• header

LUNCH PAUSE

Kenza_Zouiten_Lunchbr09Kenza_Zouiten_Lunchbr11Kenza_Zouiten_Lunchbr10Kenza_Zouiten_Lunchbr13Kenza_Zouiten_Lunchbr12

Yesterday’s little lunch pause in Cape Town! Wearing dress from IvyRevel and sandals from Asos.

God morgon! Åh vad skönt det var att sova ut idag. Sedan vi kom hit har vi gått upp vid sex varje morgon för att hinna jobba så mycket som möjligt, och igår var vi igång ända till solen gick ner vid åtta (plåtade i magiskt ljus på stranden!) så vi alla var rätt förstörda när vi kom hem. Plus att jag och Madde sitter uppe till tolv varje dag och fixar med bilder och sånt…. Men nu, efter 8,5 timmars sömn, är vi som pånyttfödda haha! Vi ska äta frukost nu och sedan börja sminka och fixa. Efter lunch ska vi börja plåta. :-)

Bilderna ovan tog Madde igår när vi hade en liten lunchpaus! Jag kan inte äta så mycket när jag är igång och stressar, vill hellre få allt klart först innan jag kan andas ut igen. Men en avokadomacka med färskpressad äppeljuice satt fint!

// Good morning! Oh it felt so good to sleep late today. We’ve been getting up at six every morning since we got here to be able to work as much as possible, and yesterday we were shooting til the sun went down at eight (we took some great shots in a magical light at the beach!) so we were all very tired when we got home. Plus Madde and I are always up til midnight everyday, working with the photos etc…. But now, after 8,5 hours of sleep, we’re like reborn haha! We’re gonna eat breakfast now and then start with hair and make up. We’re gonna start shooting after lunch today. :-)

Madde took these photos above when we had a little lunch pause yesterday! I can’t eat so much when I’m in my stress mode, I rather get everything done first before I can breathe out again. But an avocado sandwich with fresh apple juice was perfect!

45 Comments

Ria

Vad snygga bilder! Älskar skorna du har på dig! Låter som ni har en hektiskt men härlig resa! Kram

Reply
Sofia

Kan varmt rekommendera Hussar Grill i Cape Town. Bästa köttet vi fått någonsin (och vi är rätt kräsna, hehe) samt fantastiska viner och mysig atmosfär. Får inte missas!

Reply
Jade Mercedes Fraser

I’m glad that you finally got some rest it sounds like you’re working hard. This lunch looks amaaazing!!! I’m obsessed with avocado sandwiches this week since Aime Song just did a beautiful post on them. Think I will have poached egg and avocado on toast for breakfast tomorrow – yum! P.S. I looooove those sandals. I’m not usually a fan of sandals, I think they look really… geeky? But I think that these ones with the long, sexy, louboutin-esque straps are really pretty I’ll look for a style like this this summer! Jade xx

My Blog: Jade With Envy
My YouTube Channel: Jade Mercedes Fraser

Reply
x

Vill bara förstå en sak..har du alltså åkt hela vägen till Kapstaden för att fota dig sj i massa fina outfits? Eller vad har resan för syfte..väldigt nyfiken!

Reply
Sanna

oj vilka läckra skor med så mycket snörning. Superfina !
Och bilderna är ju av högsta kvalitet, precis som vanligt ;)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*