• header

GOPRO

KenzaZouiten_dolphinswim_gopro-2DCIM100GOPROGOPR0409.DCIM100GOPROGOPR0480. KenzaZouiten_dolphinswim_gopro-1DCIM100GOPROGOPR0470.

Hahaha well you ain’t pretty with this thing on!

Aleks har haft en GoPro typ hur länge som helst men det var inte förrän på denna resa som vi filmade ordentligt med den! Vi har filmat typ hela resan så kanske sätter ihop en video längre fram. :-) Coolast var ju när vi filmade igår när vi simmade med delfinerna! Jag trodde dock att jag såg mer graciös ut.. Jag ba “Aleks fota mig nu!!! igen!! igen!! igen!” *tror att jag ser ut som en snygg sjöjungfru men ser egentligen ut som en förvirrad flaxande padda* Nåja, delfinerna var ju det viktiga att fota. ;-)

Nu ska vi njuta av vår sista dag här på Mauritius!

// Aleks had this GroPro a really long time now but it wasn’t until this trip we started to film with it a lot! We’ve recorded this whole trip so I might put together a video later on. :-) The coolest thing was when we filmed the dolphin swim! I thought I looked more graceful though.. I was like “Aleks take a picture of me now!! again!! again! again!!” *thinking I’m looking like a hot mermaid but I really look like a confused flapping toad* Oh well, the dolphins was the important thing to shoot. ;-)

Now we’re gonna enjoy our last day here on Mauritius!

48 Comments

Fanny

Jättevackert! Men är det så att du måste dra in magen och puta ut med bröstet och rumpan på alla bilder? Jag vet att det är så i modevärlden, men hela tiden? Och dra fram ena benet när du står upp, för att benen ska se längre ut? Varför behöver man göra såhär? Du är ju vacker. Om du kanske inte tror att du är vacker, så behöver du inte dra in magen och göra alla dessa knep för att se ut som någon annan. Det syns verkligen att du gör detta. Hemskt att behöva göra så på semester till och med. Tycker du inte? Är det pressen från alla som säger att du är snygg, som gör att du vill hålla kvar detta och visa att du är snygg så att de inte ändrar sig? Det måste vara sjukt jobbigt att visa sitt yttre på en blogg och få komplimanger för sitt utseende hela tiden, för det gör väl att du vill hålla uppe denna fasad som kommentarerna byggt upp? Du är fin utan knep!

Reply
Diana

Vilka coola bilder och färgerna!
Det ser helt magiskt ut där nere i vattnet men jag är tyvärr för feg och skulle aldrig våga snorkla. :D

Reply
Marielle

Åh! Vill också bada med delfiner! Så häftigt. Lägg gärna upp en film, vore så roligt att se :)

Reply
Anna

Håller med Fanny! Herregud vad mycket poser du kör med HELA tiden..du har ju naturligt långa ben varför måste du hela tiden ta bilden och posa så att dom ser ännu längre ut…finns knappt någon bild på dig på hela resan där du ser helt avslappnad ut, sitter avslappnat och skrattar utan alltid ett halvleende så att du ska se så snygg ut som möjligt! Plus att du alltid måste måla dina ögonbryn, varför? Jag tycker mest synd om dig. Det måste vara jäkligt jobbigt för dig. Och det är ingen bra bild du ger till unga tjejer heller för den delen! Du är ju naturligt vacker, du behöver ju inte hålla på så här hela tiden i alla fall. Bilderna från detta vackra ställe kommer ju att bli vackra ändå. Det hade varit skönt att se dig mera naturlig i en sådan miljö istället för helt uppstoppad.

Reply
Jenny

Fina Bilder!! Och det verkar populärt med video nufötiden, jay/alexis och nicole/eric :)

Reply
N

Såg det här på ett forum angående tinnuts btw:

“Place the palms of your hands over your ears with fingers resting gently on the back of your head. Your middle fingers should point toward one another just above the base of your skull. Place your index fingers on top of you middle fingers and snap them (the index fingers) onto the skull making a loud, drumming noise. Repeat 40-50 times. Some people experience immediate, though temporary relief with this method. ”

Vet inte om du ser det men kanske någon annan med tinnitus ser och provar. :D

Reply
LisaLDN

Hahaha, I am in love with my GoPro camera, but I know the feeling! I always feel like a mermaid, but then I check the photos after and decide never to think I’m graceful again. Every, single, time, haha!

Reply
K

Jättevackert! Men är det så att du måste dra in magen och puta ut med bröstet och rumpan på alla bilder? Jag vet att det är så i modevärlden, men hela tiden? Och dra fram ena benet när du står upp, för att benen ska se längre ut? Varför behöver man göra såhär? Du är ju vacker. Om du kanske inte tror att du är vacker, så behöver du inte dra in magen och göra alla dessa knep för att se ut som någon annan. Det syns verkligen att du gör detta. Hemskt att behöva göra så på semester till och med. Tycker du inte? Är det pressen från alla som säger att du är snygg, som gör att du vill hålla kvar detta och visa att du är snygg så att de inte ändrar sig? Det måste vara sjukt jobbigt att visa sitt yttre på en blogg och få komplimanger för sitt utseende hela tiden, för det gör väl att du vill hålla uppe denna fasad som kommentarerna byggt upp? Du är fin utan knep!

Reply
A

Fanny och Anna – Fy fan vad ni är bittra och elaka! Hur vågar ni? Känns det bättre nu när ni fått skriva av er!? Mår ni lite bättre inombords? SKÄMS!! Det är ER det är synd om. Kenza LEVER! Kvinnor ska backa kvinnor era små vidriga troll. Tvi!

Reply
Estelle

ååh vad kul, också köpt en gopro inför min thailandresa om några veckor!! Använder ni något filter på er? Hört att det ska vara bra med ett rött filter när man filmar under vatten! kram fina <3

http://estelle.vione.se

Reply
Fanny

A – På vilket sätt är jag ett troll? För att jag skriver en kritik? För att jag skriver att hon är vacker utan knep? För att jag inte skriver hur fantastisk hon är? Måste man det? Får inte jag skriva att hon är vacker utan att hon ska behöva känna att hon måste dra in magen för att visa människor att hon duger? Jag som kvinna vill uppmuntra andra kvinnor att vara sig själva. Vill inte du det? Jag tycker inte att kommentarer på bloggar måste vara fyllda av hyllning så som “åh vad vacker du är”. Bloggar fyllda av perfektion lurar människor i att tro att det är så här man ska göra för att vara perfekt. Det är såhär jag ska göra för att bli omtyckt. Bloggaren och modellen Essena O’neil tar upp detta ämne väldigt bra. Hon gjorde allt för att få likes och följare. Att nå perfektion för någon annan – följare.

Reply
Elsa

Men snälla nån man posar och drar in magen för att se ut så bra som möjligt. Varför kan inte benen se så långa ut som möjligt? Det är snyggt!
Varför ska man inte se så bra ut som möjligt alltid? Jag strävar efter det i alla fall. So what? det är upp till mig. Sen ibland att jag inte orkar är en annan sak. Att detta då skulle vara jobbigt för henne? Men snälla!! Ja det är säkert riiiiiktigt jobbigt. LOL.

Reply
Emma

Superfina bilder! Vad är det för GoPro-kamera ni har använt? Vilken modell alltså?
Kram!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*