• header

CONSTANCE BELLE MARE PLAGE

KenzaZouiten_bellemareplage-4 KenzaZouiten_bellemareplage-11 KenzaZouiten_bellemareplage_c-4KenzaZouiten_beachday-5 KenzaZouiten_bellemareplage-9 KenzaZouiten_bellemareplage_c-3 KenzaZouiten_bellemareplage-10 KenzaZouiten_bellemareplage-5 KenzaZouiten_bellemareplage-12 KenzaZouiten_bellemareplage_c-2 KenzaZouiten_bellemareplage-8 KenzaZouiten_bellemareplage-1KenzaZouiten_beachday_c-1KenzaZouiten_bellemareplage-6KenzaZouiten_buffet-2 KenzaZouiten_bellemareplage_c-1KenzaZouiten_poolvilla_l-1KenzaZouiten_bellemareplage-2

Mixed photos from our stay at Constance Belle Mare Plage. Last photo is taken with our drone!

Jag lät Aleks ha hand om hotellbokningen denna gång, och han bokade in oss fyra nätter på denna fantastiska resort! Det GIGANTISKA hotellet ligger på östra sidan av Mauritius, har massvis med olika restauranger, barer & pooler (stället är verkligen enormt, det har även en stor golfbana) och en privat strand som är 2 km lång. Här har vi ätit magisk mat och druckit goda drinkar, solat & badat, bott i en helt underbar villa med privat pool och haft det jäkligt bra. Det här är lätt ett av de bästa (och finaste) hotellen jag någonsin bott på. Och det som helt klart gjorde vår vistelse mer än perfekt var servicen! Vilken topp-personal!! Vad man än ville och behövde så fanns de på plats för att hjälpa en. Även när jag drog världens vurpa (alltså verkligen världens, halkade och slungades in i väggen och sedan låg jag raklång på ryggen haha) mitt framför de som hade hand om vår villa haha. :-)))))

Idag checkade vi ut från hotellet och åkte vidare ner till södra delen av Mauritius. Jag kommer sakna Belle Mare Plage, men nu väntar nya äventyr!

// I let Aleks take care of the hotel booking this time, and he booked 4 nights at this amazing resort! The GIANT hotel is on the east coast of Mauritius, has several restaraunts, bars and pools (the place is seriously huge, it also has a big golf course) and a private 2 km long beach. We had magical food and amazing cocktails here, we’ve been enjoying the sun and the sea, stayed in a wonderful villa with private pool and had a freaking awesome time. This is one of the best (and most beautiful) hotels I’ve ever stayed at. And what made our stay more than perfect was the service! Such a great staff!! They were there to help whatever we wanted or needed. Even when I did the biggest fall ever (I really mean EVER, I slipped and was thrown into the wall and then I was lying on the floor on my back haha) infront of the ones who took care of our villa haha. :-))))))

We checked out from the hotel today and went on to the south part of Mauritius. I’m gonna miss Belle Mare Plage, but now new adventures awaits!

34 Comments

Elena

Sosososo beautiful those pictures!!!! The villa s just a dream!!!! <3 Love the shots! If I'll have money some day, I'll go to such a place! <3
Enjoy your vacations! :)
Puss
Elena
_______________________________________________
http://annelenafashion.com/

Reply
Wiii

Alltså wow din bild med den organa baddräkten lägg upp den på insta plezzzz den e dödlig

Reply
Katja

Oh, what a nice hotel! I wish I could afford this oneday… :) And pretty orange swimsuit!

Reply
Dilcheen

Så fina bilder!!! Kan inte du skriva om vilken drönare och kamera ni använder? Och vilken gopro? :)) kramar

Reply
Matilda

ALLTSÅ!?!? Ta.mig.dit.nu. Vilket paradis! När jag är rikare ska jag lätt dit. :)

Reply
Johanna

Alltså… WOW! Ser fantastiskt ut!! Och så helt casual en Chanel Boy bag på matbordet… Haha! #drömliv? ;) :)

Reply
Amy

Beautiful photos! I love your red one-piece swimsuit too–would you mind sharing where you got it?? :)

Reply
agg

hahahhaha the biggest fall ever would have looked outstanding :D Kenza how you relocate to another place ?

Reply
Andy

Breakfasts at the Belle Mare Hotel have always been my favorite! I was getting so excited when I was a kid when my parents were telling me “we are going to Belle Mare”, just for the breakfast choices!!!! I havent been in this area of Mauritius for a while but it seems to be as good as when I was a kid! You should try the southern part tho, Belle Riviere it’s amazing! xx

Reply
Kajsa

Underbart ställe! Var exakt på samma hotell för ca ett år sedan. Bästa stället vi någonsin besökt! Underbar personal, hotellrum, strand, mat med mera :) hoppas ni har en fortsatt trevlig resa :)

Reply
Malin

HEJ!!
Måste veta vart den orangea badräkten är ifrån (den som du har i vattenfalls duschen!!
LOVE IT

Reply
Nina

Du måste vara världens lyckligaste människa som får resa till såna fina platser hela tiden. :) Hade behövt det själv buhuuu

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*