• header

SUPPER

Family dinner at Supper <3

Matkoma deluxxxxx!! Kom hem för en liten stund sedan, kunde äntligen knäppa upp jeansen som satt så tight i midjan att jag fått värsta märkena på höftbenen haha. Hade iallafall en jättemysig middag med mamma och lillebror! Vi delade på en massa smårätter och drack sangria. Eller ja jag smakade bara lite eftersom att jag körde bil. Gott var det iallafall! Det är inte ofta jag går ut och äter mitt i veckan eftersom att jag alltid är så trött efter jobbet, men det behövs ibland. Skönt att slippa laga hemma också, hehe.

Nu ska jag ta en dusch och gå och lägga mig. Godnatt hjärtan!

// This food coma is reaaaal!! We got home a little while ago and I could finally unbutton my jeans, they were so tight in my waist that I’ve got these huge marks on my hipbones now haha. Anyways, had such a cozy dinner with my mom and brother! We shared a lot of small dishes and drank sangria. Ok I just tasted a little since I was driving. It was good though! I don’t go out for dinner in the middle of the week so often since I’m always so tired after work, but sometimes you just need it. And it’s nice to skip the cooking at home, hehe.

Now I’m gonna take shower and then go to bed. Goodnight babes!

41 Comments

Maja

Hello :) lovely to see you with your man and your family. You look so happy! :) can you please tell me, where did you bought your bra (or lace tee, tjat you have on the last picture?) thank you :) gettings from Slovenia! :)

Reply
Mathilda

Nu kommer det la regna in kommentarer om att du smakat på alkohol när du kör bil ?

Reply
vera

Du tar så himla härliga bilder! Jag har försökt söka runt på nätet och på din blogg om vilken/vilka kameror du använder, men har tyvärr inte lyckats hitta något bra inlägg om det. Kan du inte skriva ett nytt inlägg med kameratips och kanske vad du brukar tänka på när du fotar. Vore superroligt att läsa om det!
Kram, du har världens bästa blogg!

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Hej Vera! Jag fotar oftast med min Canon 5d Mark III med vidvinkelobjektiv. Här tog jag dock bara med min lilla kamera, en Canon powershot G15. Den duger för typ middagsbilder/partybilder. Kram!

Reply
Jade Mercedes Fraser

Awww this is cosy I love it!! Family dinners are the best :) it was my mum’s birthday last week so we went out for family sushi on Sunday. It was soooo good! I vlogged it, will put the video up this week. I looove your outfit too. That Chanel bag <3 gets me every time. The colour and velvet is just sooo luxurious – one day!! I also love your peekaboo lace bra look, I've been obsessed with mine since last year. They're pretty and sooo comfy (just not that supportive/covering but fine with something over them!). Did your mum like the office? I'm sure she did, she must be so proud!!! xxx

My Blog: Jade With Envy
My YouTube Channel: Jade Mercedes Fraser

Reply
Sally

Hej,vart är din blus ifrån?letat länge efter en med djup urringning men inte hittat någon bra:)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*