• header

GREY/WHITE/NUDE

Kenza_Zouiten_Ivyrevel_Kirana_05 Kenza_Zouiten_Ivyrevel_Kirana_08 Kenza_Zouiten_Ivyrevel_Kirana_02Kenza_Zouiten_Ivyrevel_Kirana_14 Kenza_Zouiten_Ivyrevel_Kirana_09 Kenza_Zouiten_Ivyrevel_Kirana_03Kenza_Zouiten_Ivyrevel_Kirana_10Kenza_Zouiten_Ivyrevel_Kirana_01Kenza_Zouiten_Ivyrevel_Kirana_17 Kenza_Zouiten_Ivyrevel_Kirana_15 Kenza_Zouiten_Ivyrevel_Kirana_12

BRANDS/ADLINKS: Cropped sweatshirt from IVYREVEL (I’m wearing size S) // jeans here

Vi var bara tvungna att ta lite bilder vid vår pool! Gissa om jag saknar det här huset redan… Älskar iallafall vår nya croppade sweatshirt, gulzipparna på sidan ger det lilla extra. :-)

Idag är jag tillbaka på kontoret. Eller på det NYA kontoret! Trivs redan jättebra, det är stort och ljust och fräscht. Efter att ha suttit på källarplan i 3 år så känns det helt magiskt med dagsljus. På vårt tidigare kontor hade vi bara två små fönster högt uppe. Started from the bottom now we’re here haha.. Nu inväntar jag Dilay och Mika som ska komma förbi, vi ska ta en lunch någonstans!

// We just had to take some photos by our pool! I guess you can imagine how much I miss this house already… Anyways, I love our new cropped sweatshirt, the golden zips on the side gives that little extra. :-)

Today I’m back at the office. Or at the NEW office! I already like it a lot, it’s big and bright and fresh. After sitting in a basement for 3 years it feels magical with daylight. At our previous office we only had two small windows up high. Started from the bottom now we’re here haha.. Now I’m waiting for Dilay and Mika to come by, we’re gonna grab a lunch somewhere!

Photo: Madelen Holmström – Make up: Gabriella Elio – Style assistant + hair: Shiva Shafaghi

68 Comments

Sofia

MEN ÅH VILKA FINA BILDER!!! Du måste nog vara den snyggaste människan på jorden. Min förebild! <33
Undrar dock om du kan berätta lite om var ni bodde och så? Sen vill jag gärna veta var den randiga skjortan är köpt som du hade på dig? Så snygg!

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Tack snälla du! <3 Vi hyrde en villa i Camps Bay genom airbnb. Skjortan är Shivas, köpt på Topshop! Kram Kram

Reply
Maria

Hi!! Very pretty , as always)) please, what size did you buy in these white jeans ? Thank you!

Reply
Susanne

Slitz nästa..eller? Dags o sluta följa denna bloggen..trodde du gick din egna balla väg och inte var som alla andra med detta anspelande på sex!! Heela tiden..Vill absolut inte vara elak/blir bara verkligen chockad, trodde inte du var sådan!

Reply
Lena

I love love love your blog and all your photos are so amazing, it is like flipping through a fashion magazine. Absolutely stunning. And your brand, oh my :D don’t get me started. It is so amazing what you and your team achieve every single day. You are an inspiration thank you. Just needed to say that :)

Reply
Stella

With that body you can rock anything, Kenza!
Can you please tell us what underwear you recommend for white trousers? Always trying to find seamless ones!
x
Stella from a Looks & Travels

Reply
linda

hej! jag skulle jätte gärna vilja veta vad du har på läpparna på dessa bilder, dösnyggt i alla fall! :D

Reply
Emma

Oj, tycker vissa av bilderna var väldigt märkliga när det är kläder man ska visa, och likadant i vissa tidigare inlägg.. Vet inte, men blev lite ledsen av det här… Typ händerna på röven och supermycket svank, har vi inte kommit längre? Och att du alltid står på tå eller har sträckta fötter, det finns bara en enda anledning till det, att du vill att benen ska se längre ut. Jaha, och varför ska det vara så egentligen, sjukt opraktiskt och ledsamt. Om man står/går på tå för mycket förkortas hälsenorna och man kan inte längre gå normalt och det är ju inte så kul. ÄLSKAR dock bilden där du står på stegen över poolen, trots att den är på tå. ;) Den känns full av liv.

Reply
Ria

Verkligen snygga bilder!! Jag bara måste fråga, vad har du för läppstift/glans på bilder? Ser såå snyggt ut!
Vad kul med att flytta kontoret! Piggar säkert upp jobbet :) Kram

Reply
Josefin Ö

Hej. Vill du snälla svara på hur du lyckas få dina underkläder att inte synas igenom på vita jeans? Jag blir galen, har testat alla möjliga vita jeans och underkläder. Kram

Reply
Emelie Jonsson

så snygg du är! de vita jeansen, tycker du dom är genomskinliga? är på jakt efter ett par som inte är det haha :)
kram

Reply
Emina

Jag måste tyvärr hålla med dem som redan har påpekat det; sen när har du börjat posera så sexigt och utmanande? Har funderat på det i några veckor nu men måste faktiskt säga vad jag tycker nu; tänk på vilken stark, snygg ung kvinna du är. Du behöver inte anpassa dig efter den manliga blicken. Uppenbarligen har det fungerat innan utan detta poserande eftersom du trots allt har Sveriges största blogg redan innan detta. Hoppas du lägger en tanke på detta. För mig är du oförskämt snygg när du INTE gör detta.

