• header

OCEAN AIR/SALTY HAIR

KenzaZouiten_tattoos_n-1KenzaZouiten_tattoos-2KenzaZouiten_tattoos_c2-1 KenzaZouiten_tattoos_l-1

 

KenzaZouiten_tattoos_st2-1

 

KenzaZouiten_tattoos_c2-2

Tank from IVYREVEL (coming soon) // bikini bottom here (adlink)

Vid havet är jag lyckligast. På stranden, med salt i håret och solkysst hy. Bland palmerna. Här ser ni den tredje nya tatueringen jag gjorde för några veckor sedan! Min fina palm.

Och självklart inget inlägg utan den riktiga sanningen: det här visade sig vara en nudiststrand. Precis bakom mitt huvud på sista bilden (ansiktsbilden) så sitter en stor man och och rakar sitt kön…… Hahaha.

// I’m happiest by the sea. At the beach, with salt in my hair and sunkissed skin. Among the palm trees. Here you have my third new tattoo I did a few weeks ago! My beautiful palm tree.

And of course no post without the real truth: this turned out to be a nudist beach. Right behind my head in the last photo (the close up) a big man is sitting there shaving his D….. Hahaha.

Photo: Madelen Holmström – Make up: Gabriella Elio – Stylist assistant: Shiva Shafaghi

84 Comments

Zsófia Alexandra

Hey Kenza!
Beautiful pictures! Could you show us all of your tattoos (maybe with the stories behind them)? That would so be soo cool! :) I’m so excited how many you have, and why did you do them, what are the meanings behind them!:)

Have a lovely weekend!
Zsófia

Reply
minasd

Hej Kenza!

Det skulle vara jätte coolt om du kunde resa till georgien. Det är fint och coolt där om du tycker om att resa och vandra i naturen. Maten och vinet är jätte god där. Kolla på det här om georgiska maten: https://www.youtube.com/watch?v=vUvqTKd-H9o Om du tycker om att vandra så är naturen jätte vacker där, kolla på bilderna här-: http://www.bbc.com/travel/story/20150209-europes-fierce-fabled-villages läs också en intressant artikel från DN om georgien: http://www.dn.se/resor/georgien/i-georgien-ar-gasten-en-gava-fran-gud/ och du bör kolla också på bloggar om georgien. Här är en av dem t.ex.: http://alittleadrift.com/2016/02/tbilisi-georgia/ och kanske den här också: http://alittleadrift.com/2016/02/tbilisi-georgia/

Om du läser det här inlägget och skulle vara intresserad att resa dit kmr du inte att fatta hur glad jag kmr bli :D om du skulle vilja kan du skicka ett mail till mig även för att få bästa tipsen. och sen det är så billigt att resa dit. :) Jag vet att jag skickar samma kommentar för andra gången, men det är bara att jag har sett att du svarar på andras kommentarer och jag tänkte om jag skickar en till kommentar så är det större chans att den kommer fram :D , men lovar att det är sista gången jag skickar samma kommentar p.s. det finns också två georgiska restauranger i stockholm där du kan prova deras mat t.ex den här http://www.tiflisi.se :) ooo älskar din blogg men har inte besökt den sedan länge

Reply
Sofia

DOG PRECIS! Vad fin du är? Jag undrar vilket läppstift du har? Älskar den färgen! Och skulle du kunna länka bootsen eller visa en bättre bild du hade igår? din black oufit. Letat sååå länge efter såna enkla och basic boots. Puss <333

Reply
Aleksandra

OMG you are so beautiful, and def preetyest withouth make up! So jelaous :D

Reply
Dixi Wonderland - Toppbloggare hos Vione

Alltså du och Madde får ALDRIG sluta jobba tillsammans. Du har aldrig haft så här vackra bilder på din blogg någonsin, ni är dream team! Älskar att du får så sjukt sensuella bilder och ja dom är bara fantastiskt magiska :D Och tatueringen var super cute!

Reply
Eleonore

Omg du är sååå snygg! Jag dör! Så jäkla avis så du anar inte! <3

Xoxo

Reply
Mika

Vilket awesome ljus!! Du måste behålla Madde forever and ever, GRYM!! :D Älskar ditt ansiktsuttryck på bilden längst ned till vänster, liksom naket på något vis, så vackert!

Reply
LisaLDN

LOVE that tattoo! And I love the placement of it :D I’ve been thinking of getting a summery tattoo (a pineapple, haha), but haven’t been sure of where! Now I have another option :) Thank you!

