• header

YESTERDAY’S

Kenza_Zouiten_Dagens_1502_05 Kenza_Zouiten_Dagens_1502_02 Kenza_Zouiten_Dagens_1502_09 Kenza_Zouiten_Dagens_1502_03 Kenza_Zouiten_Dagens_1502_08 Kenza_Zouiten_Dagens_1502_06 Kenza_Zouiten_Dagens_1502_01

Sweater and scarf from Acne Studios // coat from Make Way for Bubbleroom // old jeans from Topshop // Givenchy bag // Nike Air Force FLYKNIT

Såhär såg jag ut igår! Efter 10 dagar i Kapstaden nästan direkt efter 2 veckor på Mauritius så börjar jag sakta men säkert vänja mig vid kylan igen haha.. Det var inte lätt de första dagarna, satan vad kallt det är! Men idag skiner iallafall solen så det är ju bra. :-))

Nu ska vi fota lite här på nya kontoret så ni får se hur det ser ut!

// This is what I looked like yesterday! After 2 weeks in Mauritius and then almost straight to Cape Town for 10 days, I’m slowly starting to get used to the cold again haha.. It wasn’t easy the first couple of days, damn it was so cold! But at least the sun is shining today so that’s good. :-))

Now we’re gonna take some photos here at our new office to show you guys!

54 Comments

Hanna

Yaaaaaaay äntligen! Vad kul att få se vart ni jobbar! :)

Tack för en grymt bra blogg!!! <3

Hälsningar Hanna

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Sorry glömde skriva!! Den är från Make way for Bubbleroom. :-) Kram

Reply
Ariane Kuijt

I’m so in love with your style, you look gorgeous!
Right here in Holland the sun is shining too. It looks like summer from inside, but it’s soooo cold outside :(

Reply
Sanna

Hej Kenza!
Jag har alltid varit en trogen följare av din blogg sedan start, det som drog mig till din blogg var nog till en början ditt utseende och sen att du skrev om väldigt mycket och på ett öppet sätt, intressanta saker. Måste bara få säga att din blogg de senaste 2-3 åren har gjort mig riktigt besviken, har nästan aldrig varit inne på din blogg under den tiden för jag tycker att din blogg sedan dess endast återspeglat “perfekta” onaturliga och konstlade modebilder och 98% handlar om kläder och utseende. Tycker personligen det är en tråkig utveckling då det känns som att öppna vilken modetidning som helst – stelt, konstlat, photoshopat och vardagligt i den meningen att man ser såna bilder överallt hela tiden, det är så tjatigt. Nu är ju inte din blogg till för att göra mig nöjd, men å andra sidan tror jag det är fler gamla trogna läsare som jag som håller med och vi är ju faktiskt grunden till din framgång om man ser det så. Du har ju nått dit du vill vad gäller kläder och design vilket du tydligt visar genom att ha omvandlat din blogg till något som endast innehåller reklam för IvyRevel och sen slänger du in någon kort mening om vad du har gjort i helgen bara för att få det att låta som att din blogg fortfarande är personlig på något sätt. Det är den inte, inte ens lite. Det har utan tvekan blivit den mest ytliga bloggen jag vet vilket kanske är bra och kul för de modeintresserade (som jag antar är 95% av de som läser din blogg just nu). Trist bara att du inte orkar anstränga dig mer och skriva om lite bredare ämnen än bara yta, samhället är redan så fullproppat av sånt.
Alltså mitt inlägg låter väldigt negativt men det är mest bara ärligt, för att du bör veta om att många av de”veteraner” som slutat läsa din blogg troligen gjort det pga besvikelse. Finns ingen värme kvar liksom, och du är (enligt bloggen) inte den personen jag trodde att du var från början vilket fick mig att vilja börja läsa. Menmen! För det så önskar jag dig såklart ändå lycka till i det du gör!

Reply
Hedvig

Sanna; Kommer aldrig förstå mig på människor som tar sin tid och skriver en sån här lång och konstig kommentar!? Va. Låt kenza va för fan. sluta läs hennes blogg om det inte passar din smak längre ..

Reply
Sanna

Förstå sig på alla är svårt men varför är min kommentar konstig? jag, som läsare och som en del av kenzas inkomstkälla, har sagt vad jag ärligt och länge tycker? Självklart behöver jag inte läsa om jag inte vill, men eftersom jag följt bloggen sedan start känns det som att jag, likt fler, vill berätta vad som gjort bloggen så dålig/tråkig? Det är ju i princip samma sak som att kunder får berätta vad de tycker efter ett köp, du hajar. Har jag väl lika mycket rätt till som att du sitter och skriver att jag inte bör skriva sådant?

