• header

ME AND MY HAT

Kenza_Zouiten_Ostrastation_01 Kenza_Zouiten_Ostrastation_04 Kenza_Zouiten_Ostrastation_06 Kenza_Zouiten_Ostrastation_09 Kenza_Zouiten_Ostrastation_02 Kenza_Zouiten_Ostrastation_05 Kenza_Zouiten_Ostrastation_08 Kenza_Zouiten_Ostrastation_03Kenza_Zouiten_Ostrastation_07

Pants from Jbrand // shoes from Jennie-Ellen // jacket from Pellobello // scarf from Acne // watch from Larsson and Jennings // moon ring and star bracelet from Asos // other bracelet from Zara // Chanel boy bag

Jag som aldrig tycker att jag passar i hatt annars hittade denna (och en liknande i en annan färg) i ett stånd i Kapstaden, och nu sitter den på hela tiden haha. :-) Sjukt bra sätt att dölja ett skitigt hår ju! Lockade bara ändarna lite snabbt och så på med hatten.

Hoppas ni har en bra torsdag so far! Jag vaknade upp med halsont och kände mig helt hängig så jag jobbar hemifrån idag. Den senaste halvtimmen har jag ägnat till att anmäla ett instagram-konto som inte bara använder mina bilder och låtsas att det är hen (det händer ju hela tiden tyvärr och tillslut orkar man inte bry sig så mycket) utan även kontaktat massa företag och erbjudit dem reklaminlägg mot betalning (fake-kontot har över 50tusen följare). Usch vad smutsigt. Ett av företagen jobbar jag med så de hörde av sig och berättade detta så nu är allt anmält. Det händer även väldigt ofta att jag blir kontaktad av snubbar som haft någon slags relation med “mig” och sedan fått reda på att det inte alls är tjejen på bilderna (mig) de pratat med. Sånt är så jäkla obehagligt! Kan inte folk bara lägga av med sånt trams. Vad får de ut av det?! Det finns en hel del baksidor med att vara en “offentlig person”, som t.ex. att folk varje dag ska prata om en och kritisera en och allt man gör. Det spelar ingen roll vad man säger eller vad man gör, något är alltid fel. Folk kan vara så jäkla elaka och trots att jag gjort det här sedan jag var 15 (snart tio år) så kommer jag aldrig vänja mig vid det. Det är inte kul. MEN sedan har jag tusentals andra människor som varje dag lämnar fina och peppande kommentarer/mail bara för att göra mig glad. Killar och tjejer som hör av sig bara för att berätta hur jag inspirerat dem eller hur jag (omedvetet) hjälpt dem genom svåra perioder i deras liv. Jag kommer ALLTID välja att lägga min fokus på er! Alltid! <3

// I never think I look good in hats but I found this one (and a similar one in another color) in Cape Town and now it’s on all the time haha. :-) Such a good way to hide a dirty hair! I just curled the ends really quick and then put on the hat.

I hope you’re having a good Thursday so far! I woke up with a sore throat and no energy at all so I’m working from home today. I’ve spent my last 30 minutes on reporting an instagram account who’s not only using my photos and pretend it’s her (unfortunately that happens all the time and in the end you get too tired to care) but also contacting lots of companies and offering them posts for money (the fake account has more than 50k followers). Uhh that’s so filthy. I work with one of the companies he/she contacted so they told me about it and now I’ve reported it. It also happens a lot that I get contacted by dudes who says that they’ve had some kind of relationship with “me” and then they found out that they have not been talking to the girl in the photos (me). That’s so awkward! Can people just stop doing that kind of shit. I don’t understand what they get from it?! There’s a lot of bad things about being a “public person”, for example that people every day talks about you and criticize you and everything you do. It doesn’t matter what you do or say, something is always wrong. People can be so damn mean and even though I’ve done this since I was 15 (almost 10 years) I will never get used to that. It’s not fun. BUT then I also have thousands of people who leave sweet comments/e-mails every day just to make me happy. Guys and girls who contact me just to tell me how much I’ve inspired them or how I’ve (unconsciously) helped them through hard times in their lives. I will ALWAYS choose to put my focus on you! Always! <3

109 Comments

Johanna

Usch vad tråkigt ! Men försök fokusera på de som bemöter dig bra och peppar dig :) jag är säker på att de som peppar dig är fler än de som snor dina bilder och försöker såra dig.

