• header

WHAT THE F*** WAS I THINKING?

Som sagt, har man bloggat i nästan 10 år (från att man var ynka 15 år gammal) så finns det en hel del roliga inlägg & bilder i arkivet. Har samlat några här:

// Like I’ve said before, when you’ve been blogging for almost 10 years (since you were a tiny 15 year old) there are a lot of fun posts & photos in the archive. I’ve gathered some of them here:

S

 

Vet inte riktigt var jag ska börja. Jag skriver att jag ser ut som ett rövhål i “fejjan” och så blir jag sjukt förbannad på att mitt hår ser “oranget” ut. Använde typ smileys mer än ord. Var tydligen lack på min polare Jennefer också som dissade mig och festen… Haha.

// “April 2007: “I look like an asshole in my fejzzzz, I know. =P I didn’t have time to take a new photo, and you guys tell me you want to see my face! :D And once again, I don’t have oranged hair. :P It makes me so pissed off! =P And for those of you who don’t know I’m going to Club Fashion tonight with some friends. Nadia will come with me instead of Jennefer, I think we will have just as fun! :) And if not even more fun. ;)”

I don’t really know where to start. I write that I look like an asshole in my “fejzzz” and I get so pissed about my hair looking “oranged”. I used smileys more than words. And apparently I was angry at my friend Jennefer cause she bailed on me. Haha.

   Sk1rmavbild 2016-03-03 kl. 10.54.33.png

Sk1rmavbild 2016-03-03 kl. 10.54.54.png

BEFORE / AFTER

2007 någongång. Här var jag sjukt stolt över att jag kom på idén att klippa bort de “fula blåa gummibanden” och ersätta dem med………ett sidenband!!!

// 2007. I was so proud about coming up with this idea to cut the “ugly blue elastic bands” and repace them with………a silk ribbon!!!!

Skarmavbild 2016-03-03 kl. 10.52.50.png

Ok, här dog alltså en människa och jag skriver saker som “vem fan gör inbrott i kafeterian?” och “akta er för cyberspöket!” Vad sägs om ett “stackars hans anhöriga, vila i frid”?

// “January 2008: WATCH OUT FOR THE CYBER GHOST. They found a dead man outside our school today. He broke into our school, fell down and died. Who the hell breaks into Cyber High School? And in the cafeteria? This feels really scary. I’m scared of everything that has to do with death. And he will probably haunt us students now. We have to watch out…really carefully.”

Ok so a human being died here and I write stuff as “who the hell breaks into the cafeteria?” and “watch out for the ghost!” How about “I feel so sorry for his family, may he rest in peace”?

När jag var typ 16 fick jag träffa Backstreet Boys och det här var den enda bilden jag fick med dem. Hade inte så hög standard på bildkvalité för bloggen på den tiden, haha.

// When I was 16 I got to meet BSB and this was the only photo I took with them. I didn’t have so high quality standard on my blog photos back then, haha.

dsc04532_1187862999_70912

Väldigt hög klass på outfitbilderna!

// Very high class on my outfit photos!

Det här klassades också som “outfitbild” då. Visar ju scarfen liksom.

// This was also called “outfit photo” back then. Well I am showing my scarf right?

kenza_pirat_1183308035_70446

HAHAHAH.. HAHAHHAHAHAHAH nej asså HAHAHAHHA jag orkar inte. När jag var 15-16 så vart jag lurad till att vara med i en såkallad “modellskola” eller tävling eller vad det nu var. Min allra största dröm var att bli modell och jag såg det här som min chans. Tror till och med att jag betalade för det själv. Det här är en bild från en av “plåtningarna”. Alltså jag gråter av skratt. Stackars liten.

// HAHAHAHA.. HAHAHAHAHHAHAHAH no seriously HAHAHAHHA I can’t. When I was 15-16 I got tricked into joining this so called “model school” or competition or whatever it was. My biggest dream was to become a model and I saw this as my chance. I even think I paid for it myself. This is a photo from one of the “photoshoots”. Seriously I’m crying because I’m laughing so much. Poor little kid.

http://kenzas.se/images/2007/dsc03385_1183300500_70436.jpg

Fler bilder från “modellskolan”. Jag är inte ens säker på att jag vill leta upp dessa bilder. Snälla kolla tarzan-bilden?!?!?!? Jag DÖR.

// More photos from the “model school”. I’m not even sure I want to find these photos. Please look at the tarzan photo?!?!??! I’M DYING.

dsc04648_1188498056_70986

Två fina väskor jag köpte 2007.

// Two pretty bags I bought in 2007.

148935-1993

När jag inför ett frisörbesök skulle visa er hur mitt hår skulle se ut. Istället för att helt enkelt visa en bild på en person som hade lika långt hår som jag så kändes det bättre att bara måla på lite längder i paint.