Reply
Mikaela

Sanna: +1 Håller med dig helt. Bloggföljarna är det som gjort henne så framgångrik och RIK. Hon har efter det kunnat lägga all sin energi på det hon älskar mest kläder och mode. Nu gör hon resor till andra länder (med bloggpengar) för att främst fota för bloggen som egentligen vill se annat hellre. Blir lite ironiskt. Jag tror hon vet att det inte kommer hålla i längden. Kenza har blivit som en fototidning och vältrar sig i sitt eget yttre. Du är snygg Kenza vi fattar, men det finns många snygga människor och att bara se bilder efter bilder på outfits är jävligt tröttsamt. Oh ja, vårat egna val att gå in här men tyvärr kommer Kenza tappa mig med många andra. Kenza var en skön typ en gång i tiden…det var därför man hamnade här. Det tråkiga är ju att hon alltid förespråkade att hon skulle ha kvar fötterna på jorden. Tillslut höll det inte längre.

Reply
Dixi Wonderland - Toppbloggare hos Vione

Jag har läst bloggen sen början och läst varje dag. Visst är det tråkigt att hon inte är lika privat länge men sen får man också försöka komma ihåg att det är kanske inte så himla lätt att vara personlig när så enormt många människor läser bloggen varje dag. Jag vet att någon anställd rensar bland kommentarerna men vi ser inte de värsta där hon antagligen blir kallad saker eller hotad till livet för ja såna sjuka människor finns det faktiskt. Jag hoppas Kenza tar till sig av kritiken och kanske skriver mer detaljerade inlägg om vardagen om hon inte vill vara privatare. Men att anklaga henne för att endast blogga för pengar tycker jag inte är rättvist.

Reply
Mikaela

Jag vill även lägga till att känslan jag får så tröttnade Kenza för flera år sedan på att blogga men det var en sån pass stor inkomstkälla att hon var tvungen att hitta ett sätt som hon kan fortsätta. Att vara så ickeprivat som möjligt men låtsas vara personlig. Det har inte funnits någon bloggglädje eller dela med sig om sina tankar på år. Jämför med Zara Larsson som använder sin blogg till att upplysa viktiga saker och väcka tankar. Nej, blogga är inte Kenzas grej längre men vad gör man inte för pengar??! Tydligen leker modell.

Reply
Hedvig

Herregud Mikaela. Varför så bitter? Om du nu inte tycker om Kenzas blogg längre- sluta läs då?!? Varför lämna idiotiska kommentarer? Onödigt.

Reply
Sanna

Det är den känslan jag har (eller rättare sagt haft länge) också. Om bloggen inte varit en inkomstkälla för Kenza som hon kan utnyttja för att göra reklam för sitt klädmärke och posera så hade hon lagt ner för längesen, det är som sagt mer som en tidning där miljoner endast stela onaturliga poseringar förekommer på 90% bilder och inte en blogg som är till för att SKRIVA i. Trist tycker jag! Men bloggen finns väl klar tills hon inte behöver den längre =)

Reply
Hedvig

Sanna; du är uppenbarligen två saker
1. Avis över att kenza är framgångsrik och har en riktigt jäkla bra karriär.
2. Bitter över att du själv inte har det.

Var glad för kenzas skull istället ❤️

Reply
MIKAELA - Mitt livs resa mot viktnedgång

Så fin och enkelt outfit! :)

Jag själv driver en blogg om min viktnedgång, har hittills gått ner 15kg och har 23kg kvar! :) Denna vecka får jag också veta vart jag ska spendera en termin på utlandsstudier! Följ gärna med på min resa (eller ja, båda mina resor!). Kram!

Reply
Cassandra

Såklart det är kallt när du inte ha riktiga skor och strumpor på dig!! :P

Reply
Karin

Har haft sånt dilemma i vinter då min favoritkappa är grå och min favorit sjal är kamelfärgad, i min hjärna har dessa två kulörer varit otänkbara att kombinera men JÄKLAR – så snyggt när man ser det på någon annan! Hädanefter ska jag köra all in och ha mina favvisar ihop, tack för en alltid lika inspirerande modeblogg – kärlek!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*