• header

TODAY’S

KenzaZouiten_saturdaylook-1 KenzaZouiten_saturdaylook2-3 KenzaZouiten_saturdaylook_c-1 KenzaZouiten_saturdaylook2-1 KenzaZouiten_saturdaylook2-2

BRANDS & ADLINKS: pants HERE // poncho HERE // Mulberry bag // sunglasses from Ginatricot // leather jacket from Jofama by Kenza HERE // Converse HERE

Såhär har jag sett ut idag! Lite vårkänslor med sol och allt så jag körde på min skinnjacka med en varm cape över (det funkade så länge jag stod i solen, annars var det kallt haha). :-) Byxorna är från Lisas nya kollektion, väldigt fina och sköna!

// Today’s look! The sun gave me some spring feelings so I wore my biker jacket with a warm cape on top (it worked fine as long as I was in the sun, otherwise it was cold haha). :-) The pants are from Lisa’s new collection, very pretty and comfy!

37 Comments

Olivia

Hey Kenza!
Hope you are well. I just wanted to say that you’re figure looks so good! It looks like you lost weight too, I just wanted to know how you lost it and what your excercise routine is like? I’m looking to lose some weight and need help please!

Thank you for being such an amazing role model and I love reading your blog everyday to see what you get up to :)

Lots of love Olivia x

Reply
Kenza Z

Kenzas answer: Hi Olivia! Nope I haven’t lost any weight, or at least I hope I haven’t. I never check my weight… I work out 2-3 times a week! It’s been a while now though because of too much at work etc, hopefully I’ll get started again soon. I hope you find a routine that suits you! Hugs <3

Reply
Sally

Hej Kenza
Det är ju många tjejer som har ätstörningar och jag undrar om du någon gång i livet haft det?
Du är väldigt smal och vältränad, tänker du mycket på vad du äter eller är du bara “byggd” sådan? Eller tränar du mycket? För många i din ålder brukar inte vara så “fit” som du är. Du har nämt en gång att du t.ex äter små portioner mat?
Tycker detta är en väldigt relevant och viktiga fråga eftersom det rör många tjejer idag, så skulle bli väldigt glad om du kunde skriva ett ärligt inlägg om just mat/ätstörningar/utseendefixering samt vilken syn på detta du haft under din uppväxt, t.ex om du har andra värderingar idag än vad du hade för 4 år sedan.
Kram på dig fina du, menar absolut inget illa med denna kommentar och enligt mig är du faktiskt en av världens vackraste kvinnor.
Om det är fler som skulle vilja läsa ett sånt här inlägg kommentera gärna då!

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Hej Sally! Jag blir lite förvirrad när jag läser din kommentar. Vad menar du med att folk i min ålder inte brukar vara fit? Menar du att jag är för “gammal” för att vara naturligt smal? Hänger inte med haha, jag är knappt 25 liksom. Tycker varenda människa i denna ålder ser helt smashing ut. Nej jag har aldrig haft någon ätstörning, har alltid haft en väldigt avslappnad syn på mat och träning och jag försöker att förmedla det i bloggen också. Många hör av sig till mig och tycker att det är skönt att jag ser på mat på det sättet för det hjälper dem att göra det också. Vet inte vad jag mer kan göra, jag kan inte riktigt sätta mig in i den sitsen. Kram!

Reply
Sofia

Hej Kenza! Jag blir lite förvirrad när jag läser din kommentar. Vad menar du med att varenda människa i din ålder ser smashing ut? Menar du att är man yngre eller äldre än du ser man inte smashing ut? Hänger inte med haha, jag är knappt 20 liksom.

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Näe det menar jag inte, det var mer en reaktion på det hon skrev för att jag tolkade det som att hon menade att man i “min ålder” måste jobba hårt för att se ut som jag gör (det är ju allmänt känt att ju äldre man blir desto svårare är det att “hålla formen”), men hon menade inte så. :-)

Reply
Sally

Okej, då vet jag! Menar absolut inte att du är “gammal” för att se ut så, utan det jag menar är att det ändå är rätt få som har den kropp som du har (vältränad och fin enligt mig). Jag tycker (av mina egna erfarenheter och av de människor jag mött i mitt liv) att det inte alls är nästan “alla”…
Med “ätstörningar” menar jag absolut inte det ser ut som om du har det (det kanske blev ett missförstånd där). Jag undrade bara om du hade haft det någon gång i livet, bara som
en “vanlig fråga”, inget som har med ditt utseende stt göra. Själv tränar jag mycket och tänker väldigt mycket på vad jag äter (men når ändå inte dit jag vill) medan andra kan äta nästan vad de vill och fortfarande vara fit! Så en av mina frågor var vad hur det är för dig gällande den biten.
Verkligen förlåt om jag var otydlig i min kommentar och hoppas inte du tog illa upp, jag kanske formulerade mig på fel sätt. Du svarade dessutom att du har en avslappnad syn på mat och träning, så jag fick svar på min fråga, tack så mycket!
Kram

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Ah jag fattar! Jag själv kan ibland känna “fan borde jag inte gå till gymmet nu istället för att sitta här och äta chips?” när jag ser en träningsbild på insta eller så, både på gott och ont. Motion behövs, men det är inte hälsosamt att känna ångest över mat. Jag tror att man ska försöka undvika att följa människor i social media (just social media är ju en stor bov i denna mat- & träningshets som pågår just nu) som får en att känna en stor press kring mat och träning, och försöka sluta jämföra sig med andra. Vi alla är olika, vi fungerar olika och ser ut på olika sätt. Att jämföra sig med andra är lönlöst.. Kram på dig <3

Reply
nina

Can you do a post about your bag collection, and cons and pros for each model? feel like you could give a lot of insight :)

Reply
Bella

Läste ditt svar på Sallys kommentar och jag minns en gång att jag reagerade på nu efter jul att du lade upp ett träningsinlägg där du skrev att det var “så skönt att röra lite på sig igen efter allt julgodis”. Håller med om att du annars har en sund vinkel på mat och träning osv, men den meningen kan fastna. Mitt syskon har precis fått diagnosen anorexia så detta ligger mig nära om hjärtat, livet är tufft just nu. Vet att du inte alltid kan ligga till lags för alla beroende på vad du skriver, men just en sådan sak reagerade jag på. Vet bara hur mycket ångest mitt syskon hade vid jul och sedan fick höra att man tex skulle springa si och så många timmar för att förbränna all julmat. Sån ångest hade hon.
Som sagt, vet att du inte kan tänka på vartenda litet ord du skriver, men nu har jag skrivit till dig och då kanske du kan få upp ögonen för det! :)
Älskar din blogg! Ha en bra kväll.

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Hej Bella! Tycker det är bra att du säger till, för som du skriver så tänker man inte alls på vad man skriver alla gånger. Så tack för att du sa till och hoppas din syster blir frisk snart. <3

Reply
Alice

Superfin outfit! Undrar vad du har för storlek på byxorna? Sugen på att beställa ett par!

Kram!

Reply
Sofie

Hej Kenza! Kanske lite udda fråga men var i Stockholm är fotona tagna? Är lite besatt av byggnader just nu och tyckte de i din bakgrund var så himla fina hehe.. :) Tack för en härlig blogg!

Reply
Marta

Where do you find such beautiful and empty places to take some photos of outfit? I have always problem with that, I hate when people are starring at me

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*