• header

BRUNCH

KenzaZouiten_son-5 KenzaZouiten_son-3 KenzaZouiten_son-2 KenzaZouiten_son-4 KenzaZouiten_son-1 KenzaZouiten_son-6

Get my sweatshirt here and tights here (adlinks) // Caterpillar boots from Scorett // coat from Make Way // Céline bag // Prada sunglasses

“Vi ska absolut inte ut ikväll……” Tjeeeena. Klockan halv elva igårkväll bestämde vi oss för att vi visst ska gå ut. Så jag duschade och gjorde mig i ordning på typ en timme. Rekord för att vara jag haha. Sen drog vi ut och dansade natten lång! Kom liksom hem sex imorse, kände mig som 18 igen. :-)))

Är så jäkla trött idag, men orkade iallafall ta mig in till stan en sväng för hänga med Mirre och Shiva! Mirre fyllde år i fredags så hon fick blommor och brunch på Kung Carls bakficka. Åt toast med tre lager ost i (när jag är bakis så ska det vara så fett som möjligt haha) och våfflor och har fortfarande inte vaknat ur matkoman här hemma. Aleks kommer hem när som helst och då ska vi städa och tvätta. Uhhhh vill bara ligga och titta på film och äta pizza men får väl göra det medan vi väntar på maskinerna…

Hoppas ni haft en fin söndag! ♥

“We’re definitely not going out tonight…..” Yah right. At 10.30 last night we decided to go out. I took a shower and got myself ready in an hour. That’s a record for me haha. Then we went out and danced all night long! I got home at six this morning, felt like 18 again. :-)))

I’m so freaking tired today, but I managed to get myself down town to hang out with Mirre and Shiva! Mirre had her birthday two days ago so she got flowers and brunch at Kung Carls bakficka. I had toast with 3 layers of cheese (when I’m hungover it has to be as much fat as possible haha) and waffles and I still haven’t woken up from that food coma. Aleks will be home any minute now and then we have a lot of cleaning to do, and the laundry. Uhhh I just want to watch a movie and eat pizza, but I guess we can do that while waiting for the washing machines..

Hope you had a lovely Sunday! ♥

27 Comments

Elena

Hahaha the spontaneous parties always end up at 6 o’clock in the morning with a baaaad hangover, hahaha. Hope you had a great sunday anyways!
Puss :)
Elena
_______________________________________________
http://saintjeans.de/

Reply
Maria

Mår alltid bra av att läsa när du skriver om hur du äter det du vill, nyttigt ibland och massor av godis och fett ibland. Det är så avslappnade och hjälper till att bli av med mina hjärnspöken som jag vet att jag är långt ifrån ensam om att ha! Bästa bloggen och bästa förebilden. Kram!

Reply
Millan

Hej! Jag undrar vad Aleks tycker om att du är ute “själv” med dina tjejkompisar hela natten, när han är din pojkvän. Jag menar.. Blir han inte svartsjuk? Tycker han om att du gör så? Eller bryr han sig inte? Samma sak när du är utomlands och festar. Vad tycker han?

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Hej! Nej han blir inte svartsjuk (på att jag är ute och har kul utan honom eller vadå?) Han är ute själv med sina vänner ibland också. Även om vi lever ihop så måste vi även göra saker på egen hand med vänner osv, annars hade vi blivit galna haha. Kram!

Reply
Angelika

I absolutely love Shiva’s outfit! Can you tell us what she’s wearing? Xoxo ?

Reply
Kenza Z

Kenzas answer: I asked her and she says pants from MQ, jacket from Chiquelle and my knitted sweater from Asos. :*

Reply
Iza

Du skulle mycket väl kunna vara 18 :), den gröna tröjan är verkligen jättefin:), såg nu dock att den tagit slut på asos.

Reply
Jonna

Kan du inte visa vad du har på dig “en typisk ” utekväll? Vore kul att se så att man kan få lite inspiration ☺️ Kram

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*