• header

FRIYAY

image

On our way to next photo location in Cape Town. Shiva was such a star driving a mini bus on the wrong side of the road… :’))

Gooood morgon fredag! Sitter på kontoret och dricker mitt morgonkaffe. Jag och Aleks var fett sega imorse så vi kom inte in till kontoret förrän kvart i tio. Åt frukost, kollade mailen och nu tänkte jag svara på lite kommentarer innan jag börjar prova av lite plagg här.

Ser att många av er har frågat om vad för smink Gabbi använde på mig i Kapstaden! Vi har fotat av alla produkter så vi ska sätta ihop ett sminkinlägg på måndag där Gabbi berättar vad hon använt och hur osv. Om ni undrar något mer, passa på och fråga Gabbi här så kanske vi slänger in lite frågor/svar i slutet av sminkinlägget. :-)

// Gooood morning Friday! I’m at the office having my morning coffee. Aleks and I were so slow this morning so we got to the office at 9.45. Had breakfast, checked my e-mail and now I’m gonna answer some of your comments before I start trying out clothes here.

I saw that many of you wonder what kind of make up Gabbi used on me in Cape Town! We took photos of all the products so we’re gonna put together a post on Monday where Gabbi will tell you what she used and how etc. If you have any more questions, just ask Gabbi here and we might add a few questions/answers in the end of the make up post. :-)

54 Comments

Shelly verhoeven

What are your favourite nude lipsticks en lipliners to use on kenza?

what body products do you use to get a nice glow on the skin of the body? Like chest, neck etc

Thankss

Reply
Johanna

Det blir grymt snyggt när hon sminkar dig! :) Och så tänkte jag på ditt halsband, hur många av oss sa i slutet på 90-talet att “hua, det där kommer jag ALDRIG använda igen” och nu ä det hypermodernt, haha! :) Snyggt i alla fall! :)

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Haha jag älskar när trender kommer tillbaka! Här klippte jag bara av två fransar från en väska och klippte ihop… ;P

Reply
cissi

I foundation-djungeln, vad ska man välja?? Puder/flytande o.s.v.. Är ute efter ett naturligt resultat och ogillar att använda foundation över hela ansiktet.
Vore extremt tacksam för tips!:)

Reply
Elin

Hej älskar din blogg :* jag undrar kan inte vi få se alla sina nya tatueringar är jätte nyfiken!
Kram

Reply
Sofie

Vilket märke på läppstift och vilken färg är det du har på bilden till inlägget “SWEED LASHES/ALL BLACK”? Grymt snygg färg!!

Reply
dia

have you ever thought visiting Romania? you many readers here. have a nice day :*

Reply
Alice

Hej Gabbi! för det första, hur grym kan man va??? blir alltid lika blown away. du är såå duktig!
En sak jag skulle vilja få lite tips om är hur man applicerar lösögonfransar.. tycker det är så himla svårt men det är ju så snyggt! har du något särskilt knep eller gäller det bara att öva? ha en bra dag! :)

Reply
Frida

Vad skulle du rekommendera för ansiktssmink till någon med oljig hy i t-zonen men som ändå får torra partier (även i t-zonen)?

Reply
Ninni

Kul att du svarar på kommentarer ibland! :) Jag tycker det känns roligt när bloggare “tar kontakt” med läsarna, annars känns det som att bloggare struntar i en :P Haha.

Reply
Hanna

Hej Gabbi!
Vilka produkter skulle du rekommendera för en bra bas för en person med lite fet hy? Tänker då primer, foundation, puder osv. Och finns det någon mascara du gillar mer än andra? :)
Kram

Reply
em

Jag använder bara concealer under ögonen (den där mixen från make up store ) jag bara slänger den snabbt på huden och applicerar ett dålig puder. Har du tips på hur ska applicera på bästa sätt, slanka applicera något innan, ska jag ha transparent puder och slutligen, kan du tipsa om ett puder? Och gärna en annan concealer om det finns något bättre

Reply
Laraa

Vilka baser och contour kit använder Gabby sig utav, primer osv. Du såg flawless ut på alla bilder!!! ???

