• header

PART II

Kenza_Zouiten_Capetown21Kenza_Zouiten_Capetown02 Kenza_Zouiten_Capetown24 Kenza_Zouiten_Capetown12 Kenza_Zouiten_Capetown10Kenza_Zouiten_Capetown04 Kenza_Zouiten_Capetown06

Some more snaps from Cape Town! My skirt and animal printed dress is from IvyRevel. Star shirt from Ginatricot.

Bloggen kommer leva kvar i Kapstaden ett bra tag till för jag har så mycket bilder därifrån. Men ska försöka varva in lite nutidsbilder också. :-) Om ni är i Camps Bay någongång så måste ni käka lunch på Mezepoli, så jäääkla gott! Meze/tapas från medelhavsköket med typ världens godaste friterade halloumi bla. Vi åt där flera gånger haha. Älskar verkligen tapas, det är så mycket roligare att beställa in en massa olika smårätter och dela än att sitta där och tugga i sig en och samma rätt!

Åh blev fett sugen på halloumi nu. Ska steka lite och äta till min pizza haha.

// My blog will stay in Cape Town for a while because I’ve got so much photos from our trip. But I’ll try to mix it up with some present images as well. :-) If you’re ever in Camps bay you have to have lunch at Mezepoli, it’s sooo good! Meze/tapas from the mediterranean kitchen with the most delicious fried halloumi ever. We ate there several times haha. I really love tapas, it’s so much more fun to order lots of different small dishes and share than to sit there and eat the same dish!

Oh now I’m really craving for halloumi. I’m gonna fry some and eat it with my pizza haha.

46 Comments

Karla

speaking of letting your blog stay in a different country, will you post the video of mauriutius?? :D is it rather possible or dont you think that you will publish it? <3

Reply
LisaLDN

That breakfast table looks amazing! Can’t wait to go abroad myself now, not exactly loving the cold in Norway, haha! :)

Reply
Sannela Sjöström

Hej Kenza! Jag älskar också halloumi. Kan äta ihjäl mig på det. Ett tips är att lägga den i en “toast-maskin” på med smör under & över osten. Låt den grillas några minuter den ska få MYCKET färg. Ät & njut :) från en halloumilover till en annan. Kram!

Reply
Sara

Hallllåå kan du inte göra mer matbilder när du eller Aleks lagar mat och sen lägger ni upp det goda matreceptet här och ger oss andra someee inspppooo plzzz :)

Kommer ihåg när du gjorde det förut, det blir en variation och sen är det bra om du har bloggtorka typ. Smart vaa?

Reply
minas

Hej Kenza!

Det skulle vara jätte coolt om du kunde resa till georgien. Det är fint och coolt där. Maten och vinet är jätte god där. Kolla på det här om georgiska maten: https://www.youtube.com/watch?v=vUvqTKd-H9o Om du tycker om att vandra så är naturen jätte vacker där, kolla på bilderna här-: http://www.bbc.com/travel/story/20150209-europes-fierce-fabled-villages läs också en intressant artikel från DN om georgien: http://www.dn.se/resor/georgien/i-georgien-ar-gasten-en-gava-fran-gud/ och du bör kolla också blogg om georgien. Här är en av dem: http://alittleadrift.com/2016/02/tbilisi-georgia/ och kanske den här också: http://alittleadrift.com/2016/02/tbilisi-georgia/

Om du läser det här inlägget och skulle vara intresserad att resa dit kmr du inte att fatta hur glad jag kmr bli :D om du skulle vilja kan du skicka ett mail till mig även för att få bästa tipsen. och sen det är så billigt att resa dit. :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*