// When I was going to the hair dresser and showed you what my hair would look like after. Instead of just showing you a photo of a person with the same length as me, it felt better to just add some length in paint.

Åh nej åh nej åh nej. Hittade min gamla Youtube-kanal (där jag tydigen döpte alla mina videos till typ ösdkfäsdovihcn haha). Ahh ok varsågoda. En liten “outfitvideo” på 16 åriga jag, en video från limmofärd (haha….hahaha) till Blog Awards (är 17 där) och en 6 (!!!) minuter lång video där jag gullar med Mani (som om han vore min bebis) i vårt gamla hem. Gör er själva en tjänst och ha INTE ljudet på. Eller jo ha det på och skratta åt mig. Jag bjuder på den.

// Oh no oh no oh no. I found my old Youtube channel (apparently I named all my videos äsdlfkoådjfök haha). Ahhhh ok here you go. A little “outfit video” of 16 year old me, a video from a limosine ride (haha….hahahah) to Bog Awards (17 years old) and a 6 (!!!!) minute long video where I play and cuddle with Mani (like he’s my baby) in my old home. Do yourself a favour and do NOT have the sound on. Ok have it on, and laugh at me. It’s on me. (Thank God it’s in Swedish haha)

dsc08491_1202408831_72587

16 år gammal och visar upp mina nya snygga brillor. Så tuff. Och med denna bilden säger jag PEACE OUT det var allt för denna gång. LÅT OSS SKÄMMA UT KENZA-konceptet är snart tillbaka igen.

// 16 years old and showing off my new fancy sunglasses. So cool. And with this photo I say PEACE OUT. That was all for this time. The LET’S EMBARRASS KENZA concept will be back again soon.

85 Comments

Ninon

HAHAHAHAHAHA! I love that kind of article! :D
Made me laugh so much (at work by the way aha!)
Can’t wait to see more posts like this! ;)

Have a good day!

Reply
Johanna

Haha!! Underbart!! Jag har också bloggat många år och det är inte klokt egentligen var man tyckte var okej att blogga om när man var yngre, haha! :)

Reply
LisaLDN

hahahaa, this is hilarious! I cringe when Facebook wants to show me what happened 7 years ago, I can’t even imagine having had a blog!

Reply
Anne

Haha oh god! Love you for sharing this with us ♥
Brightens my day to see that i never failed alone back then ;)

Love
Anne

Reply
Maria

Haha!! Älskar dessa “nya” inläggen. Humor på hög nivå!
Härligt att du kan bjuda på dig själv så mycket, säger en hel del positivt om dig, enligt min mening iallafall.
Kämpa på, både med gammalt och nytt! Love it :)

Reply
voula papa

hahahhahah kenza you are so perfect love that you laugh with your self so much that you make me laugh too you are so sweet realy i laugh a lot with this post love you from greece

Reply
Sofia

Haha love it!!
Tänker ofta om man ser någon gammal bild på sig själv “jeez vad hade man på sig för 5 år sen, vad tänkte jag?!” Och sen fortsätter man fundera om man kommer tycka samma sak om sin klädsel idag om 6 år..

Reply
Natassa

Jag verkligen ÄLSKAR hur du vågar bjuda på dig själv! Själv så går jag liksom igenom min fb och insta varannan månad och blir av med bevisen hahahaha

Reply
ida

Hahaha bästa asså! Vad tror du lill-Kenza hade sagt eller trott om hon fått läsa bloggen idag och dessutom se alla pro bilder som du och Madde tar? :’) kram!

Reply
Diana

ha ha ha ha alltså jag dör, jag dööör. Vilket härligt inlägg, helt underbart att du bjuder på dig själv, helt underbart att se utvecklingen och helt underbart helt enkelt. Love it tack för att du delade med dig. :D :D Fasen vad söt du var när du var liten, yngre,

Reply
Patricia

Hahahaha asså gud vilka bilder! Förvånade mig inte minsta lilla att tokyo hotel spelades i videon utanför limmon! :D
Tror inte jag har sett Mani så ung innan, vet faktiskt inte ens om jag visste att han heter Armani..(!?!?) efter alla dessa år…skäms på mig…

Reply
V

Väldigt tråkigt och respektlös att håna den lilla flickan som gjorde vad hon kunde för att få en meningsfull tillvaro. Tänk om jag la upp detta inlägg med gamla videor och bilder med precis samma text. Det hade inte känts bra, eller hur?
Varför gör du så mot dig själv då? Var snäll mot den lilla flickan och sluta håna! Dela bilder och minnen med respekt.

