• header

NEW IN

KenzaZouiten_acne_c-1KenzaZouiten_acne-1

New bikerjacket from Acne Studios

Åh nej, nu börjas det. Butikerna börjar fyllas med härliga vårplagg och jag kan inte låta bli… Som ni vet är jag en sucker för Acnes skinnjackor, och när jag såg den här nya varianten i någon slags ljusgrå färg med en hint av lavendel så slog jag till på en gång. Så jäkla fräsch!

// Oh no, it all begins now. The stores are getting filled with lovely spring clothes and I can’t help it… As you know I’m a sucker for Acnes leather jackets, and when I saw this new version in some kind of light grey color with a hint of lavender, I bought it right away. It’s so damn fresh!

41 Comments

Maria

Hej! Jag letar efter en stor kaktus och vet inte vart man kan hitta en..sökt på plantagens hemsida men hittar inte. Du kanske kan hjälpa mig och berätta vart du hittade din fina växt :) Jätte snygg jacka btw!

Reply
Daisy

I have been eyeing a lot of neat pieces from Acne Studios, and I’m so tempted to buy something from there. They have some really gorgeous jackets/coats!

Reply
Ann

Men snälla ni som kommenterar om andras i inkomst.. Är det inte upp till henne själv vad hon gör med sina pengar? Varför ska det vara en självklarhet att ge/skänka pengar bara för att man tjänar mer?
Jag är normal-inkomst tagare och om jag köper något dyrt, måste jag automatiskt skänka pengar till andra då? Bara för att jag har råd?
Alla kan skänka pengar. Handlar inte om hur mkt du tjänar..

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

212.16.185.15