• header

VALENTINE’S

KenzaZouiten_valentines-2 KenzaZouiten_valentines-1

Cozy dinner last night with my man. <3

God morgon! Tog en liten paus från bloggen igår eftersom att det var alla hjärtans, samt vår 7 årsdag. :-))) Eftersom att vi inte har något datum då vi blev “tillsammans” så ser vi den 14e februari som vår dag då det var då vi kysstes för första gången och föll för varandra. Eller ja, jag föll ju första gången jag såg honom drygt en vecka innan men ni fattar. 14e är så lätt att komma ihåg också så det fick bli vår dag haha.

14e februari är även Aleks äldsta brorsdotters födelsedag så som vanligt började vi dagen med kalas! Stora tjejen fyllde tvåsiffrigt och det firades med presenter och tårta. På kvällen fick jag blommor och choklad och så gick vi ut och åt en mysig middag följt av bio (vi såg the Revenant. fett bra! iallafall i början men sen tycker jag att den tappade det lite, men den är verkligen sevärd). Enkelt firande men ibland behövs det inte mer än så. <3

Idag började jag dagen med måndagsmöte här på kontoret och nu blir det jobb hela dagen. Puss ha en fin måndag!

// Good morning! I took a small break from my blog yesterday since it was Valentine’s day, and also our 7th anniversary. :-))) Since we don’t have a date when we became a couple, we see 14th of February as our day since that was the day we kissed for the first time and fell for each other. Ok I fell the first time I saw him about a week earlier, but you get it. The 14th is also so easy to remember so that became our day haha.

14th of February is also the birthday of Aleks oldest niece, so as usual we started the day with a birthday party! Our big girl turned 10 and we celebrated it with gifts and cake. In the evening I got flowers and chocolate and then we went out for a cozy dinner and movie (we saw the Revenant. it was really good! at least in the beggining but then I think it went down a little, but you should definitely see it). Simple celebration but sometimes you don’t need more than that. <3

Today I started the day with our Monday meeting here at the office and now I’ve got a busy day with work ahead of me. Have a lovely Monday! Hugs.

37 Comments

Josefina

ALLTSÅ KENZA, så fin du är alltså, GOSH!
Haha, älskar att du skriver “enkelt firande”… Kan säga att vårt var nååågot enklare än ert…(story of a småbarnsförälder)

Reply
Hanna

Ingen förlovning ännu? Gah jag väntar sååå! Ni är så fina tillsammans ?

Reply
Vendela

Maten ser fruktansvärt god ut – vart åt ni?!

Väääääldigt nyfiken hehe

kram!

Reply
sofia

dem åt på resturang prinsen ! ligger ung vid biblioteks gatan! jätte god svensk mat!

Reply
Elena

I really don’t fall that much for valentines day, like I think that we are supposed to spread love each day.. but your story is such so romantical! <3
Puss :)
Elena
_____________________________________________
http://saintjeans.de/

Reply
Jade Mercedes Fraser

Hey Kenza, happy anniversary! A simple celebration is nice :) that steak looks delicious! My boyfriend and I had a cosy day, breakfast in bed together and doing the crossword (kind of our thing), I blogged/posted a YouTube makeup video in the afternoon and then later we got this meal deal that’s really popular in England from the supermarket, M&S. You get a nice starter (we chose scallops) a main (steak) a side (swede mash) a dessert (millionaire shortbread mousse cups) for two people and a bottle or wine for just £20 – so good! I also got some pink tulips and we had a cosy, Hygge night and watched a Netflix film (well, he watched, I fell asleep haha) Jade xxx

My Blog: Jade With Envy
My YouTube Channel: Jade Mercedes Fraser

Reply
charlotte

åhhh ni är så fina tillsammans! Vilken fin choker du har på dig, kan du ge tips på hur man kan matcha en tjock svarta choker med en festlig outfit? Kram!

Reply
Elin

Är så nyfiken, dricksar ni något när ni går ut och äter på resturang? Isf, ungefär hur mycket? Om ej, varför inte?

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*