Reply
Dixi Wonderland - Toppbloggare hos Vione

Det låter exakt som samma person Therese Lindgren råkade ut för!
Personen kontaktade en massa företag och utgav sig för att vara dom. Jag har själv varit med om att folk skapat fejk konton med mina bilder, dom stal till och med bilder på min hund! Jag tycker det är helt sjukt och jag blir så jävla förbannad för man vet ju inte alls vad personen skriver. Den kanske har åsikter som man är helt emot osv. Nee fyfan va tråkigt. Hoppas att detta inte påverkar dig allt för mycket :/

Reply
Marta

You look awesome in hats, Kenza! Btw these people are people who probably do not have their own lifes and they have to steal life of another. To be honest, I didn’t supposed this has gone so far – not only pretending you but also taking money for that! That is silly!

Reply
Renate

Hi Kenza,

I have followed you for more than 5 years now, and I have never left you any comments. But I wanted to respond to this post; I want you to know that you are a beautiful person inside and out and that you are my favourite blogger. Keep your head up and don’t let these ignorant people grind you down.

Love,

Renate

Reply
Jade Mercedes Fraser

Loooove this look! That jacket! <3 Pell Bello price + shipping to the UK was a little steep for me so I managed to find a really similar on at a fraction of the price over here. I love it so much, almost a little too much haha it's all over my blog. That hat looks great on you too! I bought one last winter but I've work it maybeee… once? There's just never an outfit that I think needs it but perhaps I should dust it off before spring and wear it out on Sunday… :) Jade xx

My Blog: Jade With Envy
My YouTube Channel: Jade Mercedes Fraser

Reply
Sanna

Du har rätt, det är såklart fruktansvärt jobbigt att folk ska tycka och tänka negativt. Men vill man dra det lite längre så är det samtidigt så att du (och alla andra som självmant söker efter offentlig uppmärksamhet) förhoppningsvis övervägt detta i början och (tydligen) kommit fram till att det är värt att få så mycket hat, bara man får synas och vara känd. Eller? Ser ingen annan anledning. Och då tycker jag inte heller det är helt okej att sitta och klaga så ofta som du och andra offentliga personer som VALT det gör. Visst är det sjukt att det överhuvudtaget ska förekomma men hela världens människor är full av kritik gentemot varandra mer eller mindre på ett eller annat sätt, eftersom vi alla är och tycker olika. Utan olikhet, vad vore världen då? Den skulle vara SKITTRÅKIG rent ut sagt. Har du valt det – lev med det och sluta klaga. Du vill ju vara offentlig och det tillkommer baksidor till alla val i livet. End of story.

Reply
Jannika

Jag håller med dig till viss del. Sant, de har valt att vara offentliga och därav kommer de att bli kritiserade. Det får de stå ut med, helt rätt. Men kritik är inte synonymt med varken skällsord eller hat. Visst håller du med?

Reply
C

Fast det är väl en väldigt stor skillnad på att tvingas ta kritik i det offentliga, och på att få sin identitet kapad (som i exemplet hon beskrev med personen som lagt ut bilder på Kenza och låtsas att det är hen, samt kontaktat företag i hennes namn), det där är ju bara vidrigt och inget man borde tvingas vara beredd på.

Reply
Linda

Ditt inlägg genomsyras av avundsjuka. Jag hoppas att du mognar till dig ganska snart och att du på vägen får en mer empatisk hållning till andra människor. Personligen förstår jag inte alls varför offentliga personer ska behöva ta kritik i form av regelrätt hat och avundsjuka; varför skulle man signa för något sådant? Varför tycker DU att du har rätt att kritisera en människa som du inte känner bara för att denne syns i exempelvis media? Det är en typisk retorik från en person som är bitter och avundsjuk.

