
Julia

Åh vad glad jag blir att du börjat må bättre. Njut massvis nu fina, gärna lite åt mig med. Fryser ihjäl i -30 här haha. Puss och kram! <3

Reply
ISA

har blivit del av min dagliga rutin nu att kolla på alla dina drömmiga bilder och fantisera om framtida resor ;)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*