• header

BLACK

Kenza_Zouiten_Dagens_1702_02 Kenza_Zouiten_Dagens_1702_03 Kenza_Zouiten_Dagens_1702_01

Sweater from Veronica Virta // leather jacket and scarf from Acne Studios // tights from Ginatricot // boots from Scorett // sunglasses from Asos // Balenciaga bag

En läsare skrev igår “ovant att se dig i något annat än svart” så vad gör jag, sätter på mig helsvart nästa dag…. Haha. :-)) Svart är bäst! Hade inte tänkt fota idag egentligen (tidig morgon innebär inget smink & sköna kläder) men vet att ni gillar att se sånt också så tog tre snabba bilder när vi gick och köpte lunch!

Nu ska jag och Aleks titta på Mr. Robot, en ny serie vi börjat kolla på. Så sjuuuukt bra!! 8,9 på imdb, för er som är som vi och alltid kollar så att rankningen där är tillräckligt hög innan vi ger ens det en chans.. ;-)

// A reader commented yesterday “it’s kinda unusual to see you dressed in something else but black” so what do I do, put on a completely black outfit the next day… Haha. :-)) Black is best! I wasn’t planning on taking photos today (early morning means no make up and really comfy clothes) but I know you like seeing that too so we took 3 quick photos when we went for lunch!

Now Aleks and I are gonna watch Mr. Robot, a new serie we started watching. It’s sooooo damn good!! 8,9 at imdb, for those of you who are like us and always check the rates there before even giving it a chance.. ;-)

61 Comments

Matilda

Nu blev jag sugen att kolla på den serien! Så sjukt många serier jag vill börja följa så varje gång jag ska kolla på nån kan jag inte bestämma mig så då blir det film istället hahaha…

Reply
Mire

To be honest, det spelar absolut ingen roll vad du tar på dig eller hur du ser ut – du är alltid fabulous! Massa kärlek till dig människa!

Reply
Maria

My boyfriend and I also ckeck mdb every time- it has be over 7!:D I love these fotos of you. Casual and beautiful.
And yes! Black is the best!;)

Reply
Mia

Jag älskar också svart, speciellt svarta byxor. Jag är av den kurvigare modellen, haha, så svarta byxor gör att mina ben ser längre och smalare ut :)
Men håller på att träna och äta rätt och ändra livsstil så jag får en sån kropp som du har, dock inte kunnat träna på en vecka pga sjukdom…

http://www.mijaas.blogg.se

Reply
Karla

i cant help but worrying a bit about you. i know you have not an eating disorder or something maybe it is just stress. but your legs lately look soo suuper super slim?! i have been following since 2012 and you always was a very slim person but always still healthy looking. nothing to worry about. when i look at older photos i see how much your body changed from then to now. i just found this photo http://vk.com/photo-8867973_310451509?rev=1 and i see a huge difference alone when it comes to the legs. i dont say that because i wanna be mean it is more because i am seriously worried.

Reply
C

I know this is very well meant, but we do have to remember that each body is different and we have no idea what Kenza herself thinks about her body or her weight – so no good commenting on it. Some people tend to gain weight, while others drop a few pounds as soon as they forget a meal, stress or simply work out a bit more than usual. Nobody will look exactly the same throughout the years. Besides, depending on the clothing and the angle from which the pic is taken, it may look as if you’re slimmer/bigger even though you actually aren’t.

Reply
Mahtab

Take notice that she poses different now than before and that has a lot to do with it.
And also take some time to think about your definition of “healthy” since someone’s health most of the time doesn’t have much to do with the way they look. You can be super skinny and have bad health etc.
With that said I don’t think you have much to be worried about :)

Reply
Kenza Z

Kenzas answer: It’s just different angles and lenses (for example, a wide angle camera lens makes you look a bit taller than other lenses). My body hasn’t changed much over the past years, except that I would say that I’m a liiiittle bit curvier actually. I like it! :-) You don’t have to worry, I eat normal and workout 2 times a week. I feel fine!

Reply
Fanny

Jag såg mr robot för ett tag sen och den var så bra! Dock känner jag att det är en sån serie som jag borde se en gång till för att verkligen förstå. Den blir mer och mer mindblowing ju närmre slutet man kommer

Reply
Sofia

Älskar när du mixar med vardagsbilder! Sånt vill vi se mer av :) Skulle du kunna visa en bättre bild på bootsen eller länka? De är så enkla och fina! Kram <3

Reply
C

Kenza, du lyckas alltid vara mer classy under dina “inget smink och sköna kläder”-dagar än vi övriga är när vi anstränger oss ;) fint och kul av dig att lägga ut dessa bilder för att vi läsare gillar det ! :)

Reply
Tjej

Det här va enda gångem jag reagerade på att du va helsvart, innan jag läste inlägget. Tycker att du alltid har färggranna kläder som du matchar sådär bra som bara du kan. :)

Reply
Zarah

Apropå sevärda serier, ni MÅSTE se Making a murderer. Jag tror att både du och Aleks skulle gilla den!
Jag var tveksam först, men jävlar i min lilla låda.. så välgjord och man blir OTROLIGT arg, chockad, ledsen, förbannad.. ja, allt.
En serie i 10 delar, som en dokumentär, men så jävla spännande!

9.0 på Imdb; http://www.imdb.com/title/tt5189670/?ref_=nv_sr_1

A must see…

Reply
jessi

Kenza, jag har alltid gillat din blogg för att du i grunden verkar vara en en så jordnära tjej. Men på senaste tiden är allt så “perfekt”, det blir liksom ointressant efter. Var är vardags-kenza? Det är ju därför man läser bloggar! Söker man man det helt perfekta läser man nog heller nog Elle eller Vouge.

Reply
Hana

oh Kenza, you’re so damn happy with your life and it’s obvious. my life sucks at the moment, but i like to go here and see that people can work their asses off into the success and good life. you inspire me a lot, when time’s hard. for example, now. keep doing this! :-)

Reply
Isabella

Jag älskar din stil, du ser classy ut i vad som helst. Skulle inte du kunna göra ett collage med nyckelplagg för att “sno din still”?

Reply
Raffaela

I’m still waiting for the second season of mr. robot, it’s soo thrilling! I kinda love how fucked up elliot, but then again you just want to know what happenddddddd…… i can’t wait for the next season haha!
I don’t know if you like funny series too, because you seem more into that drama stuff, but maybe you could give ‘fresh off the boat’ a chance. It is sooo funny, really!

Reply
Pauline

fin och bekväm outfit! och ang mr robot är det typ världens bästa serie! sett alla avsnitt 2 gånger och väntar med spänning på säsong 2!! :D

Reply
Sofia

Åh Mr. robot är en riktigt bra serie! Väntar på säsong 2 haha, tror du kommer gilla den :]

Reply
Lenie

Hi, I’m from Ukraine) you are very beautiful and sweet girl, you are a very beautiful couple with Alex !!! You used to the fat that was trying to quit smoking, what now? you do not smoke anymore?

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*