Och du? Ta det inte alltför personligt, jag vet trots allt inte vem du är (vilket så klart gör det lättare för dig att vara taskig här) eller vad du har för livserfarenheter. Men eftersom du nu skrev här och stack ut hakan så såg jag mig tvungen att ge dig min sanning. För så är det ju, man bara måste ge andra människor sin sanning, eller hur? (Och ja, det är ironiskt menat)
/Linda

Reply
Nico

Fast det är ju skillnad på att ha olika åsikter man vill diskutera, och att gå till personangrepp med syfte att kränka någon? Att exempelvis säga till nån att den är ful och äcklig är ju bara oförskämt, och inget nån kan anse sig ha rätten till att säga. Tycker det är fel inställning att det är “okej” bara för att det är till en offentlig person. Som att tycka att det är en mobbad persons fel att den blir mobbad, för att “du valde ju att gå till skolan/jobbet idag, fastän du vet att de dumma personerna också är där”. Man borde ändå kunna kräva av folk att ha ett uns av vett och ta lite ansvar för vad de säger? Alla människor har känslor liksom, oavsett vad de jobbar med.

Reply
N

Håller inte alls med. Bara för att man har valt att vara en offentlig person betyder det inte att man ska ta emot hat och hot konstant och bara vara okej med det. Det tankesättet låter extremt bittert. Hon kan inte välja vem som läser hennes blogg eller vem som kommenterar. Det väljer personen själv, det är simpelt; tycke man inte om någon då behöver man inte följa eller läsa deras blogg. Denna logiken är det samma som att gå upp mot någon bara för det de bestämde sig för att lämna sitt hus idag och säga åt han/hon att hen är ful.Bara för att hen bestämde sig för att lämna sitt hus så förtjänar denne kritik för att hen syns? alltså lägg ner. Om någon använder sitt kändisskap för negativa saker kan jag förstå att man vill och kan kritisera men att bara vara elak är inte en bra nog anledning. Kenza kanske valde att bli känd men det är fortfarande ditt val om du ska kommentera något elakt eller inte. Basera inte folks idioti och dumheter på att någon förtjänar det BARA för att de är kända. “Victim blaming”

Reply
Sanna

Vill dessutom tillägga att en jämförelse går att göra med vilket jobb som helst. Har du valt att bli en högt uppsatt läkare och vet att exempelvis ej tillräckligt med sömn är något många läkare lider av pga sitt arbete och ÄNDÅ väljer att jobba som det, ja då kan du inte sen sitta o klaga den baksidan som följde med ditt jobb att du inte får sova tillräckligt. Det är ett beslut man tar, att klaga över det sen är bara bittert. Exemplet är ju en helt annan sak men du fattar att principen är samma.

Reply
Jessica

Läste din andra kommentar nedanför också och jag måste säga att det är jättetrist att du har det synsättet du har. Ärligt talat vet jag inte ens vad som förbryllar mig mest. Självklart kommer man som person, oavsett om man är offentlig eller inte, att få vara med om hat på ett eller annat sätt. Avundsjuka, mobbning och översittarfasoner m m är inte något nytt. Men det betyder inte att man ska acceptera och ta skit, oavsett vem man är. “Har du valt det – lev med det och sluta klaga” “Utan olikhet, vad vore världen då” – Vad har det med inlägget att göra? På riktigt? Personer som stjäl andras identiteter begår brott. Personer som säger att en annan person är ful gör det för att vara elak. Och så vidare. Det är en väldigt enkelt att ursäkta beteenden med “alla har rätt till en åsikt, vad vore världen utan det” och det är helt fel. Respekterar man andra så vet man vad som är rätt och fel, vart man drar gränsen. Man har full rätt att exempelvis tycka att någon är ful, men att uttrycka sig om detta är ett val som även definierar dig som person. Världen hade varit så himla mycket bättre om folk var schyssta mot varandra, det finns så mycket annat att lägga sin energi på.

