• header

FRIDAY NIGHT

KZ-1Bomber jacket HERE, turtleneck top HERE (adlinks)

Ville bara kika in och önska er en fin fredagskväll! Vi kom hem från jobbet för en stund sedan, köpte med thaimat hem som vi precis käkat. Fan den där thaikiosken vi köper ifrån är som ett jävla lotteri alltså, ibland är det sviiiingott men det händer att de glömmer tofun (deras vegetariska rätter är alltid med tofu så fattar inte hur man glömmer tofun då) och denna gång fick jag typ 3 små tofubitar, liiiite lök och broccoli och sen typ sju kilo ris. Gott, haha. Som tur är har jag en kladdkaka (Frödinges) i frysen så ska tina den nu och äta med vispgrädde… Framför en film! :-))) Puss ha en fin fredag och helg! <3

// I just wanted to check in and wish you a lovely Friday night! We came home from work a while ago and we bought thai food with us for dinner. Damn that thai place is like a freaking lottery, sometimes it’s soooo delicious but it happens that they forget the tofu (all their vegetarian dishes are with tofu so I don’t understand how you can forget the tofu) and this time I got three little tofu pieces, a liiitle bit onion and broccoli and then like 7 kg rice. Nice, haha. Luckily I’ve got a chocolate cake in the freezer so I’m gonna eat it with whipped cream… And watch a movie! :-))) Have a nice Friday and weekend babes! <3

22 Comments

sara

Alltså frödinges kladdkaka.. bland det godaste jag vet, har en liten bit kvar hemma (och grädde) som jag ska hugga in på imorgon när jag gått av jobbet! Mums! :)

Reply
Erika söderlund

Från en kladdkaka tjej till en annan: mitt hemliga tips är den laktos/glutenfria frysta kladdkakan som finns i affären, lika god fryst som tinad. Så. Himla. God!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*