• header

KIWI

KenzaZouiten_kiwi_st-1KenzaZouiten_kiwi-2

Kiiiwiii! I took some outfit photos before this, that’s why I have make up on.

Fick många frågor om min söta kiwi-baddräkt jag la upp på Instagram. Den är från Asos men det verkar tyvärr som att den är slut…. Kan inte hitta den. :-( Men om jag hittar något liknande säger jag till, jag nämligen ÄLSKAR bikinis/baddräkter med lekfulla print!

// I got many questions about my cute kiwi swimsuit I posted on Instagram. It’s from Asos but it seems like it’s sold out…. Can’t find it. :-( But I’ll let you know if I find something similar, because I just LOVE swimwear with playful prints!

 

59 Comments

Sara

Åh, den är otroligt snygg!! Men på dig är allt snyggt, haha vet inte om den hade passat min bleka kropp :D

Reply
Kate

I love you and you are always so classy, but here you look like a pornstar in a children’s swimsuit.

Reply
Sandra

Inte snyggt alls, du får hängpattar i den. Mer bilder från omgivningen än dig lättklädd!

Reply
Maria

Oj, det där var lite väl mycket hud. Känns som du mer och mer känner att du måste visa upp dig

Reply
Ida

Är du inte rädd att brösten ska åka ut? Såg ut som det kunde vara risk för det. Gulligt motiv, men jag skulle nog inte valt den modellen på baddräkt :)

Reply
Sarah

Är kenza den typen som bara vill visa upp sig eller? Kolla igenom hennes bilder så ser man att hon lägger upp bilder på ALLT, inte bara sig själv. Så de som tycker att hon är show off har ju lagom fel :)))) go kenza, du är underbar!

Reply
Sara

Nej, det där var inte snyggt. Jag tycker mer det känns som att du bara vill ha bekräftelse hela tiden med alla lättklädda bilder. Alla gör dock som en vill. :)

Reply
Tati

You are beautiful. And I hope you won’t take this the wrong way but I have to agree with what some other people are saying……this looks a bit over the top. I have seen you in bikinis and bathing suits before but it’s been cute/playful/fun and kind of in the moment. This bathing suit looks too small and combined with the heavy make up and the posing the vibe is overly sexual. But I do think you are an amazing girl. This just feels a bit off and like fishing for the wrong kind of attention.

Reply
Amanda

Den är väldigt liten och täcker knappt dina bröst, för att inte tala om rumpan. Någonstans känner jag att du har så otroligt många unga läser och är detta hur du vill porträttera dig?

Reply
Jessies Vardag - träning, stil, mammaliv -

För det första: är det inte jävligt ironiskt att det är just tjejer här som trycker ned? “För mycket hud”, “man ser halva tutten”, “posa mer porrigt?” osv; alla är det kvinnliga namn. Sen om det är män som gömmer sig bakom kvinnliga namn är ju en annan fråga, men hur som är det mycket möjligt att det är tjejer som ger sig på andra tjejer. Var är vår girlpower!? Var är att hålla varandra om ryggen och lyfta fram varandra? Det är just såna som ni som hjälper den här “trycka-ned-kvinnan-fina-flickan-kulturen”. Fan, skärp er!
För det andra: du är så snygg, Kenza, och bikinin lika så :)

Reply
Hanna

Nämen vissa kommentarer får mig att må dåligt. Denna baddräkt SKA sitta så och Kenzas kropp bär den perfekt! Och vadå porrigt?! På stranden är ju alla nästan nakna så big deal. Sötaste baddräkten EVER, låt inte negativiteten nå dig!

Reply
Kiwii

Mönstret, färgen är väldigt fin! Men jag skulle aldrig kunna visa upp brösten sådär :D

Reply
fia

Nämen fy fan så smaklös. Ser ut som pattarna försöker smita ut på sidorna? NÄÄÄÄÄ. Bättre kan du Kenza

Reply
miri

Chilla med contouringen lite.. du har jättefin ansiktsform utan ett 2 cm lager av skugga under kindbenen.

Reply
Linn

Baddräkten är finsöt! Du har blivit tunnare, syns särskilt när kindbenen samtidigt är så markerade. Du är fin utan att göra till dig.. var kenza, inte angelica . Var dig själv, därför läser man ju din blogg

Reply
Nea

Baddräkten är väl flera nummer för liten? Så där täcks du väl inte visa upp dig på stranden? För övrigt, hur många poster har vi inte redan fått se dig halvnaken på stranden.. börjar bli tråkigt :(

Reply
julia

MEN ALLTSÅ VAAA vad är det för jävla slutshaming här bland kommentarerna???? Kenza får väl posa hur hon vill och visa hur mycket hud hon vill, duger det inte för er så är det ju ingen som tvingar er att läsa hennes blogg? Förövrigt skulle jag gå runt naken hela sommarhalvåret om jag såg ut som Kenza :D

Reply
C

Så många onödiga, elaka kommentarer. Det är som om folk tror att ju snyggare Kenza blir, eller ju mer hud hon visar, desto mer okej är det att tracka hennes utseende. Mycket märkligt, show some respect <3

Reply
Hanna

Töntiga kommenterer! Snacka om dubbelmoral. Att ha bikini och visa mer än halva rumpan är okej för svenskar. Här har hon en hel täckande badräckt och man ser lite vid bysten? Vad gör det hon är snygg! Hon har kroppen för den. Du är så fin Kenza så kul att du vågar testa nya looks <3
Love your hair too <3 <3

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*