Reply
Anonym

Snälla käften bara. De inte som hon hånar någon annan hon lägger ut om sig själv och hade hon inte velat hade hon inte gjort det. Dessutom skrattat hon ochså, de ju kul för henne att se tillbaka på allt de här. Så snälla va bara tyst och försvinn

Reply
Sanna

De tre första bilderna verkar inte funka? Man blir ju hemskt nyfiken att se dem efter att ha läst texten till, haha!
Usch, all kredd till dig att du har så härlig självdistans och kan skratta åt att du haft din tonårstid så offentligt.! Jag hade krupit in och dött under en sten om jag hade behövt stå för allt jag gjorde när jag var 16-17 år. Visar sjukt mycket power från din sida, gött att se!

Reply
Renée

Hahahaha! Laughing at your old self can be so much fun. Especially the I’m-actually-quite-embarrassed-but-to-get-over-it-I’ll-still-post-these-pictures kind. Do you feel old when you look at these pictures? I do whenever I look at mine from about 10 years ago (which I almost never do; too embarrassing)…

Reply
Jade Mercedes Fraser

This is so cool!!! Hahaha they’re funny but not nearly as bad as half of the ones I took I’m sure. I’m so glad I don’t have those any more, would scar me for life!!! I wish those videos were in English haha, I would love to know if you were really as lame as me at that age! Do you ever think how cool it would be to show your fifteen year old your blog now and everything you’re achieved. Beautiful blog photography like the one below this post, Sweden’s biggest blog, model, business woman! You should be SO proud!!! I hope to be where you are in X year’s time looking back :) Jade xxx

My Blog: Jade With Envy
My YouTube Channel: Jade Mercedes Fraser

Reply
ISA

hahahaha alltså jag kan inte ens läsa min gamla blogg, to much shame! tycker ändå att du alltid varit charmig <3

Reply
Caroline

Jag hittade din blogg i december 2006/januari 2007 och har följt dig sen dess (genom sidenband och jordgubbshalsband). Jag minns modellskolan. Har för mig att du betalade typ 10 000 kr och att någon fotografering (alt. hela “modellskolan”) låg i Tumba. Hej rip off liksom!

Minns även limmoresan med Kelly å alla som faktiskt var lite wow då (ni var liksom först med det och det var ju lite unikt och lyxigt… då…) och att du berättade hur kul ni hade det och att man liksom kände typ “åh, tänk om man hade varit med”.

Jag läser din blogg nästan varje dag å har så gjort i snart tio (!) år. Du är en av mina favoriter och jag tycker det är så jäkla coolt att du byggt upp ett imperium kring dig själv och jag inspireras av ditt driv. Modemässigt också (fellow Chanel lover var det här, miiih, längtar på riktigt tills Chanel öppnar i sthlm i vår) men verkligen inte enbart. Jag inspireras av starka, unga, drivna kvinnor och du är en sån.

Kram från en 29-årig civilekonom från Stockholm

Reply
Wysteriias skönhetsblogg

Haha jag har ju följt dig sen den här tiden, haha och det var ju så här som typ alla bloggar såg ut “på den tiden”! hahaha! Du bjuder ju iaf på dig själv ;) Kul med blog awards klippet, Kelly! ♥ Gud så länge sen jag såg henne!

Reply
Sanna

Hahahaha bästa inlägget på länge!!! Du måste göra mera sånnahär! Hahaha

Reply
Jenny

HAHAHA jag skrattade så jag fick ont i magen, särskilt åt paintbilden. Tack för ett gott skratt!

Reply
Tove

Jag minns allt! Har läst din blogg sedan jag var 16 och i år blir jag 24, förstår inte hur snabbt tiden har gått. Känns som det var nyss jag satt i min tjejkompis rum och läste din blogg innan vi skulle ut och “festa” som tonåringar och nu är jag snart klar med min utbildning, har flyttat hemifrån för längesen osv men känner mig precis likadan inuti. Kram, sluta aldrig med det du gör ❤️

Reply
Linnéa W

Hahaha sjukt roliga bilder! Har varit ett trogen fan sedan typ 2007 haha. Minns faktiskt den där halsduken, på bilden där du skrev “detta var tydligen också ett outfitinlägg”, minns att jag sååå gärna ville ha en likadan och försökte leta efter den i butiker..
2010/2011 var jag 15 år och härmade dig med allt jag hade möjlighet till och råd med haha, jag köpte hjärtstrumbyxor på american apparel efter att du bloggat om de och bar de tillsammans med jeansshorts, djupt skurna linnen och höga vita converse. Och massa dödskalleringar på det hahaha! Fick kommentarer då & då i stil med “Gud vad lik du är Kenza!” (Jag har liknande mörka drag som dig) och jag låtsades obrydd o svarade alltid i stil med “men va, ofta?” Trots att det var din stil jag försökte anamma vareviga dag haha……
Vilka tider, men du är fortfarande en stor inspirationskälla till mycket, en fin tjej med bra värderingar och vad det verkar som, genom bloggen, en underbar personlighet=)
Mvh Linnéa 20 år och trogen läsare since 2007

Reply
Vic

This is SOO Awesome!!! I love laughing at myself as a teenager when we thought we were so cool! lol good to know we all had those times hahaha

Reply
Julia

Herregud vad roligt Kenza! Min syrra och jag har följt dig i många år och vi skrattade så vi grät. Dina kommentarer är ju bara pricken över i, bäst är du!

