• header

GOOD MORNING

KenzaZouiten_villabreakfast-4 KenzaZouiten_villabreakfast-5 KenzaZouiten_villabreakfast-3 KenzaZouiten_villabreakfast-2 KenzaZouiten_villabreakfast-1

Got the breakfast served at our villa today!

God morgon! Igårkväll bad vi om att få vår frukost serverad här i villan idag, och imorse när vi vaknade så var det uppdukat och fint. Sån himla lyx!! Aleks ville att vi skulle gå iväg och äta i buffén istället eftersom att han får välja bland så mycket mer då haha, men jag sa att vi var tvungna att testa på när man ändå kan be om det. Och det var det värt för det var jättemysigt! Vi hade en massa fåglar runt om oss också som kvittrade och kom och åt lite bröd. <3

Mamma smsade och sa att det är -17 grader hemma. Herrrrrrre vad kallt! Jag vet inte hur vi lyckas men vi prickar alltid in vår vinterresa när det är som kallast hemma. Sen när vi kommer hem är det typ nollgradigt. Hoppas det stämmer denna gång också hehe.

Nu måste jag jobba lite innan jag kan njuta av denna dag. Puss, ha en bra dag allihopa!

// Good morning! Last night we asked them about getting our breakfast at the villa today, and this morning when we woke up the breakfast was served outside. Such a luxury!! Aleks wanted us to go and eat at the buffet since he get to choose from much more stuff there haha, but I told him we had to try it. And it was worth it because it was so cozy! We had a lot of birds around us singing and eating some bread with us. <3

My mom texted me and said that it’s -17 degrees at home. Omgggg so cold! I don’t know how we do it but we always happened to be on our winter trip when it is super cold at home. And when we get back it’s like 0 degrees again. I hope it’s true this time as well hehe.

I’ve got to work a bit now before I can enjoy this day. Have a good one yall!

28 Comments

Karla

looks SOOOO good but i can understand alex, buffet is always more then great hehe. enjoy your day and the rest of your holiday kenza <3 you said it yourself its gonna be the last one for a while cuz when you come back it is full speed with ivy revel. so enjoy and relax love :-*

Reply
Elena

This just looks like paradise!!!! I’m living in cold wet germany and a little break of this disgusting winter weather would serve me so much!
Hope you enjoy the vacations! :)
Puss
Elena
___________________________________________
http://annelenafashion.com

Reply
Matilda

Waow, vill också bo på det där hotellet! Ser helt fantastiskt ut. Vaknade också upp imorse till -16 grader här i Borås, har inte vågat gå ut än haha! Även om jag gillar kyla och snö så hade det inte varit helt fel med värme heller :)

Reply
Julia

Ser super härligt ut!!!
Detta är kanske en konstig fråga, men har du celliluter? Jag känner verkligen som om att jag är den enda och dina ben ser så sjukt fina ut. Så undrar bara om du har några.

Reply
Prettyhomeblog

Vad härligt det ser ut hoppas ni får en underbar resa och jag hade gärna tagit del av de där pannkakorna det ser verkligen goda ut!
//Berith

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*