• header

LACED UP

KenzaZouiten_gina_c-2 KenzaZouiten_gina-1 KenzaZouiten_gina_c-1 KenzaZouiten_gina-2

Tops from Ginatricot // jeans from Ginatricot (the plain ones) and old ones from Topshop // old hoop earrings from H&M and triangle earrings from Asos

Trenden med snörning fortsätter och jag ÄLSKAR det! Tycker att det är den perfekta partytoppen, med antingen kjol eller jeans/shorts med hög midja. Dessa två får hänga med till Kapstaden! Vi kommer jobba hela dagarna varje dag, men någon kväll eller två kanske vi orkar gå ut ändå. :-)

// The lace up trend is still going strong and I LOVE it! I think it’s the perfect party top, with either skirt or jeans/shorts with high waist. I’ll take these two with me to Cape Town! We will work all day every day, but maybe we’ll have the energy to go out one night or two. :-)

70 Comments

mia

hej kenza :) skulle du vilja fortsätta med att visa upp alla dina underbaara designväskor? Kom ihåg att du skrev att du skulle göra en “serie” med dessa men än så länge har bara dina boybags visats.. Hade varit så kul att se!! Kram på dig

Reply
Jennifer Mohr

What kind of bra are you wearing beneath it?
I’m just asking because I dont know how to wear the top
Thanks, Jenny ?

Reply
Adrianna

Kenza, what kind of bra are you wearing to this tops? I have this kind of top and I have no idea what to wear underneath…
Love You <3

Reply
Liz

Jag har undrat flera gånger innan men aldrig frågat, vad har du för bh/tejp eller annat under en sån här. Har köpt en klänning med öppet framtill och vet inte alls hur jag ska lösa problemet? Lite klyfta vill man ju ha..
Har du något bra tips?

Reply
Mimi

Hej kenza,
i like your style – mostly.
I am looking at your blog to get inspiration what to wear,
but … Dont you wear any bras?
This is like going naked?
And its cold just to wear a longsleeve without anything beyond?
:/ i dont like this one.

Reply
Kenza Z

Kenzas answer: I don’t understand. Why do you think this is like going naked? Why does a woman has to cover her breast even UNDER clothing? Yes here it’s cold so I would wear a jacket to this look, in Cape Town it’s hot. Hugs!

Reply
Larissa

Hey kenza,

do you have any advice What Kind of bra you can wear under that?
Have fun with packing your suitcase and have a good flight to south africa.

Reply
Kenza Z

Kenzas answer: Nothing, since I don’t have big boobs I’m not really in need of the support so I often go without. I think it feels good. :-)

Reply
Mollie

Åhh så fina!! Vad har du för bh under? Eller har du nån tejp etc? Har en liknande klänning så måste hitta nåt att ha under ;)

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Ingenting, har inte så jättestora titts så jag är inte direkt i behov av stöd. Går oftast utan, tycker det är skönast. :-)

Reply
Therese

Ditt hår ser alltid så himla fint och fräscht ut! Hur ofta tvättar du det? Mitt hår blir flottigt och äckligt redan samma dag jag har tvättat det, haha.. Tips tack??

Sjukt snygga tröjor förresten! Älskar den rostiga färgen. :-)

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Tycker du? Jag tycker mitt hår känns sjukt livlöst och torrt just nu, förmodligen pga kylan.. Jag tvättar det typ 2-3 gånger i veckan, det handlar nog om att vänja av ditt hår och inte tvätta det så ofta. :-) Kram!

Reply
My

Jag ställer samma fråga som många andra men har samma problem även jag!
Vad har du för bh/nipple covers under en sån där? Hittar bara med silicon och det ser istället ut som en mega-stora bröstvårtor, inte snygg!

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Håller med om sånna nipplecovers! Förut hittade jag sånna som var som pappersklisterlappar, men de verkar inte finnas längre. Därför kör jag utan. Fryser jag så ser man bröstvårtorna ja, men vad fan alla har ju nipples. Kram!

Reply
Amanda

To all of you asked about the bra – I got two of these tops, same brand as Kenzas, and I actually wear a nude regular bra underneath it. You can’t see the bra underneath, despite the cleavagez

Reply
Anna

Tacky, too attentionseeking, too slutty and looks very very cheap and sexual ina too inviting and “begging for it” way.
Sorry for my sincerity, but this too is too much and a Beautiful natural Girl like you are kenza should not need to show off Everything like this top do to you. Very provocating in a bad way. You are much more worth than wearing anything like this.

Sincere maybe describing a a bit too much, but that too also shows too much so its even. By the Way you have a man and you can dress milion thousands of Ways thats amazing so why a top nasty like that?

