• header

SHANTI MAURICE

KenzaZouiten_moeva-2 KenzaZouiten_moeva-3 KenzaZouiten_moeva-5 KenzaZouiten_moeva-1 KenzaZouiten_moeva-4

Posing in my bikini from Moeva London

Det är så lugnt och tyst här… Min tinnitus ringer som aldrig förr haha. Men jag måste säga att fan vad skönt det är att verkligen koppla av. Några timmars jobb per dag, men annars inget annat än mys med min man. Massa god mat, läsa böcker och somna i solstolen (finns det något bättre? gör det varje dag haha).. Imorgon har vi bokat in en till massage också för att det var så himla skönt sist.

På fredag är vi hemma igen och tillbaka på kontoret, men jag kommer åka iväg igen nästa söndag. Jag ska till Kapstaden igen! Det är jobbresa men jag älskar ju vad jag gör så för mig är det underbart. Det blir jag, Madde (fotograf) och Gabbi (smink) som åker för att plåta IvyRevel-looks (vårkollektionen samt beach och lite annat som kommer längre fram!) i 8 dagar. Shiva hänger med också för att hjälpa till! Kommer bli grymt. :-) Däremot har vi hört att man behöver tillstånd för att fota där? Överallt? Någon som vet hur det funkar med det? Svårt att fixa det innan, vi har några locations i huvudet men annars hade vi tänkt åka runt och stanna där det är fint liksom..

// It’s so calm and quiet here…. My tinnitus is ringing like never before haha. But I have to say that it’s so nice to relax. A few hours of work every day, but other than that nothing but a cozy time with my man. Lots of good food, read books and fall asleep in the sunbed (is there anything better? I do it everyday haha).. We’ve booked another massage tomorrow again because it was so nice the last time.

We’re back at the office again on Friday, but I will leave again next Sunday. I’m going back to Cape Town! It’s a work trip but I love what I do so to me that’s wonderful. I’m going with Madde (photographer) and Gabbi (make up) to shoot IvyRevel looks (spring collection and also beach and other stuff coming later on!) for 8 days. Shiva is joining us too to help! It’s gonna be awesome. :-) But we’ve heard that we need permission to shoot there? Everywhere? Anyone knows how that works? It’s a bit hard to organize, we’ve got a few locations in mind but other than that we were planning on going around and stop where it looks nice…

37 Comments

Karla

damn i really havent realized until this photos how skinny your legs and arms both are. i always thought they are a bit fuller because of the training your got in in the past. but i have never seen you in this angle so know i could really see how slim you are….wow. so jealous, its so beautiful.

Reply
julia

Hej! Vilket tycker du var det bästa hotellet av de ni testade på Mauritius? Tacksam för svar!

Reply
Lovisa

Hej Kenza! Jag hoppas du ser detta. Jag har läst din blogg under en väldigt lång tid nu och jag undrar om du inte kunde ta och lägga upp lite mer vardagliga bilder för jag tror inte att du sitter så perfekt poserat på en sten om det inte är för en bild? Det känns bara som att allting måste vara så perfekt på din blogg och alla bilder ser ut som ett photoshoot. Tror att det nog också vore enklare för dig och jag tror oxå att många skulle tycka om det. Menar absolut inget illa med det jag kom bara på det nu när jag satt och bläddrade igenom din blogg, och jag vet att ingen tvingar mig att läsa den så andra som kommenterar behöver inte säga det…

Reply
Andy

Ja, man behöver ett “location permit” om man fotograferar annat än som turist. Reklamfoto och annan kommersiell fotografering kräver alltid tillstånd om man inte är inomhus i ateljé vilket väl inte är så troligt om man åkt till SA.
Särskilda regler gäller för kommersiell fotografering i nationalparkerna t ex Table Mountain NP. Då behövs särskilt fototillstånd från SANParks.
Enklast vore att ta hjälp av ett företag i SA som själva är vana att söka fototillstånd. De har bra kontakter hos myndigheterna och kan även föreslå locations och ordna tillstånd.