Reply
Sandra

Hej Gabbi och Kenza! Jag undrar hur du (Gabbi) applicerar foundation och concealer. Vad använder för borste/svamp? Hur använder du dig av puder? Använder du någon “setting spray”?
Hoppas det är bra med er båda, kram!

Reply
Agnes

Hej! Vart köper du dina levis shorts ifrån? Hittar aldrig några som jag tycker är lika snygga som de du har :(

Reply
M

Vad anväder du eller Gabbi för borstar när du blir sminkad?? T.ex. till ditt contour kit, ögonskuggor osv.

Reply
Nettan

Hej. Jag undrar om Gabbi kan berätta lite om hur man ser varma och kalla färger i smink? T.ex röda läppstift som är väldigt lika, men ändå går vissa i kall ton och andra i varm. Likadant i foundations och rouge osv.. Tacksam för svar :)

Reply
Nettan

Vill även gärna veta hur man gör snyggast contour och shading på runt ansikte!

Reply
Nettan

Kom på en till fråga hihi. Jag är en person med varm ton i ansiktet. Ska jag ha läppstift med varma toner då? För jag tycker att läppstift med kalla toner gör att tänderna ser vitare ut?!

Reply
Sofia

Hej Gabbi!

Skulle gärna vilja ha tips på smink till bröllopssminkning! Har du några guldklimpar du tycker man inte kan vara utan en sån dag? ?

Reply
Selin, LOVE U

Jag undrar hur man får tag på märken som bara säljs i Usa? Vilka hemsidor är bra(för smink ifrån amerika)? Tull/Frakt blir det dyrt?

Reply
Lisa P

Hej! Jag har börjat experimentera en del med contouring och highlighting senaste tiden och tycker ändå jag mästrar det rätt bra. Jag är iaf nöjd med resultaten och det är ju det som spelar roll. Men! Det är så att jag har en näsa med en knöl på näsryggen (inte lika illa som Zlatan haha men du kanske fattar hur jag menar när jag nämner hans namn). Jag stör mig inte på den och den syns bara i profil, inte framifrån. Men hur ska jag contoura för att dölja det så mycket som möjligt i profil ändå?
Tack för svar!

Reply
Vera

Jag har en fråga till Gabbi!
Det är så att jag precis börjat intressera mig mer för smink, tidigare har jag mest varit så att jag slängt på mig lite mascara i farten men nu skulle jag vilja börja testa nya grejer! Men jag vet lixom inte hur jag ska börja, finns ju sååå mycket olika produkter för ditten och datten så jag undrar vad du tycker är värt att införskaffa? Vilka basgrejer “måste” man ha och isf tips på någon bra produkt?
Kram!

Reply
Safiya

How does you/Gabbi cover puffy eyes and eye circles? ??? You’re always looking fresh and awake ???
Kisses from Germany ?

Reply
Angie

And what about you hair? :) How do you do your hair? Can you make a tutorial, or something? It’s beautiful!

Reply
Elin

Jag undrar om Gabbi har något tips på ett bra franslim i lite större tub som är skonsamt för huden (som man kan köpa separat). Använder lösfransar flera dagar i veckan i jobbet och vill inte riskera att få någon allergisk reaktion för man är ju så känslig runt ögonen? Och du är gym gabbi!

Reply
Selin

Hej Gabbi, jag har länge letat efter ett vinrött läppstift vill ha de väldigt mörkt o matt inte skrikigt. Vilket skulle du tipsa om? Tack i för hand <3

Reply
Ebba

Hej! Jag ÄLSKAR verkligen smink och kan stå i timmar och bara sminka mig. MEN jag har väldigt fet hy och jag blir glansig efter typ 1 timme, så har du tips på primer som faktiskt håller huden matt? Jätte tacksam för svar! Kram

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*