• header

MAGICAL LIGHT

KenzaZouiten_light-3KenzaZouiten_light-2KenzaZouiten_light-4 KenzaZouiten_light2-1 KenzaZouiten_light-1

THAT LIGHT

Har redan sagt detta men jäklarrr vad magiskt ljus i Kapstaden! Gissa om man saknar det här när man fotar… Idag har vi dock haft strålande sol i Stockholm så kan inte klaga! Ni ska få se hela den här looken senare men för den som undrar så är skjortan från Ginatricot, hatten köpt i Kapstaden och läderbandet runt halsen klippte jag av från en fransväska. :-)

Gick hem från jobbet redan vid tre idag pga att jag mådde dåligt, har sedan dess legat på soffan och druckit te. Ska inte ropa hej än men känns tyyyp som att förkylningen börjar ge med sig. Locken för öronen har släppt lite iallafall så nu kan jag höra igen haha.

// I’ve already said this but damnnnn that magical light in Cape Town! I really miss it when I shoot here… Today we had sunshine all day though so I can’t complain! You’ll get the whole look later on but for those who wonder: the shirt is from Ginatricot, the hat is bought in Cape Town and the leather band around my neck is from a fringed bag. :-)

Today I went home from work at three already because I didn’t feel so good, and since that I’ve been resting on my couch and drinking tea. I’m not gonna get happy in advance but it kiiiiinda feels like the cold is starting to go away. At least my ears are not so blocked anymore so I can hear again haha.

41 Comments

Savibeauty

Herreguuuud vad vacker, snygg, ja allt är du kvinna!

Du/ni får gärna kolla in oss och följa oss på youtube, instagram och vår blogg. Allt under namnet, Savibeauty :)

Reply
vera

Har precis uppdaterat min blogg – swedishfoodmafia.fineday.se med ett bra tips om man är förkyld. Blir alltid frisk på en gång med det :)

Reply
Johanna

magiskt ljus!!vi har haft dimma här i karlstad hela dagen, fint med all frost men våren får gärna komma nu!
Krya på dig!

Reply
Hanna

Hej! En fråga som jag jättelänge undrat på: Närman kommenterar på din blogg står det överom “comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted” men ändå kommer det ganska ofta enligt mig fula kommentarer om ditt utseende, vikt, politiska åsikter osv. Varför syns de? Och hur orkar du med sådant? Är det en vanesak? Jag är väldigt nyfiken på just detta, snälla svara ☺

Reply
Irma

VART HAR DU FÅTT TAG PÅ ADIDAS SKORNA PÅ DIN MYSTORY? HAR LETAT EFTER SÅNNA ÖVERALLT!!!!

Reply
noor

Gosh Kenza, I really love all your pictures!
Lately, I am totally in to laced up shirts, I have found one in Forever 21 but I was still thinking ‘should I buy it???’, then I have’nt bought it and now I regret it :P. But then you know that you want something definitely!

Reply
Mia

Vilka otroligt vackra bilder! :)
Usch och fy för förkylningar alltså… dotter har haft 3 st olika i 3 veckor men nu hoppas jag det börjar vända. Tänkte fråga om du kunde ge lite tips på hur man kan få en karriär inom marknadsförning och mode?

http://Www.mijaas.blogg.se

Reply
Ingrid

Herregud, Kenza! Kan du pleease fortelle hvor du fikk tak i de Adidas-skoene fra snapstory-en din? ??? Har lett etter dem overalt!

Reply
helene

Kan inte du eller Gabbi visa steg för steg hur man ska tänka på när man sätter fast singelfransar? Så fint men på riktigt, det ser ju ut som att min katt har försökt sätta fast fransarna på mig när jag är klar..

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Vaaaa det är ju hur lätt som helst?! :P Fan öva bara!! Lovar att det går. Jag använder pincett och låter limmet torka lite innan jag sätter på fransen (börjar från ytterkanten). Kram!

Reply
Hanna

She made it herself ☺ she cut out a fringe from a fringe bag and tied it around her neck.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*