Reply
Sanna

Jag skulle inte säga att mitt “synsätt” är trist, utan snarare att jag förhåller mig till verkligheten eftersom det är så den ser ut. Jag menar dock inte att alla bara ska acceptera och ta emot hat man får, MEN om man medvetet gjort ett val i livet och försatt sig i en situation där man vet att hat förekommer miljoner gånger så mycket mer än om man i det här fallet valt att INTE vara offentlig – då har man övervägt saken och kommit fram till att det är värt att få hatet, annars hade man inte valt att fortsätta blogga enligt min mening (?). Och då förstår jag inte varför man klagar när det inte ändrar något ändå sålänge man fortsätter med sitt val.
Och såhär är det: beroende på vad man som bloggare VÄLJER att visa upp på sin blogg så är det DET man visar som man kommer få både elaka och fina kommentarer om. Kenzas blogg är otroligt ytlig och handlar endast om utseende, vad är det då folk klagar på som man får räkna med? JO – just utseende och yta. Vad annars? Handlar bloggen om exempelvis politiska åsikter – ja då får man ta att folk kommer skriva emot och tycka annorlunda. För man exponerar sig själv på ett sätt som gör det “okej” för folk att tycka och tänka om det man skriver, varför har man annars kommentarsfält? Jag säger inte att det är schysst att säga att någon är ful bara sådär (vilket nästan ingen heller gör i kenzas kommentarsfält, tur det!), men folk är så fruktansvärt rädda för kritik och tar åt sig av minsta lilla, så om man inte får 100% snälla kommentarer på sin blogg så gnäller man över detta, som att man på något sätt ens förväntar sig det? Då är man bra naiv kan jag tycka. Som sagt – val för med sig negativa sidor också, alltid. Det är upp till en själv.

Reply
Linda

Sanna; nej det är absolut ingen som fattar var du vill komma eftersom det överhuvudtaget INTE har med varandra att göra. Jag håller helt med Jessica fast jag är inte alls lika diplomatisk som hon är. Jag är rakt ut sagt skittrött på människor som bara måste tala om för andra vad som är fel, hur de ser ut och hur de borde tänka. Helt enligt sitt eget synsätt. Det min vän, gör DIG bitter.
/Linda

Reply
N

Håller inte alls med. Bara för att man har valt att vara en offentlig person betyder det inte att man ska ta emot hat och hot konstant och bara vara okej med det. Det tankesättet låter extremt bittert. Hon kan inte välja vem som läser hennes blogg eller vem som kommenterar. Det väljer personen själv, det är simpelt; tycke man inte om någon då behöver man inte följa eller läsa deras blogg. Denna logiken är det samma som att gå upp mot någon bara för det de bestämde sig för att lämna sitt hus idag och säga åt han/hon att hen är ful.Bara för att hen bestämde sig för att lämna sitt hus så förtjänar denne kritik för att hen syns? alltså lägg ner. Om någon använder sitt kändisskap för negativa saker kan jag förstå att man vill och kan kritisera men att bara vara elak är inte en bra nog anledning. Kenza kanske valde att bli känd men det är fortfarande ditt val om du ska kommentera något elakt eller inte. Basera inte folks idioti och dumheter på att någon förtjänar det BARA för att de är kända. “Victim blaming”

Reply
Sophie

Hey Kenza!

You and your outfit are amazing! Which size does your jacket have?

x
Sophie

Reply
Anita

Ugh, these kinda people are simply disgusting. I wish I could understand why people would do such things, but I just can’t because I think it is too stupid.

Anyways, we don’t wanna give them too much attention so I would like to ask you wheter YOU’RE NUTS TO THINK THAT HATS WON’T LOOK GOOD ON YOU, haha?!?!? You look gorgeous… as usual and I’d love to see more hat looks from you :-)
And you honestly deserve everything you have and will achieve, girl!

Puss :-)
Anita
http://www.anischu.com

Reply
tessi

usch vad tråkigt! avundsjuka människor. skaffa er ett eget liv istället för att försöka ta någon annans!!! lider med dig <3 kämpa på!

Reply
Anna

Usch vad obehagligt att personen har massa kontakt med massa företag. Såklart illa att personer ens låtsas vara du, men i det fallet har det verkligen gått långt!

Reply
Caroline

Fruktansvärt tråkigt när något sådant händer… Man vet ju knappt vad man ska säga! Bra gjort att du tog tag i det för det är verkligen inte okej.
Superfina kläder förresten :) Gillar jackan starkt!

