• header

OCEAN BIKINI

KenzaZouiten_oceanbikini-4 KenzaZouiten_oceanbikini-2 KenzaZouiten_oceanbikini-3 KenzaZouiten_oceanbikini-1

Bikini from IvyRevel (I’m wearing size S) and sunglasses from Supermarket.

Min nya favvobikini! För oss som älskar havet…. :-) Såg att jag hade ett par brillor med liknande print, tyckte de matchade fint till! Hinner inte skriva mer nu, vi ska iväg och käka middag om en halvtimme och jag ligger fortfarande på solstolen vid vår privata pool. Bikinin är full med sand efter att ha hängt på stranden hela dagen… Måste ta en dusch! Jag bloggar sen när vi är tillbaka.

// My new favorite bikini! For those who love the ocean… :-) I found a pair of shades with similar print, thought it looked cute to match them with the bikini! I don’t have time to write more now, we’re gonna go and eat dinner in half an hour and I’m still on the sunbed by our private pool. My bikini is filled with sand after spending the whole day at the beach… I have to take a shower! I will update again when we’re back.

15 Comments

Jennifer

Superfinbikini! Och du är ju så otroligt vacker!!
Fråga: Hur ser bikinin ut där bak? Knäpper man den eller knyter man? Såg att det inte fanns bild eller info om det på hemsidan. Jag har rätt stor byst men är ganska liten runt om, därför är sådant viktigt för mig när jag ska köpa bikini. :)
Hoppas på svar!

Reply
Lovisa

Hej Kenza!

Hoppa allt är fint med dig för du är bäst! Undrar en sak, efter vad många skulle kalla ‘en svår uppväxt’ som man kanske skulle kunna säga att du också haft, så har jag extremt dåligt självförtroende. Alltså extremt, vill ibland inte leva mer för jag äcklas av mig själv. Jag vet inte vad jag ska ta mig till, vet egentligen att jag inte är överviktig men känner mig så JÄVLA tjock men framförallt ful/äcklig hela tiden. Har lite dålig hy och är kort dessutom. Vad ska jag ta mig till? Har du något tips? Vill kunde kliva utanför dörren utan att skämmas för mig själv. Förstår att du som är så vacker och duktig kanske inte kan sätta dig in i detta men du har ju ändå haft det minst sagt kämpigt tänker jag.
Du är bäst och inspirerar mig varje dag med både in och utsidan <3

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*