• header

SUNSHINE

KenzaZouiten_sondag-3KenzaZouiten_sondag-1 KenzaZouiten_sondag-4 KenzaZouiten_sondag-2

BRANDS & ADLINKS: tights HERE // sweater HERE // jacket HERE // Adidas shoes // Céline bag // sunglasses HERE

Jag och min lille kompis idag! Vi mötte upp Klara för en långpromenad i Hagaparken (så jäkla najs väder idag!! hade dock halsduk och vantar också, SÅ varmt var det inte hehe) och sedan åt vi pasta till lunch på Vapiano. Kom hem för en stund sedan och ska lägga mig och vila lite, börjar få ont i bihålorna nu också… :-( JAAA nu kom jag på att jag har ett nytt avsnitt av Vampire Diaries att titta på! Ahhhh! Tycker det är så jäkla bra och spännande nu!

Hoppas ni har en härlig söndag. Vi hörs lite senare! ♥

// Me and my little buddy today! We met up with Klara for a walk in Hagaparken (lovely weather today!! I also wore scarf + gloves though, it wasn’t THAT hot hehe) and then we had pasta at Vapiano for lunch. I got home a while ago and now I’m gonna rest on the couch, now my sinuses are starting to hurt too… :-( YASSSS I just remembered that I have a new episode of TVD to watch! Ahhh! I think it’s so freaking good and exciting now!

I hope you’re having a wonderful Sunday. I’ll update again later! ♥

30 Comments

Lina S

Härliga bilder på er, ditt hår är ju bara för snyggt här alltså.. Åh Vapiano, my favorite :) Jag har massa avsnitt av vampire att se kanske man ska ägna söndagskvällen åt :)) Ha en fin kväll! kram

Reply
Linn

Hej! Älskar din blogg och speciellt din sjukt snygga klädstil!! Behöver dock din hjälp, skulle du kunna tipsa om några snygga ryggsäckar till sommaren? Vore super snällt!

Reply
Sandra Blom

Åh vad härligt det ser ut! Fin som alltid och en härlig inspiration varje dag! Har också gått en promenad i solskenet idag jag också och igår blev det en go löparrunda…fullkomligt sprutade energi ur öronen efteråt!:D Kika gärna in på min blogg och låt dig inspireras av hälsosamma recept och träning. Såg även att du ville ha ett recept på falafel, och det finns nog inget enklare du kan göra!;) I en matberedare, mixa samman kikärtor, vitlök, tahini, persilja, spiskummin, citron, maizena(majsstärkelse) eller faktiskt vilket annat mjöl du vill, så går ju att köra glutenfritt!, och ja, om det är något annat du tycker är gott. Man kan även ha i ett ägg eller två om smeten binder dåligt. Rulla smeten till bollar eller “biffar” och stek i olja. Klart;)
Ha en fortsatt fin kväll. Stor Kram

Reply
Michaela

Hi, you are going to love the latest episode of TVD. When TVD meets Originals it´s always epic. :) Have a lovely Sunday.

Reply
Karla

are you updated with PLL?? i think the new episodes are so boring :( it used to me so much fun to watch it but i kinda dont like the new episodes. but i am hooked at suits at the moment. oooohh its sooo good. :) <3

Reply
BingeWatcher

Ett tips på en assgrym serie och den bästa som du någonsin kommer att se är…….The 100!!!!!!! Kom över de första 4 avsnitten sen, enjoy the ride!!! ;)) <3

Reply
Michelle

Beautiful pictures, looks like a nice and sunny walk! Kenza, how tight should sit a bomber jacket? I can not decide, because two sizes are fitting me. One size sits slightly oversized and one size sits a bit tighter, but it looks pretty chic. What would you choose?

Reply
Lauren

What type of camera do you shoot with? If it’s a DSLR, how do you carry it around with you? I’m trying to find a good way to carry mine around with me but it’s just so big and heavy!

Reply
Kenza Z

Kenzas answer: A Canon 5d Mark III! Well I always have to have a big bag with me, haha. ;P

Reply
Sumeya

Omg älskar dig och din klädstil!❤️ Du borde börja kolla på teen wolf bästa serien den är väldigt lilk vampire diaries har kollat klart på de och pll! Love You!❤️❤️❤️❤️

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*