Reply
Emelie

Alltså jag DOG av skratt när jag läste detta. Alltså jag kunde typ inte andas för jag skrattade så mycket. Jag har läst din blogg sedan du var 13-14 år (upptäkte bloggen nått år efter du börjat blogga) och jag MINNS hur coola kläder jag tyckte du hade, bra stil och häftiga modellbilder. Och nu när man ser dem så inser man hur katastrofala alla var och stilen den tiden var hemsk! Men då var det sjukt bra! Haha alltså tack för dagens skratt, det var nog det bästa jag läst på din blogg! HAHAHAHAH alltså herregud, dessutom är dina kommentarer obetalbara! Mer sånt här!! ???

Reply
Elsa

Haha åh detta är FÖR bra. Har svårt och sova men nu ligger jag i alla fall och skrattar högt istället för att ångesta och rulla runt!

Reply
Melina

Kenza, I laughed with this post a lot!! But don’t worry we were all the same back then ( we just didn’t have a blog to show it to other people..) !! I hope we all got better by the time..!

Reply
Rebecca

I can’t find the old “WTF WAS I THINKING”-post. I want to read it again! Can you link it? :)

Reply
Jenny

Bästa inlägget. Så kul!

Det roligaste är, för oss som läst din blogg alla år, är att vi inte heller tyckte nånting var konstigt utan blev typ inspirerade hahaha.
Lika pinsamt för oss!

Reply
Hanna

ALLTSÅ JAG ÄLSKAR DIG! :’D Jag har suttit och garvat ihjäl mig på jobbet.. Det roliga var att jag läste din blogg under den här tiden och jag tyckte alltid att du la upp så inspirerande inlägg! Jag var liksom 10 då!! Har inte ens reflekterat över hur mycket dina inlägg ändrats??

Döööööööööör så roligt! All kärlek.

Reply
Deborah

HAHAHAHHAH, frissyr-bilden! ???

Testa gör en “reaction-video”? Kolla på gamla videos, samtidigt som du filmar dig själv (så vi får se dina nuvarande reaktioner till hur “konstig” du var) ?

Reply
Isabelle

Hahaha älskar detta (och dig!). Trogen läsare sen många år tillbaka o du har alltid varit en stilikon!! Även fast man knappt kan tro det när man ser de gamla bilderna haha, men minns så väl att jag tyckte allt du hade på dig var såå fint! Minns ett par rosa gummistövlar som du matchade med rosa paraply, oh vad jag ville se likadan ut i höstregnet!! Du e grym Kenza, sjukt att man följt dig så länge. Vad mycket som har hänt, när du började blogga var jag typ 12 år och åt läppglans och nu är jag utbildad, jobbar o har gift mig ;P

Reply
Louise r

Helt fantastiskt inlägg! Har följt dig i flera år men inte riktigt såhär tidigt.
Brinner inte för mode(dock är du den som ger mig all inspiration!), men minns VERKLINGEN att det var inne med sånna kläder ??
Puss på dig!

Reply
Ida

Haha Åh Kenza det är fantastiskt när du gör såna här “throw backs”. Minns detta som igår. Helt sjukt vad bloggen din har ändrats under alla dessa år!

Reply
Monika

Oh, stop, everyone looks smilar almost ten years ago. ;) But yes, that’s funny! :P Tarzan photo and you as a pirate are the best, hahaha :D

Reply
Emma

Älskade detta inlägget! Minns också allt så väl som vissa andra skriver! Kommer ihåg hur man längtade efter att du skulle “släppa” en ny bild från modellskolan för ni gjorde typ en plåtning i veckan. Kommer även ihåg fotojobbet för Frida där ditt hår var en stor boll på huvudet, och att du modellade för en tjej som hade eget hattmärke. Och att jag alltid tyckte att du var så fin, hahaha.

Reply
Linnéa

haha åh minns dina gamla modellbilder, speciellt “tarzan”bilderna när du sitter där med bikinin. minns att jag tyckte dom var så fina och hade dom sparade på datorn! vore så kul om du kunde leta upp dom. och den med svart baddräkt och shorts när du står mot ett träd. sjukt att JAG blir nostalgiskt av bilder som är på dig hahaha!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*