• header

BO KAAP

KenzaZouiten_IVYREVEL_pants-1 KenzaZouiten_IVYREVEL_pants_c-1 KenzaZouiten_IVYREVEL_pants-3 KenzaZouiten_IVYREVEL_pants-2 KenzaZouiten_IVYREVEL_pants_st-2 KenzaZouiten_IVYREVEL_pants_st-1 KenzaZouiten_IVYREVEL_pants-4 KenzaZouiten_IVYREVEL_pants-6 KenzaZouiten_IVYREVEL_pants-5

Earrings (coming soon) and pants from Ivyrevel (I’m wearing size 36) // shirt and sunglasses from Ginatricot // fringe clutch from Hunkydory // moon necklace from Asos // A necklace from Jane Koenig // bracelet from Zanzlöza Zmycken

En av mina favoritlooks från Kapstaden! Byxorna är lite vågade men så jäkla balla. Valde att styla dem till vardags med skjorta och sandaler men de är även superfina till fest med klackar och en tight croppad topp. :-))

// One of my favorite looks from Cape Town! The pants are a bit crazy but so damn cool. I chose to style them casually with a shirt and sandals, but they’re also really nice with heels and a cropped top for party. :-))

Photo: Madelen Holmström – Make up: Gabriella Elio – Stylist assistant: Shiva Shafaghi

62 Comments

Maria

WOWOWOW!! That’s AWESOME, Kenza! The pants are great. I want to find smth like this for summer. You look really really great – I love those mix of LA street style together with boho touches, and you still look feminine and elegance. Bravo!

Reply
Karla

this look is fire!!!!!! this must be one of my favorite outfits you wore ever. i love it. every single detail of it. i also love a lot that your blouse is open that much. it looks sooo good. could you help me out which shirt it is? what is the name of it? i cant find it at GT. and also did you use tape so the short stays in the right places and hides the areas you dont want to show? ;) i dont know if you just wore it like that for the pics but i am actually entertain the idea of just actually wear it exactly like that. the pants is already in my shopping bag. :)

Reply
Johanna

toksnyggt, blev allt lite kär i byxorna! men måste fråga, tejpar du fast skjortan när du har den uppknäppt så långt?

Reply
Agnes

Kenza, du har väl snappat upp att Tyra blivit fälld av Reklamombudsmannen för att hon gjort reklam i bloggen för Star Rider utan att markera inlägget som reklam?
Eftersom utslaget hos RO är tänkt att tillämpas på liknande fall så gäller det alla bloggare som gör reklam för egna produkter eller tjänster.
Du måste därför reklammarkera dina inlägg för IvyRevel på samma sätt som du anger samarbeten med andra företag. Det har alltså ingen betydelse att du är delägare i IvyRevel. Reklam är reklam.
När du länkar till IvyRevel så är det fråga om en adlink vilket du inte brukar skriva ut.

Reply
Louise

Åh jag vill jättegärna se mer bilder på din mån-tatuering! Så roligt för jag skaffade en liknande för bara någon månad sen haha :) tack för en jättebra blogg :)

Reply
Dixi Wonderland - Toppbloggare hos Vione

I CAN´T TAKE IT! Seriöst finns det ens ord för bilderna ni fotat i Kapstaden? Blir som en unge på julafton haha men jag blir så inspirerad! Älskar att ni valde den bakgrunden för de framhäver verkligen kläderna. Vilken jävla team ni alla är :D LOVE IT!!!!

Reply
Tan

Använder du fashion tape för att hålla plaggen på plats? :O
Jag skulle vara orolig för om tutten skulle hoppa fram

Reply
Inda

Snygg!!! Vilken storlek har du på a halsbandet? Vill beställa den du har!
Puss!

Reply
olivia

brukar aldrig kommentera men damn va snyggt. din bästa look på länge! love everything <3

Reply
soska

Vackra Kenza!
Får jag gissa att dina kläder kommer ut i butiker snart???.
Antingen din egen butik eller på Gina tricot!
Snälla bara break the news!

Reply
Sofia

Tycker du borde klippa håret en aning. Det ser väldigt slitet ut. Förresten tycker jag att du aldrig har varit så fin som när du klippte det till axlarna. Du var superfin då och det såg classy och fräsch ut.

Reply
Linda

Sofia, mår du bättre av att skriva så där? Har inte du lärt dig att har du inget snällt att säga/skriva så zip-it.
/Linda

Reply
Emmy

Hej Kenza! Älskar vida och långa byxor som dessa, är dock väldigt kort så inte alla som passar utan uppläggning. Tycker det är snyggt med klackar under så det ser ut som man har långa och fina ben! Men hur gör du inomhus när man måste ta av sig skorna? Skulle behöva tips eller är det omöjligt?! Tack!

Reply
Sandra

Hej undrar om byxorna fortfarande finns kvar? För hittar dom inte på hemsidan.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*