• header

GOODNIGHT

MAD_4903 MAD_0259 MAD_1070 KenzaZouiten_co-1 MAD_8937

Some snapshots from Cape Town! Love the last photo, matching Ivyrevel babes. :-))

Ok är så trött att jag somnar vilken sekund som helst, tänkte faktiskt gå och lägga mig nu så att jag orkar med en heldag imorgon också. Plåtningen idag gick iallafall jättebra! Vår modell var helt fantastisk, hela teamet var fantastiskt och kläderna såg smashing ut. Ni får se resultatet om typ en månad!

Imorgon kör vi igen, då ska shopbilderna tas och det är sjukt mycket fler looks denna gång än vi är vana vid så det kommer bli fullt ös. Vi har delat upp det på två dagar dock så vi ska klara det! Svårt att hinna med bloggen under dessa dagar men jag får ta igen det sen. I pråmizzz. Nej nu ska jag lägga mig. Godnatt hjärtan!

// Ok I’m so tired I’m gonna fall asleep any minute now, I’m actually going to bed this early so that I’m ready for another long day tomorrow too. The photoshoot today went really great! Our model was amazing, the whole team was amazing and the clothes looked smashing. You will see the result in about a month!

Tomorrow we’re at it again, we’re gonna take the photos for the shop and it’s so many more looks than we’re used to so it will be crazy. We have two days to nail it though so we’re gonna make it! It’s hard to find time for my blog during these days but I’ll make it up to you later. I promizzzzze. Now I’m going to bed. Goodnight babes!

58 Comments

Sofia

Hej Kenza,
Har köpt ett likadant marmorbord som du har (ox denmarq) och fick en jätteful skiva! Din marmor är ju väldigt ren, har du köpt den separat eller klagade du till butiken? Ska ringa dem imorgon så vill veta om jag bara direkt ska skicka tillbaka allt..

/ Sofia

Reply
Karla

what kind of photos did you shoot today? i thought you always shoot the looks for the shop in the studio and the streetsytle pics for instagram and so on then on the streets ;) good night <3 dont stess to much you always made it in time. :-*

Reply
Emilia

Shiva i rött, hallå hur snygg var inte hon?! Ni är vackra allihopa, missförstå mig inte men Shiva passade helt sjukt bra i rött

Reply
Malin

Så härliga bilder! Vart har du förresten köpt den fina kaftan du har på första bilden? Jättesnygg! Kram

Reply
Natta

Jag undrar också över Shivas röda klänning, UNDERBAR!!! Måste få veta vart den e ifrån?

Reply
Jessica

Härliga bilder. Läste dock att ni skulle ta snoppbilder imorgon och tänkte whaaaat, vad är de hon ska börja sälja?!
Hihi.

Reply
Sanna

Assä Kenza!
Du har serriöst dom vackraste ögonbrynen I VÄRDEN!

Freaking love you guurl!

Reply
Mathilda

Hej Kenza!

Jag kom och tänka på ett inlägg som skulle vara jättekul att se hos dig – nämligen hur din garderob ser ut! Om du har några smarta lösningar för hur du har dina skor, hur du förvarar dina smycken etc. Skulle vara jätteintressant!

Kramar från Mathilda i Värmland

Reply
Patricia

Ni är så underbart vackra, så kul att se Madde framför kameran ibland också! :D
Blir så otroligt glad och stolt när du skriver vad du/ni håller på med på IvyRevel, och vad du själv gör för att komma vidare i in karriär… när man följt dig i flera år så är det så fantastiskt roligt att se dig utveckas, och blicka tillbaka på hur det var 2011 när jag började följa din blogg – och jämföra det med hur det ser ut idag… WOW! Du har kommit så otroligt långt…vilken kvinna…vilken inspiration…Nästan omöjligt för MIG att fatta hur otroligt framgångsrik du har blivit!? Bara fortsätt att vara Du resten av ditt underbara liv, och du kommer aaaldrig sluta imponera/förvåna/inspirera alla runtomkring dig – efter allt du gått genom i ditt liv (både positivt och negativt) så förtjänar du allt du har och gör idag <3

Reply
Hanna

Hej Kenza! Har en fråga som jag inte riktigt vet var jag ska ställa, så jag gör det här i kommentarerna och hoppas på att du ser den. Kanske har du fått och besvarat den förut; i så fall ber jag om ursäkt! Idag när jag scrollade på IvyRevel så slog det mig att alla modeller passar in i den stereotypa bilden av hur en modell ser ut, dvs. långa, smala och vita. Hur har ni tänkt kring detta? Är det ett medvetet beslut eller har det bara blivit så? Skulle vara intressant att höra din take på det hela!

(Hoppas att det framkommer att jag inte menar att ställa frågan för att “sätta dit” dig eller någon annan; är uppriktigt nyfiken på hur det resoneras kring sådana saker, och tänker att du som är mitt inne i processen kanske sitter på lite inside-info.)

Reply
S.M

åååååååååååh din fina blåa omlottklänning i bild 1 !!! Vart är den ifrån? Jag dööör!

Reply
Kenza Z

Hi Audrey, in the first picture I’m wearing a dress from Zara and the dress in the last picture is from Ivyrevel :-)

/ Madde

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*