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Hej Emina! Såhär är det. Jag bryr mig inte om hur eller när du eller någon annan tycker att jag är snygg eller inte. Det enda som spelar någon roll är vad jag själv vill göra. Vill jag posera såhär ibland så gör jag det. Min blogg kan inte gå ut på att tillfredsställa mina läsare för det är omöjligt, och jag lever inte heller för att pleasa någon annan än mig själv. Kram!

Reply
Dixi Wonderland - Toppbloggare hos Vione

Alltså kenza freaking love you! Älskar att du är så jävla girl power och det är tråkigt att dom som klagar inte fattar att dom gör fel i att påpeka vad dom anser vara rätt och fel. Du är så överdrivet snygg och jag älskar dina bilder! Stay true to yourself :)

Reply
Johanna

Hej! Tycker du är superfin och kläderna är också superfina! Men jag är så nyfiken på varför allt måste anspela på sex hela tiden? Och varför det alltid är samma poser och samma miner? Det känns så stereotypt och ointressant. Man blir liksom inte överraskad eller positivt förvånad. Det skulle vara så roligt om du vågade bryta mönstret. Göra något oförutsägbart. Skriver inte detta som någon form av kritik. Är faktiskt bra intresserad varför så många vackra tjejer alltid måste göra det som förväntas av dem, istället för att ta chansen och göra något helt annat.

Reply
Maria

Tycker också att det är jättetråkigt att du anspelar så mycket på sex hela tiden. Ser mer ut som bilder för en herrtidning än bloggbilder för tjejer :/

Reply
Amanda

Äh, vill du sexa loss så gör det för fan! Det viktigaste är att du gör det du vill och mår bra av det. Skitsnygga foton!

Reply
N

Tycker du ser jättesnygg ut och att det känns som att ” you are doing you”. At the end of the day spelar det ingen roll vad andra tycker. Att påpeka att du gör dig till för män etc. och att de (läsare som kommenterar kritik) uppskattade det mer när du var på ett “annat sätt” är ju bara hycklande då de vill att du ska göra vad de vill istället.
Jag älskar din frimodighet och att du även efter flera veckors kritik angående posering och sexighet fortsätter leverera. Tycker inte bara du är en bra förebild men också en stark personlighet som inte borde låta sig skymas av negativitet.
Keep doing you!
x

Reply
Kenza Z

Kenzas answer: Hey and welcome!! :-) They’re from Asos, I’ve put a link to similar ones in this post. :-)

Reply
Cassandra

Tycker du är sjukt snygg! Men som många andra skriver man ser verkligen att du börjat anspela väldigt mycket på sex sista tiden. Ditt val absolut men tycker också det är lite synd då många unga tjejer följer din blogg.

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Eller så lär vi dessa unga tjejer att det är du som äger din kropp, din sexualitet och din egen vilja. Ingen annan. Det är ni som säger att dessa bilder är till för att tillfredställa män (?), medan jag inte ens hade en tanke på det när vi tog dessa bilder. Märkligt.

Reply
Emma

Fast Kenza, du måste ju se att det här handlar om normer som går utanför din egen person. Det är ju jättefint att du personligen tycker att du äger dig själv och din egen sexualitet (det är ju så det ska vara!!), men kvinnor har ju i långt tid porträtterats på det här viset UTAN att det har varit så och det är ju den bilden du eventuellt kan driva på när du publicerar den här typen av foton. Att sälja saker med hjälp av vackra kvinnor som anspelar på sex (och ja, det är en svår bedömning att göra) är något som man idag kan anmäla till Reklamombudsmannen, oavsett om kvinnan på bilden känner att hon äger sin egen sexualitet eller ej. Varför tror du att det är så?

Reply
Maria

Du skriver att du inte kan anpassa dig efter läsarna. Det förstår jag till viss del, men just kring den här saken är det flera som reagerar. Och utan läsare har ju du ingen blogg.

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Några fåtal har “reagerat”, av flera hundratusentals som läser min blogg. Den dagen jag känner att jag måste anpassa mig efter vad andra tycker och tänker så slutar jag blogga. Att ändra på mig själv och den jag är för att någon jag inte ens känner tycker att jag ska vara/bete mig på ett annat sätt hade inte funkat. Kram!

Reply
Michelle

Du är het och ska få posa hur du vill. Varför ska du dölja det? Tycker det är hemskt att tjejer trycker ner tjejer, istället för att hjälpa varandra och lyfta upp varandra. Fan vad ledsen jag blir. Alternativet för er som inte gillar det ni ser är ju att faktiskt inte gå in och följa bloggen. Brukar också fungera.

Reply
Hanna

Bra svar Kenza!! Kom igen girls så utmanat är det inte, som ni beskriver! För det första är Kenza modell för det andra är detta en style blogg. Att posera och sånt ingår! Det är hennes blogg låt henne vara, och posera hur hon vill. Kenza you slayyy. Älskar när du experimenterar med nya poses, så roligt att se variation.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*