• header

INSTA PARADISE

Kenza_Kollage_01

Some of my insta photos from Mauritius. Follow me @kenzas ♥

Åh gissa om jag redan längtar tillbaka till Mauritius! Fan vad bra vi hade det, jag och min karl. Kan inte förstå hur det redan (om 2 veckor) är hela 7 år sedan vi träffades. Hur kan åren gå så fort?! Det är nästan lite läskigt…. Fyller fan 25 i april, börjar känna mig lite gammal haha.

God morgon förresten! Vi har varit här i studion sedan 8. Modellerna fixas och snart drar vi igång plåtningen! Idag plåtar vi vårkollektionen som släpps snart, det är även den vi ska fota i Kapstaden för bloggen (streetstyle) osv. :-)) Vi kommer vara här hela dagen men jag kanske kikar in via Aleks eller Maddes dator och bloggar igen senare!

// Oh can you imagine how much I miss Mauritius already? Damn we had such an amazing time, my man and I. Can’t believe how it’s already been 7 years since we first met. The year passes by so fast, how is it even possible?! It’s almost a bit scary… I’m turning 25 this april damn it, I’m starting to feel a bit old haha.

Good morning btw! We’ve been here in the studio since 8. The models are getting ready and we’re about to start shooting soon! Today we’re shooting our spring collection which will be released soon, it’s also that collection we’re gonna shoot in Capetown for my blog (streetstyle) etc. :-)) We’re gonna be here all day but I might borrow Aleks or Madde’s computer to update again later!

49 Comments

Joanna

Kenzas, I just want to say how much I like your blog and observing your everyday life online :) You are definietly the best blogger ever!

Reply
Li

Vet inte om du redan fått höra det men tänkte ba säga att din dators krasch kan inte ha med spänningen i uttagen att göra då det är 230 V även i Mauritius. Dessutom har jag för mig att Apples nätagg går från 110 V-230 V, så det skulle nog inte spela någon roll om läget hade varit annat där heller… Gå till en Apple Support så kommer dom hjälpa dig, annars plocka ur hårddisken, in med den i ett hårddiskkabinett och fixa ny dator.

Reply
Anna

Så otroligt fina bilder! Blev lika avundsjuk varje gång när jag såg de komma upp i flödet haha ?

Reply
Ninni

åå vilket paradis! :D drömmer mig bort

Hur visste du att Aleks var din framtida man när du träffade honom? :)

Reply
Iliana

Kenza we need a post with all the bikinis you worn in Mauritius!IMMEDIATELY! i can’t take enough hahah! kisses from Greece!

Reply
sandra

Vad brukar en normal dag innehålla i matväg? äter du till exempel socker på vardagar?
sjukt najs kropp! själv är ja nybliven student = mindre träning mer pasta

Reply
Sanna

det ser verkligen galet härligt ut på alla bilder, man blir riktigt avis och längtar bort när man är i detta kalla sverige

Reply
amanda

ååååh vilket paradis ja!!! Blir definitivt ett ställe som en vill åka till nu!
Var är din svarta bikini ifrån?

tycker du och din blogg är så himla härlig!

Reply
Mira svensson

Skulle du kunna göra ett inlägg med dina favorit bikinis typ och länka dom för alla dina badkläder är typ dröm och undrar verkligen vart du har köpt dom. Ifall du skulle göra ett sådant inlägg skulle du kunna länka grejerna för super svårt att hitta på hemsidorna tycker jag. Kram älskar din blogg

Reply
J

Är Aleks involverad i IvyRevel på något sätt? I så fall, vad har han för roll inom företaget? Eller hur kom det sig att han var med på plåtningen?

P.s. Tack för att du en sådan grym inspirationskälla!!

Reply
Bob Sheraton

I am one.of the very few Americans that not only knows where Mauritius is but actually spent one month there. It was a life changing experience.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*