Reply
Elena

uuuuuhlala you’re so hot!!!!!! If I wouldn’t have the best boyfriend of the world, I would become lesbian for you, hahaha! <3 And the pool looks beautiful!!!!!!
Puss :)
Elena
_____________________________________________________
http://annelenafashion.com/

Reply
Lina

Emma Östergren som drev modellbloggen för ett par år sedan bodde ju och arbetade som modell i Kapstaden, hon kanske vet :)

Reply
Lovisa

Hej!!
Jag blev påmind nu att du har tinnitus! Jag vet vad som kan hjälpa dig bli av med den. Nämligen gongar! Så jag skulle verkligen vilja rekommendera dig att kolla upp om det finns någon gong meditation eller yoga studio eller liknade som spelar på gongar, nära dig. I uppsala den 5 mars kommer det vara en jätteduktig man som spelar på gongar (han hade tinnitus innan han började med det och sitter bara några cm från gongarna, så det har verkligen en läkande effekt). Men finns med all säkerhet i Stockholm också! Brukar kunna finnas att man bokar en egentid med gongar också. Som en behandling.
Om du väljer att gå och lyssna på gongar så är det som sagt inte skadligt att vara nära, nästan bättre! :)
Lycka till och berätta gärna i ett inlägg om du har gått och vad du tyckte! :) tar ju såklart mer än en gång att bli bra, men kanske märker du någon skillnad! :)
Kramar!

Reply
Emma

Håller med Lovisa SÅ mycket! Inte för att du inte är vacker, men jag får något slags modereportage-filter i huvudet och tittar knappt på bilderna utan bara scrollar förbi. Jättehärligt med det ibland, men inte varje inlägg. Gillar ju att se DIG som person, inte som modell, så hade älskat lite mer vardagsbilder. :) Sedan har jag kommenterat detta innan, men jag hade jättegärna sett en reflektion kring resande/miljö från dig. Läser en kurs nu som handlar om fördelning av jordens resurser, och med ditt resande skulle jag tippa på att du ligger 8-10 ggr över genomsnittsmänniskan på jorden i CO2-utsläpp. När utvecklingsländer når upp till vår nivå i västvärlden kommer vi förmodligen ha förbrukat alla resurser så att de kommer aldrig kunna leva som vi gör nu. Hur känner du inför detta?

Reply
Elisabeth

Jeg er litt enig med Lovisa. Jeg elsker bloggen din, men synes også bildene dine er litt for stive noen ganger. Jeg skjønner jo at man gjerne vil se så fin ut som mulig på sine bilder og man har funnet poseringer som fungerer, men for min del blir det litt for stivt og upersonlig. Ellers ser det ut som at dere har en fantastisk ferie, nyt resten av tiden :)

Reply
Frida

Håller med Lovisa och Emma lite här. Jättekul med proffsiga och modellaktiga bilder, men skulle följa din blogg lite mer frekvent om det personliga avslappnade kom fram mer.

Reply
isabelle rasak

Hej Kenza, vackra bilder, dock så undrar jag vad det är för något som du har nedanför bröstet, ser ut som en stor vit fläck? Googlade och fick svar ”svampinfektion”. De var trots allt vanligt enligt många kommentarer (läste lite pga nyfikenhet). Är det något du själv känner till eller är de något annat? de närmaste jag fann var svampinfektion men de fanns en rad andra orsaker också som verkade lite mer ”seriösa”. However, hoppas du själv har koll på läget, om inte.. kolla upp det :) Enjoy your w-day.

Reply
Daisy

I am obsessed with the bikini you’re wearing! White bikinis always have this fresh, sophisticated vibe to them!

Daisy x

Reply
Lovisa

Isabelle rasak –> Jag hoppas du skämtar nu va? Det var nog den sjukaste kommentar jag läst. Aja fick ett jäkligt gott skratt för mig själv i alla fall. Inser du inte att hon har en vit bikini och under finns bröstvårtor?

Reply
Amanda

Isabelle Rasak, jag skulle nog tippa på att det är en pigmentförändring! Har själv en vit pigmentfläck som sträcker sig från munnen ner till halsen. Beror oftast på solskada och är helt ofarligt! :-)

Reply
Matilde

Hej Kenza!

Så fina bilder och du är så snygg så man smäller av!
Jag skall också till Sydafrika den 31st med min pojkvän som kommer från Cape Town. Vi båda bor dock i New York i vanliga fall där han är fotograf och jag jobbar på tidningen Harper’s Bazaar. Vi ska nu till Cape Town på jobbresa båda två för att fotografera. Då han kan staden utan och innan och känner massor av folk där nere så vore det bara roligt att hjälpa till om ni vill ha hjälp med att ordna fototillstånd, hitta coola photo locations, få andra tips på nice restauranger etc. Så, om det är något så är det bara att höra av dig till [email protected], så hjälper vi mer än gärna till, det vore bara roligt!
Ha det toppen!
/Matilde

http://samnorval.com/

[email protected]
matildenewyork.com
@matildenewyork

Reply
nora

hej, jag undrar om hur ofta du träna och hur mycket du lägger ner på att träna ben och så?:) BÄSTA BLOGGEN

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*