• header

SATURDAY

KenzaZouiten_l-2 KenzaZouiten_l-1 KenzaZouiten_l-3

Today’s comfy look, keeping myself warm in my Acne jacket.

Roligare bilder än såhär blir det inte idag, är nämligen på bajshumör och funderar på att gå och lägga mig redan nu. :-)))) Hade iallafall en rolig kväll igår! Hade en ashärlig middag + drinkar med Dani och sedan mötte vi upp fler vänner och dansade natten lång. Idag vaknade jag väl upp på fel sida men kom ändå iväg in till stan för att köpa födelsedagspresent till den här lillskiten som blir hela 10 år imorgon. <3 Aleks äldsta brorsdotter. Herregud vad tiden går fort!

Nu ska jag lägga mig och läsa i badet och sedan äta pizza och massa godis. Det borde hjälpa lite.

// I won’t give you any funnier pics than these today because I’m in a shitty mood and I’m thinking about going to bed already. :-)))) At least I had a fun night last night! Had a lovely dinner + drinks with Dani and then we met up with more friends and danced all night long. I guess I woke up on the wrong side today, but I managed to get myself down town to buy birthday gifts to this little kiddo who’s turning the big 10 tomorrow. <3 Aleks oldest niece. Damn time flies!

Now I’m gonna take a warm bath and then eat pizza and lots of sweets. That should help me feel better.

30 Comments

Amanda

Du har säkert redan fått höra det, men ifall att du inte har så ville jag bara berätta vad jag såg idag! Har du sett att det finns 4 sidor med paparazzi bilder på dig och Aleks i badkläder i Hänt Bild från er resa till Mauritius? Där nämner dom Aleks som “Aleksi” och att det är din pojkvän sen minst 5 år tillbaka som du har hållit hemlig! Men nu kunde man se hur kära och lyckliga ni är! Haha tyckte det var lite kul och funderar över vad den människan som har skrivit det där har bott under för sten de senaste åren?? ??
Kram till dig i alla fall och hoppas din kväll vänder och blir bra ändå! ☺️?

Reply
Karla

oh tomorrow is aleks nieces birthday aaannnnddd it is V dayyyy. arent you and aleks gonna celebrate maybe with a cozy spa day or something? :))
hope you are feeling better after some pizza and sweets. that suuure helps me a lot. nothing better then that (besides sex maybe) ;) <3

Reply
Sanna

haha jag har oxå varit på ett riktigt skithumör stora delar av dagen, hoppas vi båda får en bättre söndag ;)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*