• header

STORM

MAD_5351 MAD_5169MAD_5199 MAD_5188

Stormy day….

Det blir inte som planerat idag. När vi klev upp imorse (efter några få timmars sömn pga hur blåsten gjorde så att alla skjutdörrar av glas skakade och smällde hela natten) så såg vi att det var storm ute. Regnigt och blåsigt som bara den. Var tvungen att ställa mig ute på balkongen för att visa er hur blåsigt det faktiskt är haha… Så vi var tvungna att ställa in plåtningen idag. Fan!! Vi har fortfarande eftermiddagen öppen så OM det blir bättre så drar vi iväg och fotar. Som tur är har vi fototillstånd i Bo-Kaap även på lördag så om vi inte kommer iväg dit idag så får vi köra dubbelt tempo på lördag.

Har istället suttit vid datorn och jobbat hela morgonen och snart ska vi ta vår lilla buss och åka iväg och kolla locations. Ha en fin onsdag allihopa! :*

// We have to change our plans today. When we got up this morning (after a few hours of sleep because of the strong winds that made the glass doors shake all night) we noticed that it was a storm outside. Rainy and windy as hell. I had to go out on the balcony to show you how windy it really is haha… So we had to cancel the shoot today. Damn it!! We still have the afternoon open so IF the weather gets better, we will go and shoot. Luckily we have photo permission in Bo-Kaap on Saturday too so if we can’t go there today, we’ll have to shoot twice as much on Saturday.

So instead of shooting I’ve been working on my laptop all morning, and soon we’re gonna take our little bus and go and search for locations. Have a nice Wednesday everyone! :*

40 Comments

ISA

men va! är regnbågen på riktigt?? ser ju dit klistrad ut nästan! hhaa. men hoppas vädret ordnar upp sig idag ;)

Reply
Elena

It’s really brave of you to go outside in such a storm, haha! But the rainbow is beautiful! So without the rain you would have never seen this beautiful rainbow! <3
Puss :)
Elena
_________________________________________
http://annelenafashion.com/

Reply
Diana

oj det där ser verkligen ut som storm. Kul bild ändå. :D
Ha en mysig dag inne, men förstår att det är frustrerande.

Reply
Sara

Det är bara att glömma plåtningen tyvärr. Har bott där själv och det brukar inte riktigt ge sig tyvärr, men jag håller tummarna!

Reply
Naz

Hej Kenza! Jag undrar vad du tycker om klasskillnaderna mellan vita och svarta i Sydafrika? Majoriteten av befolkningen är ju svarta och mulatter och de flesta lever i slumområden, medan den vita minoriteten lever i välbärgade villaområden.

Reply
Selin

Here in germany we also have really stormy weather. This kind of weahter is really demotivating, grey, rainy and stormy. I decided to make a Mall-Day, having a nice brunch, some shopping and of course a bit shooting. How do u motivate yourself when ur not in ur best mood because of bad weather or other demotivating things?

xx selinsfashiondiary

Reply
Erika

Hej!
Tänkte beställa lite kläder och en bikini från IvyRevel men är lite osäker på hur stora eller små kläderna är i storleken. Brukar oftast har L/XL eller 44 i storlek och har sett i er storleksguide att er XL är i 42, och undrar därför hur exakta storlekarna är? Undrar även om det skulle tillkomma extra kostnader man skulle behöva returnera? Skulle vara väldigt glad & tacksam för ett svar :)
Hoppas du har det bra i Sydafrika och att det ordar sig med vädret! :-))

Reply
celina

where’s the sweatshirt and shorts from?
btw your legs and thighs look amazing, I can really see that you’ve been working out lately!

Reply
jenny

Vilken underbar bild där du står ute på “balkongen” och ditt hår flyger haha fler såna bilder tycker jag :) Du är så otroligt vacker, blir lixom aldrig ful på bilder :) Kan du inte blanda ut med mer roligare bilder tagna in the moment typ :)

Reply
VonHemlig

haha roligt att du bjuder på dig själv,, ser ut som att du bajsat på dig på den bilden när du ställt dig ute för att visa hur stormigt det är hahahha :))) skit skojjig

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*