• header

TABLE MOUNTAIN

KenzaZouiten_ivyrevel_dress_l-1 KenzaZouiten_ivyrevel_dress_l-3 KenzaZouiten_ivyrevel_dress_l-8 KenzaZouiten_ivyrevel_dress_st-1 KenzaZouiten_ivyrevel_dress_l-5 KenzaZouiten_ivyrevel_dress_c-1 KenzaZouiten_ivyrevel_dress_l-4 KenzaZouiten_ivyrevel_dress_l-2 KenzaZouiten_ivyrevel_dress_l-7 KenzaZouiten_ivyrevel_dress_l-6

In collaboration with Ivyrevel: Dress from Ivyrevel (I’m wearing size 34) // bag from River Island // sandals from New Look // jewellery from Zara and Topshop

Den perfekta sommarklänningen! Sval och skön med slits på båda sidor. Kommer bo i den i sommar!! Önskar att vi hade gjort den i fler färger men den finns bara i svart. Däremot har vi en kort variant i vitt med lång ärm, också superfin. :-) Bilderna tog vi uppe på Table Mountain i Kapstaden. Hur fin utsikt?!

// The perfect summer dress! It’s nice and cool with splits on both sides. I will wear this a lot this summer!! I wish we had made it in more colors but we only have it in black. But we have a short one though in white with long sleeve, it’s also really pretty. :-) We took these photos up on Table Mountain in Capetown. How nice is the view?!

Photo: Madelen Holmström – Make up: Gabriella Elio – Stylist assistant: Shiva Shafaghi

43 Comments

Diana

vilken otroligt snygg klänning!! Förstår att du kommer att bo i den. :) Sen är du otroligt vacker i den också. Älskar väskan!!

Reply
Ellinor

Hey Kenya. Jag har följt dig i många år nu och är fabulöst förtjust i ditt sätt att blogga.
Jag har aldrig skrivit till dig förut men nu hade jag verkligen en fråga; Jag har under många år haft anorexi men är nu återhämtad. Jag vill inte trampa på en öm tå, men, hur kan du hålla dig så otroligt vacker och smal? Går du på någon diet (jag vet att du är flitig på gymmet) eller liknande?
Vore så härligt att få ett svar.
Tack för att du är den du är.

Reply
mma

Kan med all säkerhet säga att Kenza har haft tur med generna när det gäller hennes kropp! Hon skriver ofta att hon tränar alldeles för lite och äter rätt mycket skräpmat (inget negativt tycker jag så länge man är frisk, vilket hon definitivt är!).

Ellinor, med ett hälsosamt förhållande till mat kommer en hälsosam och snygg kropp! Tänk inte så mycket på vad du får och inte får äta, unna dig ibland! Kanske börja gå på pass på något gym några gånger i veckan? Det är super för ALLT. Det ger energi, en hälsosam vikt och kropp.. listan kan göras lång!

Du har klarat dig ur anorexi, då är du en kämpe!! Fortsätt på samma bana så kommer du hitta rätt :) Jaga bara inte de ouppnåeliga drömkropparna man ser i tidningarna.. ingen ser ut så i verkligheten (photoshop etc)

Reply
Astrid Svensson

Även fast jag har besökt din blogg varje dag i många år och sett hundratals bilder på dig blir jag varje gång lika förundrad över hur en människa kan vara så himla vacker!!! Älskar också Ivyrevel klänningen, lika snygg design som vanligt. Kram <3

Reply
Em - mitt liv på NZ

Alltså wow vad vacker du är Kenza!! Kanske tröttnar du på att höra just det, men du har något magiskt över dej och gör dej otroligt bra på bild. Att du dessutom verkar vara en sån fin människa inifrån och ut, gör dej ännu vackrare! Så fantastiska bilder och ljus!

Reply
Sara

Det där måste väl ändå vara signal hill?? Ser ut som att man ser sidan av table mountain i bakgrunden :)

Reply
Sara

Jag skulle handla mycket på Ivyrevel om kvalitén var främst i bomull och material som håller mer än en säsong. Viskos, polyester och nylon är konstmaterial som ofta går sönder efter ett tag av erfarenhet.. Älskar alla kläder där i övrigt!!

Reply
littleuniverse

You look stunning Kenza! but I have to say Madde is so talented I can’t believe it!! I’m really loving the pictures from Cape Town, well done to all the team <3

Reply
Alma

alltsåååå wow!!! så himla snygga bilder, älskar hur klänningen flyger i vinden. Du är lika snygg som alltid, såklart.

Får nog kika in klänningen på ivyrevel, den är ju jäkligt snygg…

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*