Reply
Lovisa

Usch så tråkigt! Tragiskt för sådana människor som uppenbarligen inte har något liv. Tillslut orkar man ju inte! Men glöm inte hur jäkla grym du är! Världens förebild!!

Reply
Lovisa

Det är nästan det jag älskar mest med dig, att du brukar lägga fokus på oss som tycker du är så jäkla grym, smart och snygg! Tänk om du skulle in i en beef och du har #backakenza hahaha du har en hel maffia här bakom dig :D <3

Reply
Eleonore

Förstår precis vad du menar Kenza, men håll hoppet uppe! Jag tycker att du borde kontakta Trolljägarna för det har andra bloggare gjort och det verkar fungera rätt bra. Där blir “trollen” konfronterade och ev blir skadeståndsskyldiga till dig och det kan ju avskräcka en del.

Keep up the good work!
xoxo <3

Reply
noor

It’s sad that people do this but there will be always people who do this crazy kind of things. I personally think they have enough time and wish and hoped they were sombody else are maybe they’re not happy with themselves. It’s sad ofcourse, everybody should live their lives cuz we are all unique.

I started following your blog since this year and I’m glad I’ve found it. I’m also Moroccan. And I am very glad that you do the things you want to do and that I found a blogger like you, cuz like you said, it doesn’t matter what you do, there will be always people who have something to say in a complaining way. And that’s why I don’t listen anymore. They are just not happy with their lives so they start complaining about somebody else. And that’s sad. :)

Reply
josefin

Jäklar! Det slog mig att jag aldrig går in och skriver en kommentar,jag bara tänker hur vacker och smart du är. Imponerad av den person du idag är trots en jobbig uppväxt, du är en stark och driven kvinna. Var stolt över dig själv!

Reply
Andrea

Hej Kenza! Älskar din blogg! Skulle inte du kunna göra ett inlägg med tips på billiga alternativ till vad som DU tycker är snyggt till våren?

Puss till världens bästa du

Reply
Mirna

I just checked Ivy Revel page, there are really some cool stuff on sale and I’d definitely buy some of the pieces but it is such a disappointment they are 100% polyester :(.

Reply
Emma

Du förtjänar verkligen allt det du kämpat för och åstadkommit med ditt liv!
Så kul att ha följt dig under alla dessa år och hoppas det blir lika många till! <3

Kramar

Reply
Petra

Folk kan verkligen vara vidriga… Blir mörkrädd när jag läser detta. Har iaf läst din blogg i flera år när jag tänker efter och jag älskar den!
Du är sååå vacker och inspirerande!!
Kraaam

Reply
Ariane Kuijt

Those nasty people aren’t worth your time (of course it is worth to report them, so you can get rid of it this way). But like you said yourself, you should focus on the people who love you and get inspired by you (here’s one!). I get it when the nasty people can get you so mad, because they probably don’t feel good about themselves so they have to pretend they are someone else and not thinking about how much they can hurt and affect someone negatively with it.
I’m sure you have more people around you and on your blog that really love you for who you are and what you do than the people who don’t. You are such an amazing woman, in my eyes still so ‘normal’ but what you do is great and inspiring. I really admire you and your work! I sound like such a fan girl (oh maybe I am … )

Reply
Pinja

Så himla fin look igen! Och jag förstår att man kan vara avundsjuka men c’mon! Man måste ha bättre saker att göra med sin liv än det!

Reply
Lisa

Kenza, du är så underbar och inspirerande! Följt dig ända sedan du började blogga och kikar fortfarande in på din blogg varje dag :) Kram!

Reply
Erisa

Hii Kenza ? i have never commented in your blog only few times on facebook ,but i have to tell you ,you are an amazing person the only one who i d love to see everything that you post.Now all my family knows you hahahahaj. Love you
You should not only report him but go to the police etc i dont know how it works in Sweeden.
?❤???????

