• header

YES

Kenza_Zouiten_Poolday_07Kenza_Zouiten_Poolday_03Kenza_Zouiten_Poolday_09Kenza_Zouiten_Poolday_01Kenza_Zouiten_Poolday_06Kenza_Zouiten_Poolday_02Kenza_Zouiten_Poolday_10Kenza_Zouiten_Poolday_08

Swimsuit from Leilanni

Vi passade på och tog lite bilder i poolen idag (jag verkligen ÄLSKAR att skapa bilder med Madde! det är så kul!!) när vi var klara med alla looks. Eller vi vart inte helt klara tyvärr, det drog nämligen in en storm och jag har helt seriöst aldrig sett så starka vindar i hela mitt liv.. Vi bor i typ ett glashus så allt bara vibrerar, lär ta mig ett bra tag att kunna somna haha… Hoppas det inte blåser lika mycket imorgon då vi ska till Bo-Kaap och plåta!

Nu måste vi lägga oss, klockan är elva här och vi ska upp sex och börja sminka. Godnatt babes!

// We took some photos in the pool today (I absolutely LOVE to create photos with Madde! it’s so much fun!!) when we were done with all the looks, Or actually we weren’t completely done, a storm came and I have seriously never seen such strong winds in my whole life.. Our house is made of glass walls so everything vibrates, it will take me a while to fall asleep haha.. I hope it won’t be as windy tomorrow because we’re gonna shoot in Bo-Kaap!

We have to go to bed now, it’s eleven here and I have to get up at six for hair and make up. Goodnight babes!

78 Comments

Kenza Z

Kenzas answer: I knooow it’s beautiful there! Too bad it’s a storm today so we had to cancel the shoot. Hopefully it will be better this afternoon, or else we also got permission to shoot there on Saturday… Finger’s crossed!!

Reply
alma

alltsååå wow va snygg du är! älskar baddräkten, måste hitta en snygg till sommaren och denna är i en modell jag gillar riktigt mycket :)

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Haha näe det finns ingen som B. Men tack! Önskar att mitt hår alltid såg ut såhär och inte platt & rakt… ;P Kram!

Reply
Anna

Asså tredje bilden till vänster, girl you are fucking beautiful! Lätt vackraste bilden på dig, ren perfektion! shiitt pommes asså!

Reply
Sofia

Är du muslim? Eller har du gjort den för att hedra din pappa? Månskäran till tatuering alltså.

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Haha nej det är bara en söt liten måne. Har varken med islam eller min “pappa” att göra.

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Ja det har vi pratat om. Nej inte barn än, vi befinner oss i helt fel period i våra liv för barn just nu (fokus på vårt företag). :-) Kram!

Reply
Madeleine

Ledsen att jag låter/är en bitch nu men varför är alla dina bilder så extremt porriga nu för tiden? Visst att sex säljer, och du vill väl tjäna pengar, men VARFÖR? Du har ett stadigt förhållande och goda vänner… nej jag förstår bara inte varför sådana här bilder? Det finns ju ingen skillnad jämfört med bilder i porrtidningar? Du är så vacker OCH du har en hjärna, du gör dig själv en otjänst tror jag… Jag menar inte att du inte ska få klä dig fint/sexigt men varför visa det för resten av världen, varenda dag? Och du är ju lika fin om du står rätt upp och ner som när du står och svankar och har öppen mun… Jag hoppas att du tar den här kommentaren rätt, du verkar vara en jättefin person och Madde en mycket duktig fotograf, det är mycket bättre egenskaper än att varje dag bidra till att göra sig till en sexsymbol (som vem som helst kan göra)…

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Hej Madeleine! Förstår vad du menar, men jag håller inte med dig. Jag blandar väldigt mycket bilder i min blogg, osminkad som sminkad, posande som mer in the moment bilder, snygga uppfixade outfits som mjukiskläder.. Så bilder där jag står med “öppen mun och svankar” är en väldigt liten del av det jag lägger upp. Jag älskar att blanda bilder, uttryck, stilar…för att få variation i bloggen. Tycker dessa bilder är fina helt enkelt och därför la jag upp dem i min blogg! Kram Kenza

Reply
Lina

Idag, onsdag, kommer det att blåsa jättemycket, eftersom Red Bull King of the Air ordnas i Cape Town. Världens bästa kitesurfare som hoppar sjukt högt. Åk förbi och kolla ?

