• header

WEDNESDAY

Kenza_Zouiten_Uggelviksg_03 Kenza_Zouiten_Uggelviksg_07 Kenza_Zouiten_Uggelviksg_04 Kenza_Zouiten_Uggelviksg_11 Kenza_Zouiten_Uggelviksg_12 Kenza_Zouiten_Uggelviksg_08Kenza_Zouiten_Uggelviksg_02 Kenza_Zouiten_Uggelviksg_09

BRANDS & ADLINKS: cardigan HERE // scarf HERE // jeans from Asos // Pellobello jacket // hat from Lindex // shoes from Zara // bra from Abecita // Chanel boy bag

Gårdagens look! Kepsen (hatten? vad kallar man den? mössa? skepparmössa?) och den tunna scarfen är två nya favoriter i min garderob. Kommer bära dem mycket i vår! Jag undrar om kepsen/hatten/mössan/skepparmössan kommer vara en sån grej jag tittar tillbaka på om några år och ba what in the name of looooord was I thinking?! Typ som mina sidenband år 2007 som jag satte överallt (menar verkligen ÖVERALLT. i midjan, på väskan, på skon (?!?!), i håret…) Kanske ska slänga ihop ett VAD FAN TÄNKTE JAG-inlägg snart igen. Det blev rätt uppskattat sist. ;-)

Hoppas ni har haft en bra onsdag so far! Jag har suttit fastklistrad vid datorn här på kontoret sedan klockan nio imorse och jobbat. Seriöst, min rygg just nu gör ONT för att jag hela tiden sitter som en ostbåge. Måste lära mig att sitta rakt, och typ träna min rygg…..

// Yesterday’s look! The hat (cap? what do you call it? skipper’s cap?) and the skinny scarf are two new favorites in my closets. I will wear them a lot this spring! I wonder if the hat/cap/skipper’s cap will be one of those things I will look back at in a few years and like what in the name of looooord was I thinking?! Like my silk ribbons year 2007 (I had them everywhere, I really mean EVERYWHERE. in my waist, on my bag, on my shoe (?!?!), in my hair….) Maybe I should put together a WHAT THE FUCK WAS I THINKING post again. It was pretty appreciated the last time I did it. ;-)

I hope you’ve had a good Wednesday so far! I’ve been glued to my computer here at the office since nine this morning. Seriously, my back HURTS because of my bad posture when I sit. I have to learn to sit up straight, and maybe do some strength training for my back…….

49 Comments

Malin

Ja snälla gör ett sånt inlägg igen, det är så roligt att titta tillbaka haha!!

Reply
Laura

Tips gällande kontoret, skaffa en sadelstol eller vad det nu kallas för, den hjälper att hålla ryggen rak.

Reply
felicia

JAAA snälla skriv ett till sånt inlägg! så himla kul att kolla tillbaks på gamla bilder haha ?

Reply
Anna

Ett sånt inlägg skulle vara så kul :D tror man tänker så om mycket, iallafall när jag själv tittar tillbaka på mina gamla bilder haha!

Reply
Hanna

Hej Kenza
Du är verkligen en inspiration!! Jag undrar vad du har för storlek på din pellobello jacka? Är dem små i storlekarna?
Kram

Reply
An

You should get that kind of office table that you can move up! It’s great because you can stand up and work if you feel like it! I don’t know if it suits your work though but i love it :)

Reply
Sara

Känner att jag måste tipsa dig då om en “ponychair”, du vet en sån som vi frisörer sitter på. Då sitter du garanterat inte som en ostbåge och räddar din rygg på så vis. En sån skulle alla kontorsarbetare ha! :)

Reply
Johanna

Haha! Jag tror det kommer vara en sån grej men det kommer vara roligt att se tillbaka om några år :) Idag tycker jag dock att den är superbas och funderar på att köpa en själv :)

Reply
Elli

Hej! Jag har jobbat i 5 år med data och kontor. Har med haft och har ibland nu med problem med ryggen men har några tips från mig till dig. Skaffade mig ett skrivbord som man kan höja upp och ner. Supernice att kunna stå upp på dagarna. Yoga för backpain. Simma och basta. Tigerbalsam när det är som värst. Hoppas du hittar nått som funkar för dig. Kram

Reply
Louise

Denna modell från Pellobella är gjord av mongolian fur, är inte du emot äkta päls eller har du ändrat din ställning till det?

Reply
Izabelle

Har även frågat, inte fått någon kommentar. Hoppas verkligen att hon inte vet att det är riktigt. Dock är det ju väldigt lätt att kolla upp..

Reply
Johanna

Hahaha! Jag hade också sidenband ööverallt! Minns att jag verkligen LETADE efter nya ställen att sätta dem på..
Skulle vara så kul med ett sådant inlägg, haha! You’ve got my vote on that.

Kram!

ps. så bär du upp den där hatt/keps/mössan så JÄKLA bra så man sitter här och blir lite avis ;)

Reply
martina

Kan du när som helst välja att “näe imorgon tar jag en välbehövlig sovmorgon och kommer till jobbet till 11” när du är egen företagare? Det är ju ändå vissa saker förstår jag som måste göras som möten eller fotograferingar så då går det ju inte. Men i övrigt, får du/man på ditt företag ställa det enligt en själv och hur man mår den dagen? :) Jag har ibland läst att du skriver “jag förtjänade sovmorgon idag..” eller “när jag vaknade hade jag ont i halsen så jag bestämde mig för att åka in senare till kontoret..” kan man göra så om man är egen företagare? :D great i så fall. (jag fattar nog ändå att det händer ju inte varje dag eller varje vecka) men jag undrade om det är en förmån ni har på kontoret. :)

Reply
jenny

Hej
Ett tips är att köpa höj och sänkbara skrivbord så ni kan variera era “arbetspositioner”.

Mvh en avundsjuk jur. Student som ser professorernas höj och sänkbara skrivbord och avundas varje gång hehe :-)

Reply
Ingrid

Hey Kenza, the bad posture remark made me think of an article I read just a few days ago! Of course now I can’t remember where.. But it was an interview with a physiotherapist who explained that he categorizes his clients based on whether they are bendy (have bendy joints, can easily do splits or bend their fingers backwards towards etc) or stiff (can’t touch their toes when they reach down, can’t easily bend their fingers backwards etc), and explained that the bendy group have longer tendons and need more muscle strengthening exercise to be able to sit with their back straight, whereas the stiff group (who usually excel at sitting up straight and have perfect posture) have shorter tendons and should actually be doing yoga and stretching exercise. I’m very limber and bendy and also reeeally bad at sitting up straight so I think I need to devote some time to strength training for my back like you say??

Reply
Jackie

I love the fur and the hat! I really want a hat like that, but for some reason I just can’t wear them. It looks ridiculous on me, but it looks really good on you. I’m so jealous :)

Reply
Paulina

Hej! Vilken fin Chanel! Jag har en fråga. Jag vet att du har en liknande väska som är jätte fin från Rebecca Minkoff. Skulle du vilja sälja den till mig?
Kram

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*