Reply
Sandy

Till Sanna: Men är du på allvar? Kenza gör mer än att “synas och är känd”, hon har skapat sitt eget företag och jobbar varje dag med det. Verkar som du inte alls har sympati för att dessa saker (få sin identitet hackad, att andra utnjyttjar ens namn, blir stalkad etc) är inget en människa (oavsett känd eller inte) ska behöva utstå med. För oavsett om du är känd så är dessa saker otroligt obehagligt (tex. Therese Lindgren som lider av social fobi och ångest. Ska hon behöva utstå med att folk knackar på och det står stora gäng utanför hennes dörr bara för att hon valt prata om mode på internet? Du är en PRIVAT person och dina rättigheter ska inte tas lätt på). Och att du ens klagar på att DEM klagar?? De är somsagt, MÄNNISKOR och detta är fortfarande Kenzas BLOGG (dagbok). Skulle Kenza bara låta denna människa fortsätta? Kenza avslutar tillochmed inlägget på en posetiv not. Tycker snarare det är DU som är bitter….

Man “ber” inte om att bli kränkt bara för man är offentlig. Man “ber” inte om att få orättvist schema, otrevliga kunder, jobba över etc etc etc bara för man har ett yrke.

Reply
Sanna

Som jag skrev, det är sjukt att sådana saker ens ska behöva förekomma, alltså menar jag ganska uppenbart att jag SÅKLART inte tycker att någon överhuvudtaget ska bli utsatt för sånt. Men det är inte det det handlar om i detta fall, varken du jag eller Kenza kan styra världens misärer och människor som handlar fel, vi kan bara klaga på det. Och det är exakt det Kenza (inte ensam) gör samtidigt som hon försatt sig i situationen medvetet. Det finns saker man undviker för att världen ser ut som den gör och som vi VET så för vissa saker med sig andra negativa, som i det här fallet. Kenza har valt att göra allt för att synas och vara offentlig (uppenbarligen) då hon använt bloggen och oss läsare i 10 år för att komma nån vart, det var alltså värt det enligt henne. Ja, men skyll dig själv då. Låter hårt men hur kan jag ha fel!?

Reply
N

Alltså lägg ner. Din logik är urusel och rent utsagt hemsk. Och du har fel Precis som Sandy och ett flertal innan hen har påpekat.

Reply
Sandra

Helt rätt Kenza, fokusera på det positiva! Good things comes to good people❤️
Ps. Har du sett den fällande domen kring din “vän” dj Jason?! Som åkt dit för våldtäkt? :/

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Ja jag har sett det, så jävla vidrigt men jag blev inte ens förvånad. Jag och mina vänner bröt vänskapen med honom för några år sedan för att vi kände att något inte stod riktigt till..

Reply
Miranda Matti

Åååh du är så vacker Kenza! och så sjukt lik tatiana maslany. Man skulle nästan kunna tro att ni är tvillingar, haha!

Reply
anna

Hej Kenza!
Jag har följt din blogg i hela 6 år nu, jag kan inte fatta vart tiden tog vägen haha!
Du är toppen och det är skönt att du är så jordnära fast du är offentlig, och det är som vanligt kul att följa dig och Aleks tillsammans, ni får mig att tro på kärleken!
Jag tänkte komma med ett litet önskemål för första gången och jag vill inte att du ska känna något krav!
Men eftersom att du verkligen har makten att påverka eftersom du har så många följare så hoppas jag att du förstår min tanke att i alla fall fråga!
Jag har läst en del om vår miljö på senaste tiden och jag börjar bli orolig, det är dags att vi alla tar hoten på allvar och det är nu.
Våra vintrar har blivit varmare och alperna har svårt att få snö i sina skidsystem, och temperaturen i Europa har redan ökat med någon grad osv osv.
Ett sätt som vi alla kan påverka är ju som du vet att äta mer vegetarisk mat eftersom det går åt extrema mängder vatten åt att tillverka endast en bit kött (och djurhållningen har gått överstyr enligt mig, människor är vidriga när det kommer till djurskötsel i vissa fall) , och tänk vilken överdrift vi har kommit till att vi äter kött till varje måltid VARJE dag!! Så mycket protein är tillochmed dåligt för vår hälsa..
Om du bara kunde börja med att ha en vegetarisk dag och pusha folk till att välja att göra det med, för du har verkligen chansen att påverka och det skulle vara toppen om du kunde ta dig tiden att göra det för vår miljö som vi alla ska leva i!
Man kan börja smått, och små ringar ger större ringar på vatten, “rom byggdes inte på en dag”, och jag kan fortsätta att predika haha :)
Men jag önskar verkligen detta eftersom du som sagt har makten och chansen att påverka och inspirera!! Jag tror på dig.

