• header

BLISS

Kenza_Zouiten_Ambassy_01 Kenza_Zouiten_Ambassy_08 Kenza_Zouiten_Ambassy_04Kenza_Zouiten_Ambassy_12 Kenza_Zouiten_Ambassy_05 Kenza_Zouiten_Ambassy_11Kenza_Zouiten_Ambassy_02Kenza_Zouiten_Ambassy_13Kenza_Zouiten_Ambassy_07

Trench coat from IvyRevel (I’m wearing size 36) // shirt from Ginatricot // jeans from Asos // A-necklace and earrings from Jane Koenig // other necklace from Nakd // shoes from Schutz // Chanel boy bag 

Vår fina trench Bliss är tillbaka! Denna gång i en ljusbeige färg. Älskar kombon beige/nude med armygrönt och vitt, så jag stylade den såhär. Och såklart, massa guldiga detaljer till! Vad tycker ni?

Hoppas ni har haft en fin söndag. Vi plåtade hela eftermiddagen och kvällen och nu sitter jag och äter gårdagens pizzarester medan jag jobbar. Vilket inte är så bra eftersom att Shiva och Gabbi när som helst kommer tillbaka med indisk mat haha.. Jaja. Imorgon ska vi dra igång smink redan vid klockan 5.30 för vi ska fånga lite härligt morgonljus tänkte vi! :-)

// Our pretty trench coat Bliss is back! This time in a light beige color. I love the combo beige/nude with army green and white, so I styled it like this. And of course, lots of golden details too! What do you think?

I hope you had a lovely Sunday. We shot all afternoon/evening and now I’m sitting here eating yesterday’s pizza leftovers while working. Which is not so good because Gabbi and Shiva will be back any minute now with indian food haha.. Well well. Tomorrow we’re gonna start with hair and make up at 5.30 already because we hope to catch some nice morning light! :-)

65 Comments

Karla

3 pizzas for 4 lovely ladies and still leftovers?! yeez haha you all have tinny stomachs ;) looove the look a lot! these colors are my favorites and i absolutely love the fabrics of the blouse and the trench…it looks so light weight. and rounded up with the golden details makes the whole look perfect. really absolutely diggin it <3

Reply
Sandra

Du är sååååå fin! Allt du stylar blir så bra.
Skulle du kunna länka de beiga sandalerna med snören från Asos? Kramis <3

Reply
Erica

Hej Kenza, varifrån har du köpt denna halsband du har på dig i dessa bilder? :)

Reply
Angelique

Hej! Jättefin jacka :) Jag har en fråga angående hur ni ställer er till rättvis handel? Är det något som är prioriterat på ditt företag? Jag har kollat på hemsidan men kan inte hitta något om det. Var är tex kläderna tillverkade och jobbar sömmerskorna direkt för er eller är det en kedja av producenter? Då brukar det ju bli svårare att kontrollera att de anställda jobbar på rättvisa villkor. Skulle va väldigt tacksam för svar, det känns viktigt att få veta innan jag beställer något från IvyRevel. Puss!

Reply
Malin

Hej kenza! denna fråga hör inte alls till detta inlägget men dina Jennie-Ellen skor (Yao Taupe) hur är dom att gå i?
Får man jättetrötta fötter ganska snabbt, eller kan man lätt ha dom en utekväll utan att dö i fötterna?

skorna är sååsåå fina!! vill verkligen beställa dom, men känner mig så oskäker just pga hur dom är att gå med?

Reply
Mimi

Hi Kenza. I love how simple and yet well structured and interesting your blog is. As unbelievable as this may sound, your blog is the first on my bookmarks list on both my home and office PC, and it’s the page I open just to see whether you’ve posted something new. Apart from your blog, I’m also in love with IvyRevel clothes. I have a great interest to buy items from IvyRevel, but I noticed you only ship to European countries and US/Canada. I’m therefore requesting, if possible, you to add Namibia and perhaps some other countries like South Africa to your shipping list. I have to get back to work now. Looking forward to see more of your lovely posts.

Lots of love
Mimi

Reply
Mirre

Hej Kenza! Jag måste bara fråga dig hur du får så fin volym i håret? Vi har i princip samma hårtyp men mitt hår är så jäkla platt haha. Då menar jag mer mot huvudet liksom, istället för att det står ut sådär fint som på bilderna så slickar sig mitt hår i princip mot huvudet och jag ser ut som golumn :P Snälla, berätta hur du gör för att få mer volym i håret!! Need some tips girl!

Reply
Cecilia

Åååååh vad jag önskar att jag kunde gå i såna skor! Har försökt massor av gånger, och övat, men det ser alltid ut som att jag går på styltor. Eller är full:D Ursnygga kläder iaf. Nicely done!

Reply
ny läsare

läste din blogg för 1sta gången, och den är superbra!? ville fortsätta läsa när jag såg bilderna och förstog att; äntligen så hittar man ngn som vet vad stil är och hur man färgmatchar kläder och är vänlig därpå??

ha ett gött liv och vill bara veta att du har fått en ny läsare, who starts to adore your style❤️?☺️

Reply
Daisy

One of my favorite outfits from you! I’m in love with the colors of this outfit, they go together so well!

Reply
Kaja

Your pictures are always on point! Seriously, how is it possible to look this good in every picture?! I love your blog and I hope that you keep blogging for many years to come! xx

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*