Reply
ayu

Hahah, really? I spent my whole childhood summers on nudist beaches in FKK camp, but noone ever actually touched their genitals on the beach. Shaving on the beach – why, why?! People are so weird. Do you have any pictures of him? :D

Reply
Karla

those photos are so so gorgeous!!! and i love the new top as well as your new tattoo(s) *.* <3

something i always wanted to ask you (but keep forgetting) is this. i just saw an interview of zara larsson on Zach Sang & The Gang (a radioshow/station in LA) and they were talking about that no one knows her in LA yet but that she is very popular and successful in sweden. she said though that although she had some big success in sweden ppl are still very chill when it comes to her. meaning when they meet her on the streets they dont scream or freak out. that swedes in general pretty chill when it comes to famous ppl. now my question: i always wondered how often ppl in stockholm stop you and ask for a photo or tell you that they love you/your blog. i mean you have even more ig follower than her (ok that doesnt has to mean something but still…) your pic is at the airport, you was in several tv shows. you are often in the newspaper and so on. so ppl know you. but i only see pics with you and readers on (ig for example) when you are in other countries. and readers would wait in front of a hotel to meet you. i am sure ppl who live in stockholm could easily find out where your office is and wait in front of it to meet you. do some ppl do that? or are swedes really pretty chill with that and you have "crazier fans" outside of sweden then in the country you are actually most famous?

Reply
Kenza Z

Kenzas answer: Hmm I agree with her people here at pretty chill here. It happens that someone shows up outside the office, outside my home etc but not so often. People do come up to me pretty much every day here in Stockholm too, to talk or to take a photo, but they don’t scream or anything like that haha. I think most of them understands that I’m just a normal person. :-) Hugs!

Reply
Pinja

Dessa bilder gör mig att sakna sol och strand, behöver sommar NU! Kanske inte på nudiststranden dock :D

Reply
Mikaela

Hej, Kenza! Vart var det du gjorde din hårförlängningar? Jag har nyligen klippt av mig mitt hår, och blev verkligen jätte missnöjd.. :/ Känner liksom att jag måste ha uppsatt på något sett hela tiden för det ser hemskt ut utsläppt! Har du något tips på någon som gör bra hårförlängningar, som ändå tar ett bra pris??
Vilken bra blogg du har, älskar dina bilder!! :)

/Mikaela

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Jag körde först mago (knutar) och sedan hairtalk (tejp). Båda är svindyra och sliter på håret såklart, vet att det är svårt att låta bli men det bästa är att bara låta håret växa ut ifred. :/ Det är inte förrän nu, 2 år efter page och hårförlängningar som jag känner att jag börjar få tillbaka kvalitén på mitt hår! Det blev så satans tunt av allt.

Reply
Marta

Yeah, thats a good idea to tell us something more about your tattoos!
Btw, my favourite pictures from Cape Town!

Reply
Amanda

Wow, på senare tid har du verkligen börjat posa mer utmanande, snacka om att det syns att du vill göra som Angelica blick. Det här är inte Kenza överhuvudtaget. Tråkigt.

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Vem är du att bestämma vad som är jag eller inte? Det är väl ingen annan än jag själv som vet vem och hur jag är? Kram!

Reply
Farbror Fred

Fantastiskt fina bilder Kenza. Synd att de är skurna lite högt, hade gärna sett mer av din mjuka fina fotsulor…

Reply
Christie

Nothing wrong with nudity. But shaving his dick??? HAHAHA! Well, I guess he never has to worry about feeling self-conscious…

Anyway, this shoot is beautiful and sexy. Your body looks amazing too. And I don’t really like most tattoos but that palm tree looks awesome.

Reply
Kenza Z

Kenzas answer: Hahaha I know we were completely shocked. It was sooo hard to do this shoot, there were dicks everywhere.. Haha.

Reply
Cicci

Jätte vackert!
Jag ska tatuera palmträd,
älskar det men är så osäker.
Hur lång är din tatuering(palmträd)
Väldigt tacksam för svar!

Reply
Ronja

Hej!! Skulle gärna vilja veta vilken storlek du har i dina bikinitrosor.. Vet ej om jag ska beställa S eller M. Tacksam för svar!! Kram :)

Reply
Ian

Vaxar du röven? Mitt ex är halv moroccan och tydligen e marockaner håriga. Du kanske använder Photoshop eller vax.

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Du förstår väl att det skiljer sig från person till person? Nej jag har inte en hårig röv och varken vaxar eller
photoshoppar bort håret.

Reply
Kenza Z

Kenzas answer: I have never heard of her so I haven’t seen it, but hers was really nice too! :-)

Reply
ida

Vad är det för tatuering du har på sidan under bröstet, skulle du kunna berätta vad det står? den va sjukt snygg

Reply
Malin

Hej Kenza! Vad heter bikinitrosorna? När jag klickar på länken kommer jag till den vanliga sidan med massor med olika bikinis. Har dem kanske tagit slut? Kram!

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Jag har letat och letat men hittar inte just den längre, så det verkar som att den är slut. :( “Mix & Match scrunch brazilian panty” är någorlunda lik iallafall.. Kanske den funkar? Kram!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*