Ha en fin dag, och jag hoppas att du inte tar illa upp på något vis, detta är bara ett förslag! Tack <3

Reply
MIKAELA - Mitt livs resa mot viktnedgång

Så tråkigt att det ska behöva vara så, förstår att du inte öppnar upp dig lika mycket i bloggen längre när det ska vara på det viset!

Jag har precis skrivit ett inlägg om serier och vill jättegärna ha tips på något att följa! :) In och kika och tipsa gärna. Kram!

Reply
Amanda

Hej! Jag köpte en kvallertidning igår ” hänt bild” och såg att det var 4(!) sidor med paparazzi bilder på dig och Alexz ( stavas?) sen eran resa. Alla bilder från stranden och text om er.. kändes konstigt.

Reply
Julia

Du är helt fantastisk på alla sätt och vis Kenza. Och inte värd att få skit, ta ingen skit, fokusera på det som ger dig det positiva, det som ger dig styrka och kärlek. <3 Du inspirerar miljontals människor och vart man än kommer i världen finns det där sorgliga människorna som man måste försöka se bort ifrån, hur svårt det än är, tyvärr. Massa kramar!

Reply
Pernilla

Jag är absolut inte en offentlig person, är bara en vanlig tjej i en liten stad (Norrköping) men någon har kapat mitt namn rakt av, (mitt tidigare instagram-namn var för+efternamn) och jag skulle byta tillbaka till det men stod “Upptaget”, tänkte va fasen – är ju bara jag i hela universum som heter som jag gör.. Och då ser jag att kontot följer 50 pers och har lagt upp 41 bilder, dock privat så jag kan inte se. Har anmält detta till instagram varje dag i ungefär en månads tid snart, utan att ett skit händer! Finns ju ingen att kontakta? Anmäler inne i appen det står “Tack för sin anmälan” osv.. Undrar om de kanske jobbar hårdare när man är offentlig person, som du :) Jag tycker det är jobbigt och tråkigt att någon utger sig för att vara mig och att jag inte själv kan heta mitt eget för+efternamn på instagram. Lycka till till dig och hoppas fake-kontot försvinner snart! Ps. Har följt dig sedan start och du är grym! :)

Reply
Julia

Hej finaste kenza! Jag måste bara få säga att du alltid varit en modeikon för mig och jag har sett dig som en Queen inom mode världen sen always, alltid när de råder brist på fantasi när de gäller om hur man ska klä sig så kollar jag din blogg och problemet är löst! Hoppas du får en kanonfin dag! Kram Julia! Juste tänkte bara fråga vad färgen heter på din scarf! Så snygg verkligen!!! <3

Reply
Linnea

Furs are worn by beautiful animals and ugly people… Kenza jag gillar dig men nej. Bara nej…. besviken.

Reply
Lisa

det är helt sjukt hur man kan bete sig på det viset, är så otroligt sorgligt att det ska behöva vara sådär.. Ingen har rätt till att *stjäla någons identitet* på det viset. Usch vad obehagligt! Och känd eller ej, det spelar absolut ingen roll. Du är fortfarande en människa med känslor liksom. Folk måste lära sig att tänka till lite, tänka sig in i hur det hade känts att bli utsatt på det viset själva.
Du verkar dock vara en oerhört stark människa, och det beundrar jag dig för! Jag hoppas att personen/personerna lägger ner med det dom håller på med. Så ska det inte behöva vara, punkt slut.
Du är förresten såå vacker! Och din blogg är mycket inspirerande och fin. Du gör ett kanonjobb ska du veta! Fortsätt kämpa fina du, kram!!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*