• header

THAI

Someone’s hungry! Mani too ;P

Ahhh äntligen hemma efter en lång jobbdag, vi är helt slut efter massa möten idag så vi köpte med thaimat för att slippa laga. Manis mat ligger på tining (han käkar färskfoder) så han står hungrig vid bordet och förstår inte att vi inte har något kött i rätterna hehe. BTW, goooda nyheter! Min laptop är påväg tillbaka från service nu så snart kan jag jobba och blogga normalt igen. De senaste dagarna har jag liksom fått skriva ut ALLT på jobbet och suttit och jobbat med buntar med papper istället haha.. Så jäkla bra att jag får den innan Kapstaden!! Var lite orolig där ett tag. Hoppas allt är kvar på datorn bara, fick höra att innehållet kaaaaan ha skadats…

Nu ska vi äta glass och se ett avsnitt Homeland! Fan vad senaste säsongen är bra!

// Ahhh finally home after a long day at work, we’re exhausted after tons of meetings today so we bought thai food so that we didn’t have to cook. Mani’s food is defrosting (he eats MUSH which is a 100% natural) so he’s standing here hungry and doesn’t understand that we don’t have meat in our dishes hehe. BTW, gooood news! My laptop is on it’s way back from service so I can soon start working and blogging normally again. The last couple of days at work I had to print EVERYTHING and then work with a huge stack of papper instead haha.. Well it’s perfect that I get it back for Cape Town!! I was a bit worried there for a while. I hope everything is still on it though, I heard that some files miiiight have gotten damaged….

Now we’re gonna eat ice cream and watch an episode of Homeland! Damn the latest season is so good!

25 Comments

Anna

Men du har väl cloud backup på alla dina filer?? Då är de alltid sparade. Och om du är orolig för typ hackerattacker så kan du ju lagra det på en egen server istället så kan du koppla ett eget cloud, är inte så dyrt med servrar längre.

Reply
Q

Du måste berätta HUR ditt hår har växt så här snabbt!? Så himla fint!!!!!!!!

Reply
Anita

Your hair looks so damn perfect in these pictures!
Oh, and I was pretty much like Mani yesterday when my mum and her boyfriend ordered pizza… they didn’t know I was gonna stop by, so they didn’t order one for me, hahahaha!

Good news, that you’ll have your laptop back! I’ll keep my fingers crossed, that all your files are ok.
Puss Puss
Anita

http://www.anischu.com

Reply
Jade Mercedes Fraser

Yay! I’m so pleased that you’re gonna get it back in time for Cape Town! That dinner looks sooo good too, I never go for Thai as there are so many more Chinese places around London and I love that but it’s not as healthy. I think I’m gonna make Thai Thom Yum Soup for Mother’s Day dinner day though as my mum loves it! I’ve posted my Vietnamese Pho and Buns recipe before and that went down really well so fingers crossed for this! Jade x

My Blog: Jade With Envy
My YouTube Channel: Jade Mercedes Fraser

Reply
Sofia Hanson

Åh så fint att Mani får bästa maten! :) Har ni märkt någon skillnad sedan ni började med färskfoder?

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*