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Ja heeerre vad det blåser!! Tack för tipset, kanske svänger förbi. :-) Kram!

Reply
Johanna

WOW! Amazing. Så. Jäkla. Vacker! Och ditt hår är to die for. Keep up the good work. Både du och ditt team som hjälper dig ta fram sådana här magiska bilder, en stoor eloge till er! Lycka till med era andra shoots, längtar efter att få se resultatet :)
Kram!

Reply
Fanny

Är jättesugen på att se dina tatueringar!! Behöver lite tatueringsinspo ;) skitsnygga bilder förresten och ÄLSKAR baddräkten! ❤❤

Reply
Dixi Wonderland - Toppbloggare hos Vione

Varför har alla dina svar hamnat i en klump och inte under varje kommentar?

Angående Madeleine så är jag så trött på tjejer som ska trycka ner andra tjejer. Dessa bilderna är sensuella, porriga? Vad kollar du på för porr isåfall undrar jag? haha. Sport Illustrated har betydligt mer sex appeal än vad Kenza medför i dessa bilderna. Skönt att se att du inte tar åt dig Kenza! Älskar att du är så jävla mycket girl power och gör vad du vill inte vad alla andra tycker och tänker!

Bilderna är skit fina :)

Reply
ida

Det är lite knas på dina svar, de hamnar i egna kommentarer längst ner??? kram!

Reply
Nea

Tycker precis som Madeleine, dvs. att du poserar mera och mera porraktigt. Svankar med ryggen, putar ut med rumpan, har munnen halvöppen osv. osv. Et typiskt exempel var Nellys julkampanj, du poserade som en gammal porrstjärna. Vad är idén med detta? Att sex säljer? Du kallar dig själv en professionell businesskvinna, men dina bilder visar något helt annat IMO. Tyvärr :(

Reply
Anita

I don’t think I’ll ever be able to stop asking myself how a human being can be this perfect.
So freaking gorgeous and adorable and kind at the same time. Seems like it’s a blessing to have you as a friend.
Puss puss
Anita
http://www.anschu.com

Reply
Anita

I don’t think I’ll ever be able to stop asking myself how a human being can be this perfect.
So freaking gorgeous and adorable and kind at the same time. Seems like it’s a blessing to have you as a friend.
Hopefully the storm is over now so you can keep on making more magical photos :-)

Puss puss
Anita

http://www.anischu.com

Reply
Eva

Det är mest sista tiden du lagt ut de lite porriga bilderna. Synd tycker jag med. Du är fin naturlig!!

Reply
Bella

Men snälla, låt henne posera hur hon vill!! Hennes bilder, hennes kropp, hennes liv, om hon vill posera “porrigt” får hon väl göra det, STOP SLUTSHAMING! Räcker det inte med att killar trycker ner tjejer, måste vi göra det mot varandra, herregud.
Kenza, sjukt snygga bilder f.ö

Reply
Caroline

Så du Madeleine menar att en kvinna inte kan vara sexig och en affärskvinna samtidigt? Vad har dessa två komponenter ens med varandra att göra? Samt, tror du att en kvinna inte kan vara sexig och ha ett förhållande samtidigt, HENNES KILLE ÄGER INTE HENNE, och ärligt talat så tror jag inte att han “tar illa upp” av att hon postar sådana bilder pga att han verkar som en normal kille med en normal och bra kvinnosyn, men okej Madeleine, fortsätt slutshamea.

Reply
Sandra Messaoudi

Den marokanska sidan syns mer och mer nowdays.. Ren beauty!! Du är så vacker Kenza, man blir mållös av att kolla på dina bilder.

Reply
Madeleine

Hm… ni som svarat på min kommentar… vad är det med er? Den enda som svarat rationellt är Kenza, så tack för det Kenza. Jag har absolut inte “slutshameat” eller tryckt ner henne och det förstod uppenbarligen Kenza själv eftersom hon svarade som hon gjorde. Kram tillbaka till dig!
Om vi ska ta det ett steg längre så är det ni, som far iväg i tankarna, som sprider vridna synsätt. “Sluthamea”? “Låt henne göra som hon vill”? “Hennes kille äger henne inte”? Nej… det har inte jag sagt heller, det är något som finns i era huvuden…

Reply
jenny

Jävlar du är typ den vackraste kvinnan på jorden! Ditt hår är ju bara to die for!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*