• header

SUNDAY

KenzaZouiten_pc-2 KenzaZouiten_pc-1

Bikini from Monday Swimwear

Här ligger jag på en poolkant och poserar lite sådär härligt avslappnat. NÄE, ont som fan i höften haha! Men var tvungen, det var ju så fint där vid poolen. ;P Fan jag hade en till bild jag skulle lägga upp, lik den första, men där vattenytan på något sätt gjorde så att det såg ut som att jag hade vääääärldens största rumpa. Den var så himla rolig haha, men jag måste ha raderat den.

Pussade Aleks och Mani hejdå imorse (de ska flytta kontoret idag) och sedan har jag suttit och jobbat i soffan. Tänkte köra tre rundor med min 7 minute-app nu, kan vara skönt att röra lite på sig innan den långa flygresan… Planet går vid fem idag men vi ska vara där i god tid för vi måste packa om lite och sånt, sprida ut alla påsar med outfits i alla väskor. Sist jag åkte till Kapstaden försvann ju min väska och jag fick den inte förrän efter 4-5 dagar. Mardrömmen om det skulle hända nu med alla outfits vi ska plåta, så bäst att sprida ut allt! :-)

Ha en fin söndag så hörs vi lite senare!

// Here I am, casually posing on the edge of the pool. NOPE, hurts as fuck in my hip haha! But I had to, the view was so beautiful. ;P Damn it I had another photo I wanted to post, like the first one, but where the water surface some how made it look like I had the world’s biggest ass. It was so funny haha, but I must have deleted it.
I kissed Aleks and Mani goodbye this morning (they’re moving the office today) and since then I’ve been working from my couch. I’m gonna do 3 rounds with my 7 minute workout app now, might be good to move my ass a bit before the long flight… Our flight is at five today but we’re gonna be there in good time cause we have to repack some stuff, spread out all the bags with outfits in everyone’s luggage. As you might remember, last time I went to Cape Town my bag went missing and I didn’t get it until 4-5 days after… It would be a nightmare if that happens this time with all the looks we’re gonna shoot, so I better spread it all out! :-)I’ll update again later, have a beautiful Sunday!

21 Comments

Karro

Hur går det med din flygrädsla? Känns som att du inte kan vara så rädd som du säger för är man riktigt flygrädd så sätter man sig inte i ett plan what so ever. Men kanske har fel ;)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*