Reply
Kenza Z

Kenzas answer: That’s your opinion. I think it looks great! I “show off” how much as I want, whether I have a man or not (why that’s even relevant?). Don’t really understand “it shows too much”? Shows what? My body shape? Shame.. I think it’s time to stop seeing the womans body as something that needs to be hidden, so that someone wouldn’t think I was “begging for it” (what do you mean by that btw? begging for…sex from a stranger? get harrased? raped?). If a man can walk without a shirt, I sure as hell should be able to walk with a top that shows off a little space between my breasts.

Reply
Emma

Love that all of you guys are asking about the bra, when it’s pretty obvious that Kenza isn’t wearing a bra in these pics, haha. <3 I'm pretty sure that she's using nipple covers if she's leaving the house, and probably that, or nothing at all in the pictures above. :)

Reply
Dina

I heard there is alot of racism right now in sweden? That people atacked immigrantkids? What happened?

Reply
Kenza Z

Kenzas answer: Yes, it’s terrible. A bunch of scums running around like barbarians attacking kids on the street. But we are many (many more!) who are against racism, it’s just too bad that these idiots gets attention.

Reply
Milla

Å älskar dessa tröjor, äger hur många som helst med liknande snörningar!!
Om ni är intresserade att läsa om mitt liv i australien är det bara att kika in på min blogg! kram

Reply
Andrea

I love the top on you! And I just ordered it for myself. Who would have a problem with a long sleeve shirt showing some skin between some nicely covered boobs? If someone feels offended by it and thinks that’s a way of “asking for it” should really have a good think about their own morals?!

Reply
jenny

Du är så jävla snygg! Den vita var som en dröm på dig ?

Men nu när du tar nya bilder till bloggen kan du inte ta mer “normala” bilder där du inte svankar eller står på tå. (Petiser jag vet) men jag tycker att du är så jävla vacker och jag tycker att det ser konstigt ut när man svankar så. Kroppen ser skev ut. Du har en drömkropp dok. Fan jag är sämst. Tycker att du är riktigt vackre och di kropp är galen ? men när du svankar så så ser det konstigt ut. Du ser skadad ut.

Reply
Mimi

Hello Kenza ,
I think it depends less to the fact that women should hide their bodies, as rather that maybe a reader sees more of you than it is comfortable for him. I want to compare it to a man wearing super tight cycling shorts. Of course he is allowed to wear what he wants and he is definitley not begging for sex or for being raped. But maybe you dislike his choice of clothing because you didnt want to see his penis so detailed.
But of course you are a free woman and you can decide. Maybe this is a better comment than my last one.
Greets from germany <3

Reply
KSENIA

I think you look great! you have taut and beautiful breast, and I don’t understand why so many people think that you need to hide it. all people have mammary glands and nipples, so why only women have to cover it. Hugs from Russia

Reply
Sara

Jag ÄLSKAR också denna trend. Sexigt på ett classy sett. Jävligt snygg klyfta får man. Kör på fria nipplar precis som dig, aldrig hört någon som klagat på det ;)

Reply
Naz

Du har ett jättefint utseende. Älskar ditt hår!

Du har helt om rasismen i Sverige. Vi är betydligt fler som är emot rasism. Hoppas Media slutar ge rasisterna uppmärksamhet. Det är det de livnär sig på.

Reply
Johanna

Tänkte precis som många andra fråga vad du har under dessa tröjor men såg svaren ovan :-) Måste bara säga att du har ju vääärldens mest perfekta boobs, haha!

Reply
vicktoria

åHH KENZA! så fiin! Skulle bli så glad om du skulle säga namnet på modellen på jeansen till höger, (dom vanliga blåa) Ha det fint!

Reply
Silvana Acanski

Wow kenza you look gorgeous as always. I guess many girls would love to have your body shape :) I think that this top is far from being too sexual. You see nothing but the middle of your belly. You combinate it perfectly and it looks just classy. If people tells you differently they are either jealous or do not know what sexual clothing looks like. If I had smaller boobs, I would wear this as well :)

Love u :*

Big fan fromRom switzerland <3

Reply
Cilla

Kenza, du har en tight tröja på dig. Hade det inte varit för alla diskussioner på Facebook och i andra bloggars kommentarsfält hade jag aldrig vetat att du inte har BH under tröjan. Du utmålas nu som attentionseeking, slampig, billig och tacky för att du har en tröja på dig utan BH, vilket inte ens märks på bilderna (!). Om din kille hade poserat i tighta speedos där man såg varenda kontur hade människor aldrig reagerat. Det är så jäkla orättvist och jag blir så arg över vilken sjuk värld vi lever i.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*