• header

GOOD MORNING

KenzaZouiten_bed-3KenzaZouiten_bed_5-1 KenzaZouiten_bed_c-1 KenzaZouiten_bed-2

Cozy morning in bed ♥

God morgon! Eller vi gick upp vid åtta och tog en promenad, men kröp sedan ner i sängen igen med en kopp kaffe. Har legat här och jobbat med laptopen sen dess, har lite bloggjobb att ta igen idag (160 olästa mail haha) efter två dagars Ivyrevel-plåtning så jag jobbar hemifrån idag. Känner att min kropp behöver det också, är helt sänkt idag och halsen gör fortfarande ont. Ska ta och göra lite ingefära-te nu och frukost!

Plåtningarna har iallafall gått sjukt bra men vi är långt ifrån färdiga, vi ska fortsätta igen nästa helg. Igår lämnade jag studion vid sju och gick hem till Andreas för en mysmiddag med han, Julian och Rami. Rami var the master chef och gjorde en god laxpasta till oss, och sedan satt vi och kollade på Andreas liv i filmer. Haha, han har klippt ihop filmer från varje år i hans liv sedan han föddes. Jag är SÅ avis!! Finns seriöst inga videoklipp alls på mig från när jag var liten, vet knappt hur jag såg ut (bara från några få bilder) eller pratade liksom. Antar att vi inte ägde en videokamera. :-( Däremot så har jag ju allt dokumenterat i bild och text sedan jag var 15 år gammal så jag får väl nöja mig med det. Men när jag får barn ska jag filma dem varenda dag haha.

// Good morning! We went up at eight and took a walk, but went back to bed with a cup of coffee when we got back. I’ve been in bed since working on my laptop, I’ve got some blog work to catch up on today (160 new e-mails haha) after 2 days of Ivyrevel shoots so I’m working from home today. I feel that my body needs it too, I’m so tired today and my throat still hurts. I’m gonna make some ginger tea now and breakfast!

The shoots went really well but we are far from done, we’ll continue next weekend. Yesterday I left the studio at seven and went home to Andreas for a dinner with him, Julian and Rami. Rami was the master chef and made a delicious salmon pasta for us, and then we watched Andreas life in videos. Haha, he made movies from every year of his life since he was born. I’m SO jealous!! There are seriously no videos at all of me as a child, I barely know what I looked like (except from a few photos) or how I talked. I guess we didn’t have a video camera. :-( On the other hand I’ve got everything documented in photos and text since I was 15 years old so I guess I have to settle with that. But when I have kids of my own I will film them every single day haha.

38 Comments

Anna

Åh så rolig grej med videosarna :D har inte heller filmer på lilla mig, men mycket bilder som tur är!

Reply
Elaine & Grizzly

Mysiga bilder! :) Hur gammal är Armani nu? Man märker hur åren går fort när man ser sina djur bli äldre… Själv har jag fyra hundar, allt mellan 2 – 7 år gamla. Tyckte nyss de var valpar!

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Han är 8 år! Får panik när jag tänker på det, men förhoppningsvis har han bara levt halva livet hittills. <3

Reply
Sofia

Krya på dig! Drick en massa te, det brukar hjälpa. Kenza jag undrar vilka boots du har på dig under inlägget BLACK? Skulle du kunna länka dom? Finns såå många på scorett, är det dragkedja där bak? :/ Har letat efter såna jättelänge. Puss <33

Reply
Maria

Talking about videos, you told about videoblog from Mauritius, I hope you’ll do this! :)

Reply
Kenza Z

Kenzas answer: Ah yes! I don’t know how to edit though haha.. Have to solve it somehow! ;P

Reply
Dixi Wonderland - Toppbloggare hos Vione

Jag följer Casey Neistat på youtube och han är helt amazing!
Han vlogar varje dag och gör de mest magiska filmerna. Han har gjort en så fantastiskt fin video om hans son Owen som han fick när han endast var 16 år gammal. Helt klart värt att kolla in hans youtube kanal, en otroligt inspirerande person är han :)

Reply
Valeria

Men gullig du är! Har inte din mamma några gamla bilder eller kanske släktingar? Sen en annan sak, skulle du kunna lägga upp fler vardagsoutfits? Tycker om de så mycket! haha :)

Reply
Jade Mercedes Fraser

Awww Mani is so cute!!! Look at you two, so cosy in bed together <3 I really like the filter you've used here along with the grey striped sheet, it looks so cosy. Well done for getting your shoots finished!! I was styling on a shoot yesterday too and it's exactly as you said it, you can stand being tired when your work is so much fun! Hopefully one day I'll be working on a shoot for my own accessory line, MADE by Jade… Ah, that would be so cool. You're such an inspiration! GO Kenza!! x Jade

My Blog: Jade With Envy
My Accessory Store: MADE by Jade

Reply
eef

It would be nice if you showed us pictures of your appartment (kitchen…). we only get to see little pieces of it :)

Reply
Hanna

Jag har samma lakan! Oh yeah jag känner mig superbt glamorös när jag har nåt du har ?

Reply
Ariane Kuijt

That’s so cool to film your kids’ life so much. I really want to do that too, you can bring back so many memories that way. Great post!

Reply
Jennie

Nagellacket är så fint!! Har letat efter en liknande färg, så undrar var det är ifrån och vilken färg? Tack för en mycket bra blogg!!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*